02/02/2021

Η Ρωσία προγραμματίζει εκτόξευση πέντε διαστημικών πυραύλων τα επόμενα τρία χρόνια

Την πραγματοποίηση πέντε εκτοξεύσεων διαστημικών πυραύλων Soyuz-ST τα επόμενα τρία χρόνια σχεδιάζει η διαστημική βιομηχανία της Ρωσίας. Τον προγραμματισμό πέντε εκτοξεύσεων του ρωσικού διαστημικού πυραύλου Soyuz-ST από το Διαστημικό Κέντρο Κουρού στη Γαλλική Γουιάνα τα επόμενα τρία χρόνια, αναφέρουν πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν...

Την πραγματοποίηση πέντε εκτοξεύσεων διαστημικών πυραύλων Soyuz-ST τα επόμενα τρία χρόνια σχεδιάζει η διαστημική βιομηχανία της Ρωσίας.

Τον προγραμματισμό πέντε εκτοξεύσεων του ρωσικού διαστημικού πυραύλου Soyuz-ST από το Διαστημικό Κέντρο Κουρού στη Γαλλική Γουιάνα τα επόμενα τρία χρόνια, αναφέρουν πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν στον ιστότοπο των δημοσίων συμβάσεων της Ρωσίας.

Πηγή της βιομηχανίας διαστημικών πυραύλων δήλωσε στο πρακτορείο Sputnik πως η Ρωσία σχεδιάζει να εκτοξεύσει τρεις πύραυλους Soyuz-ST από το Κουρού το 2021.

Σύμφωνα με έγγραφα της ρωσικής διαστημικής υπηρεσίας Roscosmos που κυκλοφόρησαν στον ιστότοπο κρατικών προμηθειών, θα πραγματοποιηθούν πέντε εκτοξεύσεις Soyuz-ST από το Κουρού μέχρι το 2023.

Πηγή της ρωσικής διαστημικής βιομηχανίας δήλωσε στο πρακτορείο Sputnik πως τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους αναμένεται να εκτοξευτεί ένας πύραυλος Soyuz από το Κουρού με δύο ευρωπαϊκούς δορυφόρους πλοήγησης Galileo.

Τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2021, προγραμματίζονται δύο εκτοξεύσεις Soyuz-ST από τη Γαλλική Γουιάνα με τους δύο πυραύλους να μεταφέρουν δορυφόρους επικοινωνίας OneWeb.

Μέχρι στιγμής, έχουν πραγματοποιηθεί από τον Οκτώβριο του 2011 25 εκτοξεύσεις ρωσικών πυραύλων Soyuz-ST.

Πηγή: sputniknews.gr

(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 2/2/2021)

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.