20/10/2021

Δώστε ζωή στα έργα και τις δημιουργίες σας με τις νέες οθόνες HP

Είτε πρόκειται για δουλειά είτε για παιχνίδι, πολλοί αναζητούν την τέλεια οθόνη που συνδυάζει παραγωγικότητα και συγκέντρωση. Σε μια πρόσφατη μελέτη της HP, οι ερωτηθέντες διαπίστωσαν ότι ήταν έως και 33% πιο συγκεντρωμένοι όταν χρησιμοποιούσαν μεγαλύτερη οθόνη. Η οθόνη HP U32 4K HDR επιτρέπει στους φανατικούς δημιουργούς να παρατηρούν κάθε λεπτομέρεια...

Είτε πρόκειται για δουλειά είτε για παιχνίδι, πολλοί αναζητούν την τέλεια οθόνη που συνδυάζει παραγωγικότητα και συγκέντρωση. Σε μια πρόσφατη μελέτη της HP, οι ερωτηθέντες διαπίστωσαν ότι ήταν έως και 33% πιο συγκεντρωμένοι όταν χρησιμοποιούσαν μεγαλύτερη οθόνη. Η οθόνη HP U32 4K HDR επιτρέπει στους φανατικούς δημιουργούς να παρατηρούν κάθε λεπτομέρεια και να ζωντανεύουν ολόκληρο το όραμά τους.

Αυτή η εκπληκτική 4K HDR οθόνη 31,5 ιντσών διαθέτει ακριβή, εργοστασιακά βαθμονομημένη γκάμα χρωμάτων με 99% sRGB και 98% DCI-P3, ιδανική για επεξεργασία φωτογραφιών ή δημιουργία περίπλοκων σχεδίων. Η HP M34d WQHD Curved Οθόνη είναι μια πλήρως συναρπαστική οθόνη 34 ιντσών με ενσωματωμένα ηχεία και ανάλυση WQHD για πολλαπλές εργασίες και συνεργασία, για την εργασία ή την ψυχαγωγία με φίλους.

Και οι δύο οθόνες συμβάλλουν στη χρήση λιγότερων καλωδίων με το ενιαίο καλώδιο USB-C® που μπορεί να χειριστεί τόσο δεδομένα όσο και παροχή ρεύματος για τις οθόνες όταν συνδέονται σε φορητό υπολογιστή. Εργαστείτε άνετα όλη μέρα με το φίλτρο χαμηλού μπλε φωτισμού και τη ρυθμιζόμενη βάση. Δημιουργήστε και απολαύστε υπεύθυνα με μια οθόνη βιώσιμης κατασκευής, κατασκευασμένη από ανακυκλωμένα πλαστικά.

Πηγή:  zougla.gr

(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 20/10/2021)

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.