Ειδήσεις . Pay TV News
Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2019 | 10:33

Σημαντική αναβάθμιση του FOX Play στην COSMOTE TV

Σε μια σημαντική αναβάθμιση του περιεχομένου της on demand υπηρεσίας FOX Play, προχώρησε σε συνεργασία με τη FOX Networks Group Greece, η COSMOTE TV. Το FOX Play λανσαρίστηκε στη συνδρομητική πλατφόρμα στα μέσα του 2017 με σκοπό να προσφέρει στους συνδρομητές της COSMOTE TV, δωρεάν πρόσβαση σε μια βιβλιοθήκη με το καλύτερο περιεχόμενο από τις σειρές και τις εκπομπές που προβάλλονται από τα κανάλια FOX και FOX Life.

Γράφτηκε από: N.D

Σε μια σημαντική αναβάθμιση του περιεχομένου της on demand υπηρεσίας FOX Play, προχώρησε σε συνεργασία με τη FOX Networks Group Greece, η COSMOTE TV. Το FOX Play λανσαρίστηκε στη συνδρομητική πλατφόρμα στα μέσα του 2017 με σκοπό να προσφέρει στους "υβριδικούς" συνδρομητές της COSMOTE TV, καθώς και σε όσους παρακολουθούν από φορητές συσκευές, δωρεάν πρόσβαση σε μια βιβλιοθήκη με το καλύτερο περιεχόμενο από τις σειρές και τις εκπομπές που προβάλλονται από τα κανάλια FOX και FOX Life.

Όπως είχαμε θίξει και στο παρελθόν, η προηγούμενη μορφή του FOX Play στην COSMOTE TV ουσιαστικά περιοριζόταν στο να προσφέρει τα νέα επεισόδια των σειρών του FOX & FOX Life, αμέσως μετά την Α’ τηλεοπτική τους προβολή, διατηρώντας τα στη βιβλιοθήκη για διάστημα επτά ημερών. Μετά την προβολή του νέου επεισοδίου, αυτό της προηγουμένης εβδομάδας κατέβαινε από την υπηρεσία παραχωρώντας την θέση του στο νέο κ.ο.κ.

Με τη μορφή που είχε η υπηρεσία, διευκόλυνε μεν έναν συνδρομητή να ανατρέξει στο επεισόδιο της περασμένης εβδομάδας -λειτουργώντας ως ενός τύπου Replay tv επτά ημερών- αλλά δεν επέτρεπε σε κάποιον να ξεκινήσει μια σειρά από την αρχή παρακολουθώντας διαδοχικά επεισόδια μαζί.

Αυτό που με ικανοποίηση παρατηρήσαμε είναι, πως η υπηρεσία FOX Play στη νέα της μορφή έχει αλλάξει σημαντικά προς το καλύτερο.

‘Όχι μόνο φιλοξενεί όλα τα επεισόδια από επιλεγμένους κύκλους σειρών που προβάλλονται αυτή τη σεζόν στην COSMOTE TV, αλλά σε κάποιες ειδικές περιπτώσεις υιοθετεί και τη λογική του binge watching. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της νέας, βασισμένης στο κλασικό μυθιστόρημα του H.G. Wells σειράς «WAR OF THE WORLDS», που έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου στις 21.50. Παρατηρούμε πως και τα οκτώ επεισόδια της νέας σειράς (φωτό) είναι διαθέσιμα για παρακολούθηση on demand, μέσω FOX Play!

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

WISI DB03

Η αγορά σήμερα

12-11-2019

WISI DB03

Σε διαθεσιμότητα από την AMF Electronics η νέα σειρά πριζών Wisi DB03. Πρόκειται για πρίζες τύπου multimedia που λειτουργούν σε εύρος ζώνης συχνοτήτων 5-2400MHz. Διαθέτουν κανάλι επιστροφής και είναι ιδανικές για εφαρμογές DOCSIS και συστήματα διανομής δορυφορικών σημάτων. Εξοπλίζονται με δύο υποδοχές IEC για τη σύνδεση των τερματικών συσκευών και...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 134

Τεύχος 134

23-10-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 134

Το νέο τεύχος Νοεμβρίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το ένατο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Στις δοκιμές του νέου τεύχους θα βρούμε το άρθρο για ένα νέο, επώνυμο TV Box που κυκλοφόρησε πρόσφατα στην ελληνική αγορά, το οποίο παραλάβαμε και δοκιμάσαμε άμεσα στο εργαστήριο της Ψηφιακής Τηλεόρασης. Πρόκειται για το ολοκαίνουργιο ΑΜΙΚΟ A6N που ανήκει στη σειρά OTT της Amiko και λειτουργεί με Android 7.1.2 Nougat. Βασίζεται σε τετραπύρηνο επεξεργαστή Cortex A53 2.0GHz και υποστηρίζει αποκωδικοποίηση video 4Κ@60Hz. Έχει ενσωματωμένο Wi-Fi 2.4GHz και συνοδεύεται από τηλεχειριστήριο εκμάθησης για κοινό έλεγχο του TV box και της τηλεόρασης. Έρχεται με προ-εγκατεσ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.