11/02/2021

Στον «πάγο» η είσοδος της Nova στην κινητή τηλεφωνία

Αναβάλλεται επ' αόριστον η είσοδος της Nova (Forthnet) στην κινητή τηλεφωνία, ένα λανσάρισμα που αναμένονταν να πραγματοποιηθεί το περασμένο Φθινόπωρο. Η εξέλιξη αυτή εντάσσεται σύμφωνα με την εταιρεία «σε μια διαδικασία ολικής επανεξέτασης της στρατηγικής της Forthnet, μετά και την ανάληψη ελέγχου από την United Group» η οποία...

Αναβάλλεται επ' αόριστον η είσοδος της Nova (Forthnet) στην κινητή τηλεφωνία, ένα λανσάρισμα που αναμένονταν να πραγματοποιηθεί το περασμένο Φθινόπωρο.

Η εξέλιξη αυτή εντάσσεται σύμφωνα με την εταιρεία «σε μια διαδικασία ολικής επανεξέτασης της στρατηγικής της Forthnet, μετά και την ανάληψη ελέγχου από την United Group» η οποία πραγματοποιήθηκε το Νοέμβριο του 2020. Σύμφωνα με τη Nova, η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί την άνοιξη, χωρίς όμως να είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει συνέχεια στις προσπάθειες εισόδου της εταιρείας στην κινητή τηλεφωνία ως Mobile Virtual Network Operator (MVNO), σε συνεργασία με τη Vodafone.

Το σχετικό λανσάρισμα αναμένονταν να γίνει τον περασμένο Σεπτέμβριο, με τη Nova να έχει ξεκινήσει δύο μήνες νωρίτερα πιλοτικό πρόγραμμα με την ονομασία Nova Mobile, απευθυνόμενη όχι μόνο στους συνδρομητές της αλλά σε κάθε ενδιαφερόμενο. Με βάση τον προγραμματισμό, κατά το λανσάρισμα θα υπήρχαν διαθέσιμα 3play πακέτα που θα περιείχαν υπηρεσίες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, σε συνδυασμό με την πρόταση της εταιρείας στη συνδρομητική τηλεόραση. Αποτελώντας το δεύτερο μεγάλο παίχτη στη συγκεκριμένη αγορά με περισσότερους από 450.000 ενεργούς συνδρομητές, η United Group έχει κάνει σαφές ότι στόχος της είναι «ο εμπλουτισμός και η ενίσχυση των συνδυαστικών υπηρεσιών που παρέχει η Forthnet».

Πηγή:  insomnia.gr

(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 11/2/2021)

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.