19/11/2021

Το νέο trailer του Spider-Man: No Way Home μας μεταφέρει στο multiverse

Οι Sony και Marvel έδωσαν στη δημοσιότητα το δεύτερο trailer του επερχόμενου Spider-Man: No Way Home, χαρίζοντας στο κοινό μια εκρηκτική ματιά στην τρίτη ταινία του Tom Holland. Και αυτή τη φορά, ο Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) είναι δίπλα του για να τον βοηθήσει.

Τα «παράλληλα συμπάντα» στον κόσμο του Peter Parker φέρνουν όλο και περισσότερους εχθρούς που πρέπει να αντιμετωπίσει

Οι Sony και Marvel έδωσαν στη δημοσιότητα το δεύτερο trailer του επερχόμενου Spider-Man: No Way Home, χαρίζοντας στο κοινό μια εκρηκτική  ματιά στην τρίτη ταινία του Tom Holland. Και αυτή τη φορά, ο Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) είναι δίπλα του για να τον βοηθήσει.

Όπως βλέπουμε στο trailer, ο Peter ζητάει τη βοήθεια του Dr. Strange για να αναιρέσει τη ζημιά του Mysterio, ο οποίος αποκάλυψε την πραγματική ταυτότητα του Spider-Man. Έτσι ξεκινάει μια νέα περιπέτεια με τους ήρωες να βρίσκονται σε έναν νέο κόσμο και σε ένα πολύ μεγαλύτερο multiverse.

Το Spider-Man: No Way Home θα κάνει την πρεμιέρα του στους κινηματογράφους στις 17 Δεκεμβρίου και στη χώρα μας μία μέρα πριν.

Πηγή:  insomnia.gr

(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 19/11/2021)

 

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.