03/06/2021

Η WISI στην ANGA COM DIGITAL 2021

Η WISI επιβεβαιώνει το ρόλο της ως κορυφαίας εταιρείας ανάπτυξης και ολοκληρωτή τεχνολογίας για βασικούς τομείς επικοινωνιών στην ANGA COM DIGITAL, από τις 9 έως τις 11 Ιουνίου. Με το σλόγκαν «Συναντήστε μας ψηφιακά για προσωπικές συνομιλίες», η εταιρεία θα παρουσιάσει νέες περισσότερο αναπτυγμένες λύσεις τηλεόρασης και πρόσβασης για...
Η WISI επιβεβαιώνει το ρόλο της ως κορυφαίας εταιρείας ανάπτυξης και ολοκληρωτή τεχνολογίας για βασικούς τομείς επικοινωνιών στην ANGA COM DIGITAL, από τις 9 έως τις 11 Ιουνίου. Με το σλόγκαν «Συναντήστε μας ψηφιακά για προσωπικές συνομιλίες», η εταιρεία θα παρουσιάσει νέες περισσότερο αναπτυγμένες λύσεις τηλεόρασης και πρόσβασης για φορείς εκμετάλλευσης καλωδιακών και IP δικτύων και παρόχων υπηρεσιών στον ψηφιακό εκθεσιακό χώρο της. Η πρόσβαση στον εικονικό εκθεσιακό χώρο WISI θα παραχωρηθεί σε όλους τους επισκέπτες της εμπορικής έκθεσης που έχουν εγγραφεί δωρεάν μέσω του συνδέσμου ANGA COM DIGITAL 2021 Registration For Congress Participants

Οι εργαζόμενοι θα καλωσορίσουν προσωπικά τους επισκέπτες στην είσοδο του ψηφιακού εκθεσιακού χώρου της WISI και θα τους ενημερώσουν για τις καινοτομίες και τις λύσεις των κορυφαίων προϊόντων σε μια εικονική περιήγηση. Επιπλέον, είναι επίσης δυνατό να κλείσετε ραντεβού εκ των προτέρων για συνομιλία μέσω μέσω βίντεο ή βιντεοκλήσης με τη WISI για τεχνικές συζητήσεις και παρουσιάσεις προϊόντων. Όσοι το επιθυμούν μπορούν επίσης να περιγηθούν άνετα στον εικονικό εκθεσιακό χώρο. Οι εμπορικοί επισκέπτες μπορούν να εγγραφούν δωρεάν.

Περισσότερες πληροφορίες στο wisigroup.com/anga

Τα κυριότερα σημεία του εικονικού περιπτέρου της WISI περιλαμβάνουν:

- Εσωτερικές λύσεις
- Απομακρυσμένοι διαμορφώσιμοι κόμβοι FTTH RF Overlay και RFoG
- Λύσεις IPTV για τον τομέα της φιλοξενίας (WISIon)
- Παρακολούθηση DVB & fiber node
- Αξιόπιστες και δοκιμασμένες απομακρυσμένες εφαρμογές κόμβου PHY
- Εφαρμογές με TANGRAM (VoD over QAM, λύσεις IPTV με DRM)
- Απλές λύσεις διανομής IPTV
- Λύση B2B SRT με δικαιώματα διαχείρισης περιεχομένου
- High density και συμβατή με HEVC, IP σε αναλογική λύση
- All Seeing Eye

Επιπλέον, οι επισκέπτες του εκθεσιακού χώρου της WISI μπορούν να ακούσουν τεχνικές παρουσιάσεις για τα ακόλουθα δύο θέματα ανά πάσα στιγμή.

Θέμα 1 (Karsten Brauner): Λύσεις 10G PON για την εποχή του Gigabit
Θέμα 2 (Lars Werle): DOCSIS 4.0 σε τυπικά περιβάλλοντα HFC - Θεωρία, προκλήσεις και ευκαιρίες
Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.