06/12/2021

Το “Life’s Good Film” αναγνωρίζεται από Διεθνή Φεστιβάλ Κινηματογράφου

Η LG Electronics (LG) με υπερηφάνεια ανακοινώνει πως το “Life’s Good Film”, σκηνοθετημένο από τον Jackson Tisi, βραβεύτηκε ως το Καλύτερο Ντοκιμαντέρ Μικρού Μήκους στο Indie Short Fest, ένα από τα οκτώ αναγνωρισμένα φεστιβάλ παγκοσμίως.

Ισχυρή απήχηση από το κοινό παγκοσμίως για το κινηματογραφικό μήνυμα ελπίδας και ανθρωπιάς της LG

Η LG Electronics (LG) με υπερηφάνεια ανακοινώνει πως το “Lifes Good Film”, σκηνοθετημένο από τον Jackson Tisi, βραβεύτηκε ως το Καλύτερο Ντοκιμαντέρ Μικρού Μήκους στο Indie Short Fest, ένα από τα οκτώ αναγνωρισμένα  φεστιβάλ παγκοσμίως.

Γιορτάζοντας τις μοναδικές προοπτικές και τη φωνή της νεότερης γενιάς, η εμψυχωτική  αυτή ταινία βραβεύτηκε επίσης ως το καλύτερο ντοκιμαντέρ μικρού μήκους από το Dreamachine International Film Festival και τιμήθηκε από το Toronto Independent Film Festival of Cift. Το “Life’s Good Filmπροτάθηκε ως φιναλίστ στην κατηγορία μικρού μήκους, στα New York International Film Awards, καθώς και ως δεύτερος-φιναλίστ στο San Francisco Indie Short Festival. Με τον χώρο των festivals κινηματογράφου να ορθοποδεί μετά τη δύσκολη περίοδο 2020-2021, το “Lifes Good Filmθα προβληθεί στο Arpa International Film Festival και το Oregon Documentary Film Festival, καθώς η χρονιά των  βραβεύσεων πλησιάζει  προς το τέλος της.

Το Lifes Good Film  πρόκειται για τη συγκινητική ολοκλήρωση του “Lifes Good Film Project, όπου 531 ερασιτέχνες κινηματογραφιστές από 33 χώρες, μοιράστηκαν τις δημιουργικές τους ερμηνείες για το  μήνυμα “Life’s Good” της LG. Ένα μέρος  της καμπάνιας, έφερε στο προσκήνιο σημαντικά ζητήματα όπως τη διαφορετικότητα των ανθρώπων, της κουλτούρας τους, της φύσης, επικοινωνώντας ταυτόχρονα την ανθρωπιά και την ελπίδα, που μας ενώνει όλους.

Συνδυάζοντας τις εντυπωσιακές υποβολές που στάλθηκαν, ο διευθυντής Jackson Tisi και η LG συνεργαστήκαν για να δημιουργήσουν ένα συναισθηματικά εμψυχωτικό 20-λεπτο έργο τέχνης. Το βραβευμένο μικρού μήκους φιλμ, δημιούργησε σημαντικό διαδικτυακό ενδιαφέρον, με πάνω από 240 εκατομμύρια impressions και πάνω από 77 εκατομμύρια συνολικές προβολές σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Η αναγνώριση από την αξιοσέβαστη κοινότητα του διεθνούς φεστιβάλ κινηματογράφου, δίπλα στον Jackson, είναι κάτι που ούτε το περιμέναμε, ούτε το είχαμε φανταστεί», είπε ο Lee Jung-suk, επικεφαλής του Global Marketing Center της LG. «Ο Jackson είναι ο καταλληλότερος και απίστευτα αποτελεσματικός, για να μεταδώσει  το μήνυμα “Life’s Good”, μέσα από τις φωνές των αυριανών ηγετών. Εκ μέρους ης LG τον ευχαριστούμε για την απαράμιλλη σκηνοθεσία και βοήθεια για τη δημιουργίας μιας τόσο ενδιαφέρουσας ιστορίας».

Το Life’s Good Film, είναι διαθέσιμο για προβολή στο LG Global YouTube channel και στο Instagram.

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.