18/01/2021

Η Apple επεκτείνει και πάλι τις δωρεάν δοκιμές Apple TV +, οι συνδρομητές έχουν τώρα δωρεάν πρόσβαση μέχρι τον Ιούλιο του 2021

Η Apple παρατείνει και πάλι τη δωρεάν περίοδο για τις δωρεάν δοκιμές Apple TV + 1 έτους που παρέχονται με υλικό. Με την τελευταία ανακοίνωση, οποιοσδήποτε με συνδρομή Apple TV + που είχε οριστεί να λήξει από τώρα έως τον Ιούνιο, θα λήξει τον Ιούλιο του 2021. Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες που επωφελήθηκαν από τη συμφωνία «δωρεάν έτους» όταν η υπηρεσία που...

Η Apple παρατείνει και πάλι τη δωρεάν περίοδο για τις δωρεάν δοκιμές Apple TV + 1 έτους που παρέχονται με υλικό. Με την τελευταία ανακοίνωση, οποιοσδήποτε με συνδρομή Apple TV + που είχε οριστεί να λήξει από τώρα έως τον Ιούνιο, θα λήξει τον Ιούλιο του 2021.

Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες που επωφελήθηκαν από τη συμφωνία «δωρεάν έτους» όταν η υπηρεσία που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά θα λάβουν τώρα επιπλέον 9 μήνες δωρεάν πρόσβασης σε πρωτότυπες εκπομπές και ταινίες της Apple.

Η πρώτη επέκταση TV + ανακοινώθηκε τον Οκτώβριο και ώθησε το πρώτο κύμα ανανέωσης δωρεάν δοκιμής μέχρι τον Φεβρουάριο. Η νέα επέκταση σημαίνει ότι όποιος δεν έχει ήδη ακυρώσει τη συνδρομή του θα μπορεί πλέον να το χρησιμοποιήσει δωρεάν για έξι επιπλέον μήνες.

Τυχόν τρέχοντες πελάτες με δωρεάν δοκιμές που θα λήξουν την περίοδο Φεβρουαρίου έως Ιουνίου θα δουν τώρα αυτές τις ανανεώσεις συνδρομών να προωθούνται τον Ιούλιο. Ομοίως, οι πελάτες με ετήσια συνδρομή που λήγει μεταξύ Φεβρουαρίου και Ιουνίου θα λάβουν επίσης τους ίδιους επιπλέον μήνες υπηρεσίας χωρίς επιπλέον χρέωση.

Η Apple θα ειδοποιήσει όλους τους επιλέξιμους πελάτες για την επέκταση μέσω email τις επόμενες δύο εβδομάδες. Όπως και την τελευταία φορά, η εταιρεία θα αποζημιώσει τους υπάρχοντες συνδρομητές με επιστροφές χρημάτων πίστωσης ως εξής:

Όλοι οι συνδρομητές που πληρώνουν στο μηνιαίο πρόγραμμα Apple TV + από σήμερα, 15 Ιανουαρίου, θα λάβουν 4,99 $ πίστωση καταστήματος για την περίοδο Φεβρουαρίου έως Ιουνίου, αντισταθμίζοντας το κόστος της συνδρομής τους. Το ίδιο ισχύει και για άτομα που πληρώνουν επί του παρόντος για τη συνδρομή πακέτου Apple One.

Ο δεύτερος γύρος επεκτάσεων δίνει στην Apple περισσότερο χρόνο για να επεκτείνει την προσφορά περιεχομένου της Apple TV + και να αυξήσει την πρόταση αξίας της υπηρεσίας, καθώς η εταιρεία κυκλοφορεί νέες ναυαρχικές σειρές και ταινίες, καθώς και τις δεύτερες σεζόν των δημοφιλών εκπομπών της.

Οι επερχόμενοι τίτλοι περιλαμβάνουν την πολυαναμενόμενη ταινία «Cherry» με πρωταγωνιστή τον Tom Holland, τη δεύτερη σεζόν του For All Mankind και πολλά άλλα. Μπορείτε να δείτε τον ανακοινωμένο χάρτη πορείας για το περιεχόμενο της Apple TV + στον ολοκληρωμένο οδηγό μας εδώ.

Πηγή: 9to5mac.com

(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση - μετάφραση 18/1/2021)

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.