Συζητήσεις στο satleo

Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα
ANDREASSAT | 24-January-2020 | 16:40:24

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
panos456 | 24-January-2020 | 15:39:24

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
babis3g | 24-January-2020 | 14:52:24

Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2)
ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ | 24-January-2020 | 14:43:24

Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB)
babis3g | 24-January-2020 | 13:56:24

Ειδήσεις . Pay TV News
Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2019 | 10:03

PAOK TV – Πειρατεία σημειώσατε 2

Δεν έχει κατορθώσει ο ΠΑΟΚ– τουλάχιστον μέχρι τώρα- να βρει τις απαντήσεις στο πρόβλημα της παράνομης θέασης των αγώνων του, που μεταδίδονται μέσω της ειδικής πλατφόρμας του PAOK TV. Ήδη τρείς αγώνες του πρωταθλητή Ελλάδος έχουν μεταδοθεί με τη λογική του pay per view και οι τρείς αναμεταδόθηκαν από πειρατικές ιστοσελίδες που ...

Γράφτηκε από: N.D

Δεν έχει κατορθώσει ο ΠΑΟΚ– τουλάχιστον μέχρι τώρα- να βρει τις απαντήσεις στο πρόβλημα της παράνομης θέασης των αγώνων του, που μεταδίδονται μέσω της ειδικής πλατφόρμας του PAOK TV. Ήδη τρείς αγώνες του πρωταθλητή Ελλάδος έχουν μεταδοθεί με τη λογική του pay per view και οι τρείς αναμεταδόθηκαν από πειρατικές ιστοσελίδες που γνωρίζουν και οι …πέτρες, χωρίς να διαφαίνεται ότι υπάρχει αυτή τη στιγμή η δυνατότητα δραστικού περιορισμού της πειρατείας. Το πρόβλημα ενισχύεται ακόμη περισσότερο αφού σύμφωνα με πληροφορίες, το PAOK TV και όλο το πρόγραμμα του προσφέρεται πλέον και στους πειρατικούς IPTV servers, μέσω των οποίων εκτιμάται ότι παρακολουθούν παράνομα τηλεόραση, αρκετές χιλιάδες νοικοκυριά. Γίνεται σαφές πως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα πρέπει να λάβει άμεσα, αποτελεσματικά μέτρα για την προάσπιση των συμφερόντων της και την προστασία του τηλεοπτικού της προιόντος, αλλιώς το εγχείρημα του PAOK TV δε θα μπορέσει να έχει την επιτυχία που η ίδια προσδοκά. 

Κατηγορία Pay TV News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

FAGOR mini DIF/DES/DIS

Η αγορά σήμερα

08-01-2020

FAGOR mini DIF/DES/DIS

Σε διαθεσιμότητα από την AMF Electronics οι νέες σειρές splitters DIF, DES και DIS της Fagor. Πρόκειται για ποιοτικούς διακλαδωτές και διαχωριστές TV/SAT σημάτων που παρέχουν ευκολία και ταχύτητα στην εγκατάστασή τους, λόγω της δυνατότητας άμεσης σύνδεσης των καλωδίων σε αυτά, χωρίς να απαιτείται κονέκτορας.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 137

Τεύχος 137

22-01-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 137

Το νέο τεύχος Φεβρουαρίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Οικονομικοί, εύχρηστοι και πάντοτε επίκαιροι, οι δέκτες MAX είναι προσαρμοσμένοι στις σύγχρονες ανάγκες του μέσου χρήστη. Ο MAX T2 H.265 είναι ένας Full HD επίγειος ψηφιακός δέκτης που μόλις κυκλοφόρησε, ο οποίος εξοπλίζεται με DVB-T2 tuner και υποστηρίζει αποκωδικοποίηση H.265/HEVC. Διαθέτει πανεύκολο μενού και συνοδεύεται από τηλεχειριστήριο εκμάθησης για κοινό έλεγχο δέκτη και τηλεόρασης, αποτελώντας έτσι ιδανική επιλογή ακόμα και για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Στην καθημερινότητα μας πλέον διαπιστώνουμε ότι ο μέσος χρήστης online υπηρεσιών, είτε αυτές α...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.