Ειδήσεις . Pay TV News
Πέμπτη, 1 Αυγούστου 2019 | 23:21

COSMOTE TV : Κέρδισε το στοίχημα της μυθοπλασίας και συνεχίζει

Εξαιρετικά θετικές κριτικές από μέσα και κοινό, συγκεντρώνει το «’Έτερος Εγώ – Χαμένες Ψυχές», η πρώτη προσπάθεια της COSMOTE TV να εισέλθει στο κομμάτι της μυθοπλασίας, με μια δική της φιλόδοξη παραγωγή. Τα θετικά σχόλια και η αποδοχή της σειράς έχουν δώσει ώθηση στη συνδρομητική πλατφόρμα να συνεχίσει ακόμη πιο δυναμικά στο κομμάτι της παραγωγής.

 

Εξαιρετικά θετικές κριτικές από μέσα και κοινό, συγκεντρώνει το «’Έτερος Εγώ – Χαμένες Ψυχές», η πρώτη προσπάθεια της COSMOTE TV να εισέλθει στο κομμάτι της μυθοπλασίας, με μια δική της φιλόδοξη παραγωγή. Τα θετικά σχόλια και η αποδοχή της σειράς έχουν δώσει ώθηση στη συνδρομητική πλατφόρμα να συνεχίσει ακόμη πιο δυναμικά στο κομμάτι της παραγωγής.

Αναφερόμαστε φυσικά στην τηλεοπτική σειρά αστυνομικού μυστηρίου «’Έτερος Εγώ – Χαμένες Ψυχές» σε σενάριο/σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια, που αποτελεί την πρώτη ελληνική σειρά μυθοπλασίας σε παραγωγή COSMOTE TV. Αφορά την υπόθεση ενός serial killer που εμπνέεται από τους άθλους του Θησέα και χρησιμοποιεί την βαθύτερη ερμηνεία τους για να σκοτώνει τα θύματά του, που είναι άνθρωποι του υποκόσμου ή εγκληματικές προσωπικότητες.

Δύο έξυπνοι, διεισδυτικοί αστυνομικοί ( Μάνος Βακούσης, Πέτρος Λαγούτης) με τη βοήθεια ενός ιδιόρρυθμου καθηγητή εγκληματολογίας, ο οποίος πάσχει από μία μορφή αυτισμού ( σύνδρομο Asperger), αλλά είναι ιδιαίτερα ευφυής και οξύνους (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης) αναλαμβάνουν να λύσουν το μυστήριο εμβαθύνοντας σταδιακά στην υπόθεση και να συλλάβουν το δολοφόνο. Στην αγωνιώδη και επικίνδυνη προσπάθειά τους έρχονται αντιμέτωποι με γρίφους, πιεστικούς χρόνους, δημοσιογράφους που προσπαθούν να μάθουν πληροφορίες και να εμπλακούν στην υπόθεση και αινίγματα που πρέπει να επιλύσουν, όσο πιο σύντομα μπορούν…

Εξαιρετική υποβλητική ατμόσφαιρα, ρεαλιστική προσέγγιση σεναρίου και σκηνοθεσίας, πλοκή και αγωνία που συνεχίζεται αμείωτη ως το τέλος, αναπάντεχες ανατροπές και φυσικά εξαιρετικές ερμηνείες απ’ όλους τους ηθοποιούς της σειράς, συνθέτουν ένα σύνολο από στοιχεία που καθιστούν τη σειρά εφάμιλλη με ‘άλλες ξένες, μεγάλες παραγωγές πολλών εκατομμυρίων! Η σειρά συνδέεται με την ταινία «Έτερος Εγώ» που είχε προβληθεί στους κινηματογράφους και στο YouTube στη συνέχεια, αλλά δεν δημιουργείται δυσκολία σε κάποιον που δεν έχει παρακολουθήσει την ταινία. Η σειρά μπορεί κάλλιστα να σταθεί από μόνη της.

Η μόνη ίσως λεπτομέρεια που παρατηρήσαμε και θα επισημαίναμε είναι η υπερβολική απεικόνιση των αιματηρών σκηνών, με σκοπό προφανώς να δοθεί έμφαση στο ρεαλισμό. Η σειρά δεν χρειαζόταν τέτοια τεχνάσματα , αφού όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της δημιουργούσαν την απαιτούμενη ατμόσφαιρα.

Η σειρά ολοκληρώνεται σε 8 επεισόδια, τα οποία μάλιστα διατίθενται και για binge watching μέσω της δωρεάν υπηρεσίας COSMOTE TV PLUS.

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

AMF AOORSQFR1B1

Η αγορά σήμερα

30-07-2019

AMF AOORSQFR1B1

Ο AMF AOORSQFR1B1 είναι ένας παθητικός οπτικός δέκτης ειδικά σχεδιασμένος για ψηφιακή αρχιτεκτονική FTTH. Λαμβάνει σήμα με δίοδο PIN υψηλής ευαισθησίας και δεν απαιτεί καμία τροφοδοσία και κατανάλωση ρεύματος. Υποστηρίζει ζώνη διέλευσης RF 1,0GHz, ενώ όταν η οπτική ισχύς εισόδου είναι -1dBm (PIN = -1dBm), το επίπεδο εξόδου RF...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 131

Τεύχος 131

22-07-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 131

Το νέο τεύχος Αυγούστου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το έκτο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Στις δοκιμές του νέου τεύχους θα βρούμε το άρθρο για τον Infomir MAG425A, που είναι το πρώτο 4K STB της Infomir για Android TV. Έπειτα από μια σπουδαία πορεία στην παραγωγή εξειδικευμένων IPTV συσκευών που την οδήγησε στην κορυφή της προτίμησης των πελατών, η ουκρανική Infomir παρουσιάζει ένα νέο μοντέλο που ξεχωρίζει χωρίς να ακολουθεί την επιτυχημένη συνταγή των προηγούμενων. Πρόκειται για το MAG425A, που είναι ένα 4K STB για Android TV με προ-εγκατεστημένες Google υπηρεσίες. Με ενσωματωμένο Chromecast και Wi-Fi διπλής μπάντας 2,4/5GHz, αλλά και Bluetooth ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.