Ειδήσεις . Pay TV News
Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018 | 18:04

Wind Vision: ανακατεύει την τράπουλα της συνδρομητικής αγοράς

Μπορεί να μπήκε τέταρτη στην αγορά της συνδρομητικής τηλεόρασης η Wind με την Wind Vision, ωστόσο αυτό έγινε ιδιαίτερα δυναμικά, με μια πολύ μεγάλη διαφημιστική εκστρατεία. Με ένα έξυπνο τηλεοπτικό σποτ που «μένει» στο κοινό και με έντονη παρουσία σε ποικίλα μέσα προβολής (στάσεις λεωφορείων, μετρό, τύπος, κοκ) έχει καταφέρει να προσεγγίσει μεγάλες μερίδες του κοινού και το όνομα Wind Vision να συζητιέται ολοένα και περισσότερο ...

Γράφτηκε από: N.D

Μπορεί να μπήκε τέταρτη στην αγορά της συνδρομητικής τηλεόρασης η Wind με την Wind Vision, ωστόσο αυτό έγινε ιδιαίτερα δυναμικά, με μια πολύ μεγάλη διαφημιστική εκστρατεία. Με ένα έξυπνο τηλεοπτικό σποτ που «μένει» στο κοινό και με έντονη παρουσία σε ποικίλα μέσα προβολής (στάσεις λεωφορείων, μετρό, τύπος, κοκ) έχει καταφέρει να προσεγγίσει μεγάλες μερίδες του κοινού και το όνομα Wind Vision να συζητιέται ολοένα και περισσότερο σε παρέες και κοινωνικές συναθροίσεις. Σύμφωνα με στελέχη της τηλεπικοινωνιακής εταιρείας η ανταπόκριση του κοινού για την τηλεοπτική πρόταση της Wind έχει ξεπεράσει αυτή τη στιγμή και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις.

Η έντονη κινητικότητα της WIND για την τηλεοπτική της πρόταση φαίνεται πως κινητοποίησε κάπως και την Vodafone TV, την άλλη IPTV συνδρομητική πλατφόρμα, η οποία εδώ και αρκετούς μήνες από την έναρξη της υπηρεσίας της, είχε σταματήσει να επενδύει στο τηλεοπτικό της παρακλάδι. Πλέον βλέπουμε να έχει ξεκινήσει και αυτή με τη σειρά της ένα νέο κύκλο διαφημιστικής εκστρατείας σε τηλεόραση, ραδιόφωνα και τύπο, μικρότερης κλίμακας βέβαια.

Μια ακόμη διαφορά μεταξύ των δυο IPTV πλατφορμών εντοπίζεται και στην επικοινωνία. Στο τηλεοπτικό διαφημιστικό της Wind Vision οι τεχνολογικές καινοτομίες και δυνατότητες του Android box, Netflix, apps, έχουν τον πρώτο λόγο, ενώ στην αντίστοιχη καμπάνια της Vodafone TV δίνεται βάρος κυρίως στο περιεχόμενο, όπως σειρές, ταινίες αθλητικά κοκ.

Όμως και η COSMOTE TV παρακολουθεί τις εξελίξεις στην αγορά και προετοιμάζει τις δικές της κινήσεις, επενδύοντας σε αυτόνομες υπηρεσίες, νέα κανάλια ακολουθώντας τις νέες τεχνολογικές τάσεις.

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

WISI VS 50 PRO

Η αγορά σήμερα

16-10-2018

WISI VS 50 PRO

Το VS 50 PRO της Wisi είναι ένα προγραμματιζόμενο επίγειο φίλτρο με ενσωματωμένο ενισχυτή, ιδανικό ακόμα και για εγκαταστάσεις σε μικρές μονάδες λόγω του ιδιαίτερα προσιτού κόστους του. Μπορεί να δεχτεί τη σύνδεση έως και τεσσάρων κεραιών VHF/UHF μέσω τεσσάρων εισόδων τύπου F, ενώ διαθέτει και μια πρόσθετη υποδοχή F...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 121

Τεύχος 121

18-09-2018

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 121

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Οκτωβρίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Το εν λόγω τεύχος έρχεται γεμάτο ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης, νέα προϊόντα που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα και ένα αφιέρωμα με χρήσιμες πληροφορίες για την τεχνολογία PLC. Καθώς το internet γίνεται ολοένα και περισσότερο απαραίτητο σε κάθε έναν από εμάς, ο δημοσιογράφος Σώτηρης Χατζηστρατής, έκρινε χρήσιμο να μας πληροφορήσει αναλυτικά για τον πιο εξελιγμένο και εύκολο τρόπο μετάδοσης των σημάτων internet, την τεχνολογία PLC. Τα ουκ ολίγα προϊόντα που πέρασαν από τα χέρια της δημοσιογραφικής μας ομάδας, πραγματικά ήρθαν για να ταράξουν τα νερά της αγοράς με τα καινοτόμα χαρακτηριστικά τους. Συγκεκριμένα, ο A5 Combo δέκτης της Amiko αποτελεί έναν από τους πρώτους 4K δέκτες της αγοράς με δυνατότητα υποστήριξης διπλού λειτουργικού συστήματος. Aπό την άλλη, η Golden Media παρου...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.