22/01/2021

Η ViewSonic λανσάρει νέες All-in-One Direct View LED οθόνες μεγέθους έως και 216 ίντσες

Η ViewSonic παρουσίασε τις νέες All-in-One Direct View LED οθόνες, που αποτελούν μια νέα πρόταση στον τομέα των μεγάλων οθονών παρουσίασης. Αυτές διαφέρουν από τις παραδοσιακές LED γιατί προσφέρουν προβολή, συρραφή εικόνων, τροφοδοσία ρεύματος και συστήματα ελέγχου από μία μόνο συσκευή...

Η ViewSonic παρουσίασε τις νέες All-in-One Direct View LED οθόνες, που αποτελούν μια νέα πρόταση στον τομέα των μεγάλων οθονών παρουσίασης.

Αυτές διαφέρουν από τις παραδοσιακές LED γιατί προσφέρουν προβολή, συρραφή εικόνων, τροφοδοσία ρεύματος και συστήματα ελέγχου από μία μόνο συσκευή, που διευκολύνει την εγκατάσταση, τη λειτουργία και τη συντήρηση. Η σχεδίαση των All-in-One Direct View LED οθονών αναβαθμίζει την απρόσκοπτη εμπειρία προβολής και ενσωματώνεται εύκολα στο περιβάλλον χώρων όπως λόμπι, αμφιθέατρα, αίθουσες συσκέψεων και αίθουσες συνεδριάσεων.

Οι παραδοσιακές λύσεις οθονών μεγάλου μεγέθους εξακολουθούν να θέτουν πολλούς περιορισμούς. Τα LCD video walls αποτελούνται από πολλά πάνελ, που είναι δύσκολο να εγκατασταθούν, να βαθμονομηθούν και να συντηρηθούν. Τα πάνελ αυτά είναι βαριά και έχουν συνήθως παχύ πλαίσιο, κάτι που τελικά οδηγεί σε προβληματική απεικόνιση. Επίσης, το μέγεθος ενός LCD panel έχει τον περιορισμό των 98 ιντσών. Παρόλο που οι παραδοσιακές οθόνες LED συνεχίζουν να βελτιώνονται σημαντικά και δεν έχουν τους περιορισμούς της matrix εικόνας, εξακολουθούν να χρησιμοποιούν ξεχωριστά συστήματα για απεικόνιση, τροφοδοσία ρεύματος, συρραφή εικόνων και control. Έτσι, έχουν μεγάλο όγκο, ενώ παρουσιάζουν αρκετές δυσκολίες κατά τη λειτουργία και τη συντήρηση τους.

Η νέα ViewSonic All-in-One Direct View LED εξαλείφει όλα τα προβλήματα των παραδοσιακών οθονών μεγάλου μεγέθους, αξιοποιώντας την καινοτόμο τεχνολογία LED και ενσωματώνοντας πολλά διαφορετικά συστήματα σε μία συσκευή. Επιπλέον, υποστηρίζει ασύρματη παρουσίαση και μπορεί να λειτουργήσει ως μια μεγάλη διαδραστική οθόνη σε συνδυασμό με την πλατφόρμα ViewBoard ή μέσω μίας οθόνης αφής της ViewSonic.

Πηγή:  naftemporiki.gr

(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 22/1/2021)

Συνολικά, η All-in-One Direct View LED της ViewSonic προσφέρει φανταστική οπτική εμπειρία και εναρμονίζεται τέλεια σε κάθε περιβάλλον λόγω της κομψής της σχεδίασης. Επίσης, προσφέρει εύκολη εγκατάσταση και λειτουργία, καθώς και χαμηλό κόστος συντήρησης.

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.