Ειδήσεις . Pay TV News
Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018 | 18:04

Wind Vision: ανακατεύει την τράπουλα της συνδρομητικής αγοράς

Μπορεί να μπήκε τέταρτη στην αγορά της συνδρομητικής τηλεόρασης η Wind με την Wind Vision, ωστόσο αυτό έγινε ιδιαίτερα δυναμικά, με μια πολύ μεγάλη διαφημιστική εκστρατεία. Με ένα έξυπνο τηλεοπτικό σποτ που «μένει» στο κοινό και με έντονη παρουσία σε ποικίλα μέσα προβολής (στάσεις λεωφορείων, μετρό, τύπος, κοκ) έχει καταφέρει να προσεγγίσει μεγάλες μερίδες του κοινού και το όνομα Wind Vision να συζητιέται ολοένα και περισσότερο ...

Γράφτηκε από: N.D

Μπορεί να μπήκε τέταρτη στην αγορά της συνδρομητικής τηλεόρασης η Wind με την Wind Vision, ωστόσο αυτό έγινε ιδιαίτερα δυναμικά, με μια πολύ μεγάλη διαφημιστική εκστρατεία. Με ένα έξυπνο τηλεοπτικό σποτ που «μένει» στο κοινό και με έντονη παρουσία σε ποικίλα μέσα προβολής (στάσεις λεωφορείων, μετρό, τύπος, κοκ) έχει καταφέρει να προσεγγίσει μεγάλες μερίδες του κοινού και το όνομα Wind Vision να συζητιέται ολοένα και περισσότερο σε παρέες και κοινωνικές συναθροίσεις. Σύμφωνα με στελέχη της τηλεπικοινωνιακής εταιρείας η ανταπόκριση του κοινού για την τηλεοπτική πρόταση της Wind έχει ξεπεράσει αυτή τη στιγμή και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις.

Η έντονη κινητικότητα της WIND για την τηλεοπτική της πρόταση φαίνεται πως κινητοποίησε κάπως και την Vodafone TV, την άλλη IPTV συνδρομητική πλατφόρμα, η οποία εδώ και αρκετούς μήνες από την έναρξη της υπηρεσίας της, είχε σταματήσει να επενδύει στο τηλεοπτικό της παρακλάδι. Πλέον βλέπουμε να έχει ξεκινήσει και αυτή με τη σειρά της ένα νέο κύκλο διαφημιστικής εκστρατείας σε τηλεόραση, ραδιόφωνα και τύπο, μικρότερης κλίμακας βέβαια.

Μια ακόμη διαφορά μεταξύ των δυο IPTV πλατφορμών εντοπίζεται και στην επικοινωνία. Στο τηλεοπτικό διαφημιστικό της Wind Vision οι τεχνολογικές καινοτομίες και δυνατότητες του Android box, Netflix, apps, έχουν τον πρώτο λόγο, ενώ στην αντίστοιχη καμπάνια της Vodafone TV δίνεται βάρος κυρίως στο περιεχόμενο, όπως σειρές, ταινίες αθλητικά κοκ.

Όμως και η COSMOTE TV παρακολουθεί τις εξελίξεις στην αγορά και προετοιμάζει τις δικές της κινήσεις, επενδύοντας σε αυτόνομες υπηρεσίες, νέα κανάλια ακολουθώντας τις νέες τεχνολογικές τάσεις.

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Technisat iMeteo 1CE

Η αγορά σήμερα

21-01-2019

Technisat iMeteo 1CE

Διαθέσιμος από την AMF Electronics το επιτραπέζιο ρολόι - μετεωρολογικός σταθμός iMeteo 1CE της Technisat. Πρόκειται για μια πολύ κομψή και χρήσιμη συσκευή που διαθέτει μεγάλη οθόνη 5,6 ιντσών, η οποία εμφανίζει ώρα και διάφορες πληροφορίες για τις καιρικές συνθήκες. Διαθέτει δύο ξυπνητήρια με λειτουργία Snooze...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 124

Τεύχος 124

19-12-2018

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 124

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα λίγο πριν από τις γιορτές το νέο τεύχος Ιανουαρίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα, με ένα «αθλητικό ρεπορτάζ» του Νίκου Μποζιονέλου για την ομάδα Novasports Running Team, και την ιστορία της, και μία συνέντευξη με τον Περικλή Ιακωβάκη, αρχηγό της ομάδας! Στα θέματα του νέου τεύχους μπορούμε να διαβάσουμε ένα αφιέρωμα στα δορυφορικά κανάλια που χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση BISS, και τα κλειδιά με τα οποία «ανοίγουν» στις οθόνες! Τα δορυφορικά κανάλια που εκπέμπουν με κρυπτογράφηση BISS βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των φίλων της δορυφορικής λήψης. Η αποκρυπτογράφησή τους προϋποθέτει την εισαγωγή στο δορυφορικό δέκτη κατάλληλων BISS κλειδιών που ξεκλειδώνουν την εικόνα του...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.