29/10/2021

Η ANGA COM επανέρχεται από τις 10 - 12 Μαΐου του 2022

Γράφτηκε από: Σ.Χ.
Η ANGA COM, η κορυφαία ευρωπαϊκή έκθεση και συνέδριο για την ευρυζωνικότητα, την τηλεόραση και το διαδίκτυο, επιστρέφει δυναμικά από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2022 στην Κολωνία της Γερμανία. Η κράτηση περιπτέρων έχει ήδη ξεκινήσει.
Η ANGA COM, η κορυφαία ευρωπαϊκή έκθεση και συνέδριο για την ευρυζωνικότητα, την τηλεόραση και το διαδίκτυο, επιστρέφει δυναμικά από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2022 στην Κολωνία της Γερμανία. Η κράτηση περιπτέρων έχει ήδη ξεκινήσει.

Ανάμεσα στα βασικά θέματα της ANGA COM 2022 είναι οι FTTH, DOCSIS 4.0, 10G, Wifi, Σύγκλιση σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, βιωσιμότητα, τεχνητή νοημοσύνη, υπηρεσίες cloud, OTT, AppTV, video streaming, έξυπνη πόλη και έξυπνο σπίτι. Για όλα αυτά τα θέματα οι προτάσεις παρουσίασης για το τεχνολογικό πρόγραμμα μπορούν να υποβληθούν στο πλαίσιο της Πρόσκλησης Συμμετοχής.

Πολλοί κορυφαίοι προμηθευτές τεχνολογίας έχουν ήδη επιβεβαιώσει τις κρατήσεις περιπτέρων τους για την έκθεση, όπως οι ASTRA, ASTRO Strobel, AVM, Berthold Sichert, BTV Multimedia, CommScope, DCT DELTA, Deutsche Glasfaser, Emtelle, gabo, Ocilion IPTV Technologies, Technetix, Vodafone και WISI Communications. Ο ευρυζωνικός κλάδος αντιμετωπίζει ένα νέο πνεύμα αισιοδοξίας. Ακόμη και μετά την πανδημία -ή ακριβώς λόγω της περσινής εμπειρίας- η επέκταση των ευρυζωνικών δικτύων βρίσκεται στην κορυφή της ατζέντας παντού στην Ευρώπη. Στη Γερμανία, για παράδειγμα, με περισσότερα από 40 εκατομμύρια νοικοκυριά, οι φορείς εκμετάλλευσης δικτύων και ένας σταθερά αυξανόμενος αριθμός διεθνών επενδυτών έχουν ανακοινώσει επενδύσεις πολλών δισεκατομμυρίων.

Με την διεξαγωγή της από τις 10 έως 12 Μαΐου 2022, η ANGA COM θα πραγματοποιηθεί σε ημερομηνία που επιτρέπει επαρκή χρόνο προετοιμασίας. Η διεθνής αεροπορική κίνηση προς την Κολωνία και το Ντίσελντορφ έχει ήδη ανακάμψει τις τελευταίες εβδομάδες. Επιπλέον, οι νομικοί και εταιρικοί ταξιδιωτικοί περιορισμοί αναμένεται να έχουν αρθεί το αργότερο μέχρι την άνοιξη του επόμενου έτους
Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.