Ειδήσεις . Pay TV News
Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018 | 18:04

Wind Vision: ανακατεύει την τράπουλα της συνδρομητικής αγοράς

Μπορεί να μπήκε τέταρτη στην αγορά της συνδρομητικής τηλεόρασης η Wind με την Wind Vision, ωστόσο αυτό έγινε ιδιαίτερα δυναμικά, με μια πολύ μεγάλη διαφημιστική εκστρατεία. Με ένα έξυπνο τηλεοπτικό σποτ που «μένει» στο κοινό και με έντονη παρουσία σε ποικίλα μέσα προβολής (στάσεις λεωφορείων, μετρό, τύπος, κοκ) έχει καταφέρει να προσεγγίσει μεγάλες μερίδες του κοινού και το όνομα Wind Vision να συζητιέται ολοένα και περισσότερο ...

Γράφτηκε από: N.D

Μπορεί να μπήκε τέταρτη στην αγορά της συνδρομητικής τηλεόρασης η Wind με την Wind Vision, ωστόσο αυτό έγινε ιδιαίτερα δυναμικά, με μια πολύ μεγάλη διαφημιστική εκστρατεία. Με ένα έξυπνο τηλεοπτικό σποτ που «μένει» στο κοινό και με έντονη παρουσία σε ποικίλα μέσα προβολής (στάσεις λεωφορείων, μετρό, τύπος, κοκ) έχει καταφέρει να προσεγγίσει μεγάλες μερίδες του κοινού και το όνομα Wind Vision να συζητιέται ολοένα και περισσότερο σε παρέες και κοινωνικές συναθροίσεις. Σύμφωνα με στελέχη της τηλεπικοινωνιακής εταιρείας η ανταπόκριση του κοινού για την τηλεοπτική πρόταση της Wind έχει ξεπεράσει αυτή τη στιγμή και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις.

Η έντονη κινητικότητα της WIND για την τηλεοπτική της πρόταση φαίνεται πως κινητοποίησε κάπως και την Vodafone TV, την άλλη IPTV συνδρομητική πλατφόρμα, η οποία εδώ και αρκετούς μήνες από την έναρξη της υπηρεσίας της, είχε σταματήσει να επενδύει στο τηλεοπτικό της παρακλάδι. Πλέον βλέπουμε να έχει ξεκινήσει και αυτή με τη σειρά της ένα νέο κύκλο διαφημιστικής εκστρατείας σε τηλεόραση, ραδιόφωνα και τύπο, μικρότερης κλίμακας βέβαια.

Μια ακόμη διαφορά μεταξύ των δυο IPTV πλατφορμών εντοπίζεται και στην επικοινωνία. Στο τηλεοπτικό διαφημιστικό της Wind Vision οι τεχνολογικές καινοτομίες και δυνατότητες του Android box, Netflix, apps, έχουν τον πρώτο λόγο, ενώ στην αντίστοιχη καμπάνια της Vodafone TV δίνεται βάρος κυρίως στο περιεχόμενο, όπως σειρές, ταινίες αθλητικά κοκ.

Όμως και η COSMOTE TV παρακολουθεί τις εξελίξεις στην αγορά και προετοιμάζει τις δικές της κινήσεις, επενδύοντας σε αυτόνομες υπηρεσίες, νέα κανάλια ακολουθώντας τις νέες τεχνολογικές τάσεις.

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

FAGOR AURA

Η αγορά σήμερα

06-08-2018

FAGOR AURA

Αν ψάχνετε mini κεραία UHF, τότε η AURA της Fagor είναι αυτό που χρειάζεστε! Είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο και έχει τέτοιο μικρό μέγεθος που καθιστά ελάχιστη την αισθητική της παρέμβαση. Πρόκειται για χαμηλού κόστους κεραία με απολαβή 12dB, ιδανική για περιοχές με εύκολες συνθήκες λήψης. Είναι πανεύκολη στην εγκατάσταση, χωρίς...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 119

Τεύχος 119

17-07-2018

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 119

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Αυγούστου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό SecurityReport, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Στο νέο τεύχος θα βρείτε πλούσια ύλη, με πρωτότυπα θέματα, αποκλειστικές ειδήσεις από την επικαιρότητα και τεστ με τα καλύτερα προϊόντα του. Η νέα υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης της Wind ήρθε για να ταράξει τα νερά στην αγορά. Στο κεντρικό αφιέρωμα του περιοδικού θα δείτε τι κάνει τη Wind Vision να ξεχωρίζει από τις παρόμοιες υπηρεσίες των άλλων εταιρειών. Ο Χάρης Ματθαίου σας αναλύει τους 10 λόγους, για τους οποίους πρέπει να την επιλέξετε. Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και μουσική ηχεί από παντού. Έτσι, η δημοσιογραφική ομάδα της Ψηφιακής Τηλεόρασης έκρινε απαραίτητο να σας παρουσιάσει τα μουσικά δορυφορικά κανάλια, προκειμένου να κάνετε λήψεις γεμάτες νότες. Τον μήνα αυτό, τα προϊόντα που δοκιμάσαμε και σας παρουσιάζουμε είναι ο επίγειος ψηφιακός δέκτης της Technisat, DIGIPAL ISI...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.