10/03/2021

Δήμος Σίφνου: Προβλήματα στη λήψη επίγειου ψηφιακού τηλεοπτικού σήματος

Το τελευταίο διάστημα όλο και πληθαίνουν οι διαμαρτυρίες για προβλήματα στη λήψη του τηλεοπτικού σήματος και από τους δύο παρόχους (ΕΡΤ και DIGEA) στην περιοχή του Δήμου Σϊφνου. Ο Δήμος συγκέντρωσε τις πληροφορίες και απέστειλε επιστολή προς όλους τους εμπλεκόμενους σχετικά με το πρόβλημα που έχει προκύψει.

Το τελευταίο διάστημα όλο και πληθαίνουν οι διαμαρτυρίες για προβλήματα στη λήψη του τηλεοπτικού σήματος και από τους δύο παρόχους (ΕΡΤ και DIGEA) στην περιοχή του Δήμου Σϊφνου.

Ο Δήμος συγκέντρωσε τις πληροφορίες και απέστειλε επιστολή προς όλους τους εμπλεκόμενους σχετικά με το πρόβλημα που έχει προκύψει.

Και οι δύο πάροχοι  απάντησαν προφορικά ότι θα εξετάσουν το πρόβλημα και μας υπέδειξαν να χρησιμοποιούν οι συμπολίτες μας και μεμονωμένα τις υπηρεσίες αναγγελίας βλαβών που διαθέτουν.

Επισυνάπτονται τα τηλέφωνα και οι ιστοσελίδες τους όπου μπορείτε να ενημερώνετε και μεμονωμένα για πιθανά προβλήματα στη λήψη επίγειου ψηφιακού τηλεοπτικού σήματος.

ΕΡΤ

DIGEA

  • Στο 217 7770100 (Δευτέρα – Παρασκευή: 10:00 – 20:00 & Σάββατο: 10:00 – 18:00)
  • Για αποστολή φόρμας βλάβης: https://www.digea.gr/contact/el

 

Πηγή: cyclades24.gr

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.