Ειδήσεις . Pay TV News
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2019 | 11:04

Οι Έλληνες συνεργάτες των Γερμανών την περίοδο της Κατοχής και οι δίκες που ακολούθησαν στο νέο επεισόδιο της «Μηχανής του Χρόνου»

Τη δράση των Ελλήνων συνεργατών των Ναζί κατά τη διάρκεια της Κατοχής, αλλά και τις δίκες τους μετά τη λήξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, παρουσιάζει το νέο επεισόδιο της εκπομπής «Μηχανή του Χρόνου» με τον Χρίστο Βασιλόπουλο. Το επεισόδιο, το οποίο αποτελεί το δεύτερο μέρος του αφιερώματος της εκπομπής στον δοσιλογισμό την περίοδο...

Τη δράση των Ελλήνων συνεργατών των Ναζί κατά τη διάρκεια της Κατοχής, αλλά και τις δίκες τους μετά τη λήξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, παρουσιάζει το νέο επεισόδιο της εκπομπής «Μηχανή του Χρόνου» με τον Χρίστο Βασιλόπουλο. Το επεισόδιο, το οποίο αποτελεί το δεύτερο μέρος του αφιερώματος της εκπομπής στον δοσιλογισμό την περίοδο της κατοχής στην Ελλάδα, θα προβληθεί την Δευτέρα 7/10, στις 21.00 στο COSMOTE HISTORY HD.

Ιστορικοί και ερευνητές εξηγούν τα κίνητρα που οδήγησαν πολλούς Έλληνες να συνεργαστούν με τους Γερμανούς, με κάποια από αυτά να είναι η ιδεολογία του εθνικοσοσιαλισμού, το προσωπικό συμφέρον και η ανάγκη της επιβίωσης. Επίσης, η έρευνα της εκπομπής αποκαλύπτει τα βασανιστήρια που υπέστησαν μέλη της Αντίστασης από τους Έλληνες συνεργάτες των Γερμανών, ειδικά στα κρατητήρια της Ειδικής Ασφάλειας.

Μετά το τέλος της Κατοχής, όσοι βασανίστηκαν υπέδειξαν και μήνυσαν τους βασανιστές τους, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία τους από τη δικαιοσύνη. Οι περισσότερες δίκες ολοκληρώθηκαν τους πρώτους μήνες του 1945.

Η εκπομπή προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 21.00 και σε επανάληψη κάθε Κυριακή στις 17.00, στο COSMOTE HISTORY HD. Όλα τα επεισόδια της σειράς είναι διαθέσιμα δωρεάν on demand στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS.

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

TRIAX EoC

Η αγορά σήμερα

07-10-2019

TRIAX EoC

Το Triax EoC αποτελεί μια προηγμένη λύση για τη μεταφορά Ethernet σήματος μέσω του ομοαξονικού δικτύου, σε συνύπαρξη με τα τηλεοπτικά σήματα. Επειδή μάλιστα χρησιμοποιεί πολύ χαμηλές συχνότητες, μπορεί να εφαρμοστεί ακόμα και σε παλιά ομοαξονικά δίκτυα, μειώνοντας έτσι το συνολικό κόστος ανάπτυξης έως και 30%.et σύνδεση και τηλεοπτικό

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 133

Τεύχος 133

24-09-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 133

Το νέο τεύχος Οκτωβρίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το έκτο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Στις δοκιμές του νέου τεύχους θα βρούμε το άρθρο για τον AMIKO VIPER 4K, ο οποίος αποτελεί τον πρώτο καθαρόαιμο Enigma2 combo δέκτη της Amiko που έρχεται με υποστήριξη 4K UHD H.265/HEVC και δύο νέας γενιάς tuners, συμβατά με όλα τα σύγχρονα πρότυπα του DVB. Ένα DVB-S2X με δυνατότητα λήψης multi-stream δορυφορικών εκπομπών και ένα υβριδικό DVB-C/T2 tuner για λήψη καλωδιακών/επίγειων προγραμμάτων. Υποστηρίζει USB Wi-Fi για ασύρματη σύνδεση στο τοπικό δίκτυο, ενώ η συμβατότητά του με Kodi και HbbTV είναι πραγματικά υποδειγματική! Οι δοκιμές του νέου τεύχους συ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.