Συζητήσεις στο satleo

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
panos456 | 20-January-2020 | 3:52:20

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
panos456 | 20-January-2020 | 3:48:20

Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2)
NetSurfer_g7 | 20-January-2020 | 1:54:20

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
robi1994 | 20-January-2020 | 1:13:20

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
robi1994 | 20-January-2020 | 1:00:20

Ειδήσεις . Pay TV News
Παρασκευή, 1 Νοεμβρίου 2019 | 11:15

«Ιωάννης Καποδίστριας: Η ζωή και το έργο του» στο Cosmote History HD

Η πρώτη δραματοποιημένη σειρά σε παραγωγή COSMOTE TV «Ιωάννης Καποδίστριας: Η ζωή και το έργο του» ολοκληρώνεται, αναβιώνοντας στη μικρή οθόνη τις διπλωματικές προσπάθειες του Ιωάννη Καποδίστρια για το τέλος του πολέμου, καθώς και το μεταρρυθμιστικό του έργο, για να γίνει η Ελλάδα ένα οργανωμένο κράτος, που θα άφηνε πίσω του...

Η πρώτη δραματοποιημένη σειρά σε παραγωγή COSMOTE TV «Ιωάννης Καποδίστριας: Η ζωή και το έργο του» ολοκληρώνεται, αναβιώνοντας στη μικρή οθόνη τις διπλωματικές προσπάθειες του Ιωάννη Καποδίστρια για το τέλος του πολέμου, καθώς και το μεταρρυθμιστικό του έργο, για να γίνει η Ελλάδα ένα οργανωμένο κράτος, που θα άφηνε πίσω του το παραδοσιακό σύστημα των κοτζαμπάσηδων και των προκρίτων.

Ειδικότερα, το επεισόδιο «ρίχνει φως» στις συγκρούσεις του πρώτου Κυβερνήτη της Ελλάδας με την αντιπολίτευση, εξαιτίας των σχεδίων του για διανομή των εθνικών γαιών στους ακτήμονες και την ενίσχυση των λαϊκών στρωμάτων, καθώς και στην εναντίωσή του στην αδιαφορία των Μεγάλων Δυνάμεων για στήριξη της χώρας.

Η σειρά «κλείνει» με τη δολοφονία του Καποδίστρια το πρωί της 27ης Σεπτεμβρίου 1831 στον Άγιο Σπυρίδωνα του Ναυπλίου και τις συνέπειες που αυτή είχε στη μετέπειτα πορεία του νεοσύστατου ελληνικού κράτους (Σάββατο 2/11, 21.00, COSMOTE HISTORY HD).

Από τους Δελφικούς Ύμνους μέχρι το τραγούδι των θεριστών, ειδικοί μουσικολόγοι, αρχαιολόγοι και ιστορικοί αναλύουν τη σημασία της μουσικής στην τέχνη στο νέο επεισόδιο της σειράς «Ο κώδικας της τέχνης», σε παραγωγή COSMOTE TV. Στο επεισόδιο, το οποίο θα προβληθεί στο COSMOTE HISTORY HD την Παρασκευή 1/11 στις 22.00, επιφανείς ερευνητές του Κέντρου Αρχαιομουσικολογίας του ΕΚΠΑ επιχειρούν να «προσθέσουν ήχο» σε μια σειρά αρχαίων ευρημάτων με θέμα τη μουσική.

Τέλος, με δύο επεισόδια back-to-back ξεκινάει η σειρά συμπαραγωγής COSMOTE TV «Στα φτερά του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου», η οποία θα προβληθεί στο πλαίσιο του ομώνυμου μηνιαίου αφιερώματος του COSMOTE HISTORY HD. Το πρώτο επεισόδιο (Κυριακή 3/11, 21.00) με τίτλο «Αεροδρομίων Γένεσις» παρουσιάζει τη δημιουργία των πρώτων αεροπορικών βάσεων που δημιουργήθηκαν στο ελλαδικό χώρο στην Ξάνθη, τον Σταυρό Θεσσαλονίκης και τη Θάσο, ενώ το δεύτερο (Κυριακή 3/11, 22.00) μάς μεταφέρει στο πρώτο εξάμηνο του 1916, όταν οι αεροπόροι της Θάσου και της Λήμνου σημειώνουν σημαντικές επιτυχίες στα νέα αεροδρόμια που δημιουργούνται για τις ανάγκες του πολέμου. 

Τα επεισόδια όλων των σειρών είναι διαθέσιμα μετά την προβολή τους on demand στη δωρεάν υπηρεσία COSMOTE TV PLUS.

Κατηγορία Pay TV News

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

FAGOR mini DIF/DES/DIS

Η αγορά σήμερα

08-01-2020

FAGOR mini DIF/DES/DIS

Σε διαθεσιμότητα από την AMF Electronics οι νέες σειρές splitters DIF, DES και DIS της Fagor. Πρόκειται για ποιοτικούς διακλαδωτές και διαχωριστές TV/SAT σημάτων που παρέχουν ευκολία και ταχύτητα στην εγκατάστασή τους, λόγω της δυνατότητας άμεσης σύνδεσης των καλωδίων σε αυτά, χωρίς να απαιτείται κονέκτορας.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 136

Τεύχος 136

17-12-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 136

Το νέο τεύχος Ιανουαρίου 2020 του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το ένατο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, με ένα αφιέρωμα στη νέα αθλητική πλατφόρμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Το αφιέρωμα στη νέα πλατφόρμα Cosmote TV OTT αποτελεί το κεντρικό θέμα του νέου τεύχους! Η COSMOTE TV λανσάρει στην ελληνική αγορά τη νέα Over The Top υπηρεσία της, την οποία και δοκίμασε πρώτη η Ψηφιακή Τηλεόραση για να σας την παρουσιάσει με κάθε λεπτομέρεια! Η νέα αυτή υπηρεσία είναι σχεδιασμένη στα πρότυπα του Netflix για την πρόσβαση σε On Demand περιεχόμενο, προσφέροντας όμως και Live TV με τα κανάλια της COSMOTE TV, μέσα από το ίδιο περιβάλλον χρήσης. Χρησιμοποιεί Android TV Box που...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.