Ειδήσεις . Pay TV News
Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018 | 18:04

Wind Vision: ανακατεύει την τράπουλα της συνδρομητικής αγοράς

Μπορεί να μπήκε τέταρτη στην αγορά της συνδρομητικής τηλεόρασης η Wind με την Wind Vision, ωστόσο αυτό έγινε ιδιαίτερα δυναμικά, με μια πολύ μεγάλη διαφημιστική εκστρατεία. Με ένα έξυπνο τηλεοπτικό σποτ που «μένει» στο κοινό και με έντονη παρουσία σε ποικίλα μέσα προβολής (στάσεις λεωφορείων, μετρό, τύπος, κοκ) έχει καταφέρει να προσεγγίσει μεγάλες μερίδες του κοινού και το όνομα Wind Vision να συζητιέται ολοένα και περισσότερο ...

Γράφτηκε από: N.D

Μπορεί να μπήκε τέταρτη στην αγορά της συνδρομητικής τηλεόρασης η Wind με την Wind Vision, ωστόσο αυτό έγινε ιδιαίτερα δυναμικά, με μια πολύ μεγάλη διαφημιστική εκστρατεία. Με ένα έξυπνο τηλεοπτικό σποτ που «μένει» στο κοινό και με έντονη παρουσία σε ποικίλα μέσα προβολής (στάσεις λεωφορείων, μετρό, τύπος, κοκ) έχει καταφέρει να προσεγγίσει μεγάλες μερίδες του κοινού και το όνομα Wind Vision να συζητιέται ολοένα και περισσότερο σε παρέες και κοινωνικές συναθροίσεις. Σύμφωνα με στελέχη της τηλεπικοινωνιακής εταιρείας η ανταπόκριση του κοινού για την τηλεοπτική πρόταση της Wind έχει ξεπεράσει αυτή τη στιγμή και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις.

Η έντονη κινητικότητα της WIND για την τηλεοπτική της πρόταση φαίνεται πως κινητοποίησε κάπως και την Vodafone TV, την άλλη IPTV συνδρομητική πλατφόρμα, η οποία εδώ και αρκετούς μήνες από την έναρξη της υπηρεσίας της, είχε σταματήσει να επενδύει στο τηλεοπτικό της παρακλάδι. Πλέον βλέπουμε να έχει ξεκινήσει και αυτή με τη σειρά της ένα νέο κύκλο διαφημιστικής εκστρατείας σε τηλεόραση, ραδιόφωνα και τύπο, μικρότερης κλίμακας βέβαια.

Μια ακόμη διαφορά μεταξύ των δυο IPTV πλατφορμών εντοπίζεται και στην επικοινωνία. Στο τηλεοπτικό διαφημιστικό της Wind Vision οι τεχνολογικές καινοτομίες και δυνατότητες του Android box, Netflix, apps, έχουν τον πρώτο λόγο, ενώ στην αντίστοιχη καμπάνια της Vodafone TV δίνεται βάρος κυρίως στο περιεχόμενο, όπως σειρές, ταινίες αθλητικά κοκ.

Όμως και η COSMOTE TV παρακολουθεί τις εξελίξεις στην αγορά και προετοιμάζει τις δικές της κινήσεις, επενδύοντας σε αυτόνομες υπηρεσίες, νέα κανάλια ακολουθώντας τις νέες τεχνολογικές τάσεις.

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

CN-80 & CN-90, μεταλλικά φις TV από την Silver

Η αγορά σήμερα

15-05-2018

CN-80 & CN-90, μεταλλικά φις TV από την Silver

Διαθέσιμα από την εταιρία Silver είναι τα νέα εξαιρετικής ποιότητας φις TV, Class A. Είναι γωνιακού σχήματος και διαθέτουν μεταλλική κατασκευή 9.5mm. Τα CN-80 είναι αρσενικά φις TV και τα CN-90 θηλυκά. Διατίθενται σε μεγάλη συσκευασία 500 τεμαχίων και σε μικρή 10 τεμαχίων.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 116

Τεύχος 116

23-04-2018

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 116

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Μαΐου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Στο νέο τεύχος θα βρείτε πλούσια ύλη, με πρωτότυπα θέματα, αποκλειστικές ειδήσεις από την επικαιρότητα και φυσικά τεστ με τα καλύτερα προϊόντα του μήνα. Όπως κάθε μήνα, η Ματίνα Παπαχριστούδη σας μεταφέρει τις καλύτερες ειδήσεις από το χώρο των Media, με κυρίαρχες ειδήσεις τις δυσκολίες που παρουσιάζονται για μία ακόμα φορά για την ολοκλήρωση του διαγωνισμού πομπών της ΕΡΤ, αλλά και τις αλλαγές από την ΕΕΤΤ στο χρονοδιάγραμμα κατάθεσης προσφορών για τους παρόχους δικτύου ραδιοφώνου. Από τη στήλη SPORT+ o Νίκος Μποζιονέλος ενημερώνει για τις τελευταίες εξελίξεις σε ό,τι αφορά την αθλητική επικαιρότητα στον χώρο των μίντια. Ποια κανάλια συνεχίζουν να παίζουν στα Novasports, και τι θα γίνει με τα τηλεοπτικά δικαιώματα των υπόλοιπων ομάδων; Όσον αφορά τη θεματογραφία του περιοδικού αυτό το μήνα ξε...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV