07/04/2021

Εγκρίθηκε η συγχώνευση της TRIAX με την επιχειρηματική μονάδα Multimedia της Ikusi

Γράφτηκε από: Σ.Χ.
Η συγχώνευση της δανικής εταιρείας TRIAX Α/S και της Klode Media, πρώην επιχειρηματικής μονάδας Multimedia της Ikusi, που ανακοινώθηκε τον Δεκέμβριο του 2020, εγκρίθηκε από τις ευρωπαϊκές αρχές για τον ανταγωνισμό. Η συγχώνευση είναι μια αμοιβαία συμφωνία μεταξύ της ιδιοκτήτριας εταιρείας της TRIAX, Polaris Private Equity, και της Klode Media...
Η συγχώνευση της δανικής εταιρείας TRIAX Α/S και της Klode Media, πρώην επιχειρηματικής μονάδας Multimedia της Ikusi, που ανακοινώθηκε τον Δεκέμβριο του 2020, εγκρίθηκε από τις ευρωπαϊκές αρχές για τον ανταγωνισμό.

Η συγχώνευση είναι μια αμοιβαία συμφωνία μεταξύ της ιδιοκτήτριας εταιρείας της TRIAX, Polaris Private Equity, και της Klode Media, της πρώην επιχειρηματικής μονάδας πολυμέσων της Ikusi Velatia.

Η TRIAX και η επιχειρηματική μονάδα Multimedia της Ikusi έχουν αποκτήσει μεγάλη φήμη ανεξάρτητα επί πολλές δεκαετίες. Η συγχώνευση θα επιτρέψει στις δύο εταιρείες να αναβαθμιστούν και να ξεχωρίσουν στην αγορά, συνδυάζοντας συμπληρωματικές προσφορές, μία ισχυρή βάση Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D) και πάνω απ 'όλα, αξίες που εστιάζουν στον πελάτη.

Ο Peter Lyhne Uhrenholt, Διευθύνων Σύμβουλος της TRIAX, δήλωσε: «Χαίρομαι για την έγκριση της συγχώνευσης. Μαζί είμαστε ισχυρότεροι - θα προωθήσουμε τη θέση μας ως τεχνολογικοί ηγέτες στον τομέα μας, με αυξημένη ευελιξία, αποτύπωμα στην αγορά, ενισχυμένη περιφερειακή παρουσία και μεγαλύτερη συνάφεια με τους πελάτες."

Ο Alfredo Juarranz Bueno, Διευθυντής της Klode Media, της πρώην επιχειρηματικής μονάδας της Ikusi, δήλωσε: «Είναι μια συναρπαστική μέρα για τις δύο εταιρείες μας. Ως ανταγωνιστές είχαμε πάντα πολλά κοινά. Μαζί τώρα, το κοινό μας όραμα είναι να είμαστε ο προτιμώμενος συνεργάτης των πελατών μας για συνδεδεμένα προϊόντα και διαδικτυακές υπηρεσίες, που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ταχέως αναπτυσσόμενης αγοράς λύσεων οπτικοακουστικών και δεδομένων B2B. Θα επικεντρωθούμε αδιάκοπα στο να είμαστε ο προτιμώμενος συνεργάτης των πελατών μας."

Διευθύνων σύμβουλος της νέας συγχωνευμένης εταιρείας είναι ο Peter Lyhne Uhrenholt και πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου είναι ο Ramón Sotomayor. Η νεοσυσταθείσα νομική οντότητα κοινής επιχείρησης θα είναι εγγεγραμμένη στο Gipuzkoa της Ισπανίας και η επιχειρησιακή έδρα της νέας συγχωνευμένης εταιρείας θα βρίσκεται στο Hornsyld της Δανίας.
Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.