19/02/2021

Ο ρωσικός διαστημικός πύραυλος Angara-1.2 ίσως μεταφέρει στρατιωτικό δορυφόρο μέσα στο έτος

Η Ρωσία προγραμματίζει τη δεύτερη εκτόξευση του διαστημικού πυραύλου Angara-1.2 και ενδεχομένως να μεταφέρει σε τροχιά στρατιωτικό δορυφόρο. Ρωσικός στρατιωτικός δορυφόρος ενδέχεται να τεθεί σε τροχιά, ύστερα από την εκτόξευση του διαστημικού πυραύλου Angara-1.2 της Ρωσίας.

Η Ρωσία προγραμματίζει τη δεύτερη εκτόξευση του διαστημικού πυραύλου Angara-1.2 και ενδεχομένως να μεταφέρει σε τροχιά στρατιωτικό δορυφόρο.

Ρωσικός στρατιωτικός δορυφόρος ενδέχεται να τεθεί σε τροχιά, ύστερα από την εκτόξευση του διαστημικού πυραύλου Angara-1.2 της Ρωσίας.
Η εκτόξευση του διαστημικού σκάφους Soyuz MS-11 από το κοσμοδρόμιο Μπαϊκονούρ στο Καζακστάν

Το ενδεχόμενο ο στρατιωτικός δορυφόρος να μεταφερθεί με τον διαστημικό πύραυλο σε τροχιά, άφησε ανοιχτό ο γενικός διευθυντής του κέντρου έρευνας και παραγωγής του Κρούνιτσεφ, μιλώντας στο πρακτορείο Sputnik.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, η εκτόξευση πρόκειται να πραγματοποιηθεί μέσα στο 2021, κατά τη διάρκεια της δεύτερης εκτόξευσης του πυραύλου Angara-1.2.

Όπως δήλωσε ο Αλεξέι Βαρότσκο, ερωτώμενος για τη δεύτερη εκτόξευση του πυραύλου: «Θα υπάρξει ένα φορτίο από το [ρωσικό] Υπουργείο Άμυνας».

Πηγή: sputniknews.gr

(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 19/2/2021)

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.