26/10/2020

Mi Box 4S: Το νέο set-top box της Xiaomi κυκλοφόρησε στην Κίνα

Παρά το γεγονός ότι οι έξυπνες τηλεοράσεις έχουν τοποθετηθεί πλέον στην πλειοψηφία των σπιτιών και γραφείων, η Xiaomi εξακολουθεί να στηρίζει την αγορά των set-top boxes και παρουσιάζει μια νέα έκδοση με ονομασία Xiaomi Mi Box 4S στην Κίνα, η οποία μοιάζει με μίξη των Mi Box 4 και Mi Box S. Συγκεκριμένα, το Xiaomi Mi Box 4S διαθέτει επεξεργαστή quad-core 64bit...

Παρά το γεγονός ότι οι έξυπνες τηλεοράσεις έχουν τοποθετηθεί πλέον στην πλειοψηφία των σπιτιών και γραφείων, η Xiaomi εξακολουθεί να στηρίζει την αγορά των set-top boxes και παρουσιάζει μια νέα έκδοση με ονομασία Xiaomi Mi Box 4S στην Κίνα, η οποία μοιάζει με μίξη των Mi Box 4 και Mi Box S.

Συγκεκριμένα, το Xiaomi Mi Box 4S διαθέτει επεξεργαστή quad-core 64bit Amlogic S8905X, επεξεργαστή γραφικών Mali-450 GPU, 2GB μνήμη RAM, 8GB αποθηκευτικό χώρο, dual-band κεραία WiFi 5 (2.4GHz & 5GHz), Bluetooth 4.2, υποδοχές HDMI 2.0, USB 2.0 και 3.5mm headphone jack, ενώ το λειτουργικό σύστημα είναι το Android 6 (!) με περιβάλλον χρήσης PatchWall UI. Σημειώνεται, πάντως, ότι η έκδοση που θα κυκλοφορήσει για τις Δυτικές αγορές θα έρθει με μεταγενέστερη έκδοση του λειτουργικού συστήματος.

Το Xiaomi Mi Box 4S υποστηρίζει αναπαραγωγή περιεχομένου σε ανάλυση 4K στα 60fps (H.265), HDR και τεχνολογίες ήχου Dolby Audio και DTS Sound, ενώ συνοδεύεται από τηλεχειριστήριο με μικρόφωνο και ξεχωριστό κουμπί ενεργοποίησης του ψηφιακού βοηθού για διαχείριση με φωνητικές εντολές. Οι διαστάσεις του είναι μόλις 95 x 95 x 16mm και ζυγίζει 145gr.

Η τιμή του για την αγορά της Κίνας ορίστηκε στα 289 yuan (περίπου €37).

Πηγή: news.xiaomi-miui.gr

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.