03/06/2019

Συνεχίζει δυνατά με νέες παραγωγές η COSMOTE TV

Γράφτηκε από: N.D

Τις δικές της παραγωγές έχει σαν στόχο να συνεχίσει η COSMOTE TV. Η συνδρομητική πλατφόρμα πιστεύει στη δυναμική που παρουσιάζουν οι Έλληνες δημιουργοί και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει να επενδύει σε νέα, έξυπνα και ενδιαφέροντα projects, με δικές της παραγωγές. Το ξεκίνημα έγινε με την πρώτη ελληνική σειρά μυθοπλασίας «Έτερος Εγώ-Χαμένες Ψυχές», και τώρα σχεδιάζονται τα επόμενα βήματα. 

Τις δικές της παραγωγές έχει σαν στόχο να συνεχίσει η COSMOTE TV. Η συνδρομητική πλατφόρμα πιστεύει στη δυναμική που παρουσιάζουν οι Έλληνες δημιουργοί και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει να επενδύει σε νέα, έξυπνα και ενδιαφέροντα projects, με δικές της παραγωγές. Το ξεκίνημα έγινε με την πρώτη ελληνική σειρά μυθοπλασίας «Έτερος Εγώ-Χαμένες Ψυχές», σε σενάριο/σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια,που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 16 Ιουνίου και τώρα σχεδιάζονται τα επόμενα βήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες του digitaltvinfo.gr, η COSMOTE TV ετοιμάζεται να μπει και στην κατηγορία του ελληνικού comedy, κάνοντας την αρχή με 2 εκπομπές, που θα βγουν on demand (όλα τα επεισόδια μαζί στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS), αλλά και θα προβληθούν στη συνέχεια, στα κανάλια της πλατφόρμας.

Δύσκολο εγχείρημα η κωμωδία, αλλά η COSMOTE TV εμπιστεύεται άξιους και έμπειρους εκπροσώπους του είδους αυτού να το φέρουν εις πέρας.

Η μία εκπομπή είναι με τον Λάμπρο Φισφή (θα έχει χαρακτήρα late night talk show με καλεσμένους και θα έχει χιουμοριστικό χαρακτήρα), ενώ η άλλη με τον Νίκο Ράπτη και άλλους τρείς: τον Αλέξανδρο Τσουβέλα, τον Διομήδη Πιτουρά και τον Μάκη Παπασημακόπουλο. Θα έχει ποδοσφαιρικό concept, αλλά θα είναι καθαρά comedy, χωρίς να σχετίζεται με την αθλητική επικαιρότητα.

Η παραγωγή των εκπομπών θα ξεκινήσει το καλοκαίρι, ώστε να είναι έτοιμες να ενταχθούν από Σεπτέμβρη και έπειτα στο πρόγραμμα της πλατφόρμας.

Κατηγορία Pay TV News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.