13/11/2020

Η εφαρμογή Apple TV είναι πλέον διαθέσιμη για τα PlayStation 4 και PlayStation 5

Όπως υποσχέθηκε η Sony τον προηγούμενο μήνα η Apple TV εφαρμογή είναι διαθέσιμη για λήψη σήμερα στα Playstation 4 και Playstation 5 μέσω του Playstation Store. Η κίνηση αυτή ακολουθεί το επίσημο λανσάρισμα στην αγορά του Playstation 5 στην Αμερική, Ιαπωνία, Καναδά, Μεξικό, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία. Η νέα κονσόλα της Sony θα είναι διαθέσιμη σε περισσότερες χώρες...

Όπως υποσχέθηκε η Sony τον προηγούμενο μήνα η Apple TV εφαρμογή είναι διαθέσιμη για λήψη σήμερα στα Playstation 4 και Playstation 5 μέσω του Playstation Store.

Η κίνηση αυτή ακολουθεί το επίσημο λανσάρισμα στην αγορά του Playstation 5 στην Αμερική, Ιαπωνία, Καναδά, Μεξικό, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία. Η νέα κονσόλα της Sony θα είναι διαθέσιμη σε περισσότερες χώρες από τις 19 Νοεμβρίου και έπειτα. Φυσικά και οι χρήστες του Playstation 4 μπορούν να κάνουν λήψη της εφαρμογής.

Η Apple TV εφαρμογή φέρνει περιεχόμενο από το iTunes Store και φυσικά δίνει πρόσβαση στην Apple TV+ συνδρομητική υπηρεσία της Apple.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα η Apple κυκλοφόρησε την Apple TV εφαρμογή και για τα Xbox One, Xbox Series X και Xbox Series S μέσω του Microsoft Store.

Πηγή: appleworldhellas.com

(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 13/11/2020)

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.