Συζητήσεις στο satleo

Αναλογική λήψη - Τηλεόραση
bill82 | 18-January-2020 | 20:18:18

Λήψη Eutelsat 9A (9° East)
music_1896 | 18-January-2020 | 20:15:18

Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα
Valuable Inform | 18-January-2020 | 19:55:18

Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2)
vasilisp | 18-January-2020 | 19:30:18

Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2)
giannis 6 | 18-January-2020 | 19:19:18

Ειδήσεις . Pay TV News
Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2019 | 10:33

Σημαντική αναβάθμιση του FOX Play στην COSMOTE TV

Σε μια σημαντική αναβάθμιση του περιεχομένου της on demand υπηρεσίας FOX Play, προχώρησε σε συνεργασία με τη FOX Networks Group Greece, η COSMOTE TV. Το FOX Play λανσαρίστηκε στη συνδρομητική πλατφόρμα στα μέσα του 2017 με σκοπό να προσφέρει στους συνδρομητές της COSMOTE TV, δωρεάν πρόσβαση σε μια βιβλιοθήκη με το καλύτερο περιεχόμενο από τις σειρές και τις εκπομπές που προβάλλονται από τα κανάλια FOX και FOX Life.

Γράφτηκε από: N.D

Σε μια σημαντική αναβάθμιση του περιεχομένου της on demand υπηρεσίας FOX Play, προχώρησε σε συνεργασία με τη FOX Networks Group Greece, η COSMOTE TV. Το FOX Play λανσαρίστηκε στη συνδρομητική πλατφόρμα στα μέσα του 2017 με σκοπό να προσφέρει στους "υβριδικούς" συνδρομητές της COSMOTE TV, καθώς και σε όσους παρακολουθούν από φορητές συσκευές, δωρεάν πρόσβαση σε μια βιβλιοθήκη με το καλύτερο περιεχόμενο από τις σειρές και τις εκπομπές που προβάλλονται από τα κανάλια FOX και FOX Life.

Όπως είχαμε θίξει και στο παρελθόν, η προηγούμενη μορφή του FOX Play στην COSMOTE TV ουσιαστικά περιοριζόταν στο να προσφέρει τα νέα επεισόδια των σειρών του FOX & FOX Life, αμέσως μετά την Α’ τηλεοπτική τους προβολή, διατηρώντας τα στη βιβλιοθήκη για διάστημα επτά ημερών. Μετά την προβολή του νέου επεισοδίου, αυτό της προηγουμένης εβδομάδας κατέβαινε από την υπηρεσία παραχωρώντας την θέση του στο νέο κ.ο.κ.

Με τη μορφή που είχε η υπηρεσία, διευκόλυνε μεν έναν συνδρομητή να ανατρέξει στο επεισόδιο της περασμένης εβδομάδας -λειτουργώντας ως ενός τύπου Replay tv επτά ημερών- αλλά δεν επέτρεπε σε κάποιον να ξεκινήσει μια σειρά από την αρχή παρακολουθώντας διαδοχικά επεισόδια μαζί.

Αυτό που με ικανοποίηση παρατηρήσαμε είναι, πως η υπηρεσία FOX Play στη νέα της μορφή έχει αλλάξει σημαντικά προς το καλύτερο.

‘Όχι μόνο φιλοξενεί όλα τα επεισόδια από επιλεγμένους κύκλους σειρών που προβάλλονται αυτή τη σεζόν στην COSMOTE TV, αλλά σε κάποιες ειδικές περιπτώσεις υιοθετεί και τη λογική του binge watching. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της νέας, βασισμένης στο κλασικό μυθιστόρημα του H.G. Wells σειράς «WAR OF THE WORLDS», που έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου στις 21.50. Παρατηρούμε πως και τα οκτώ επεισόδια της νέας σειράς (φωτό) είναι διαθέσιμα για παρακολούθηση on demand, μέσω FOX Play!

Κατηγορία Pay TV News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

FAGOR mini DIF/DES/DIS

Η αγορά σήμερα

08-01-2020

FAGOR mini DIF/DES/DIS

Σε διαθεσιμότητα από την AMF Electronics οι νέες σειρές splitters DIF, DES και DIS της Fagor. Πρόκειται για ποιοτικούς διακλαδωτές και διαχωριστές TV/SAT σημάτων που παρέχουν ευκολία και ταχύτητα στην εγκατάστασή τους, λόγω της δυνατότητας άμεσης σύνδεσης των καλωδίων σε αυτά, χωρίς να απαιτείται κονέκτορας.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 136

Τεύχος 136

17-12-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 136

Το νέο τεύχος Ιανουαρίου 2020 του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το ένατο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, με ένα αφιέρωμα στη νέα αθλητική πλατφόρμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Το αφιέρωμα στη νέα πλατφόρμα Cosmote TV OTT αποτελεί το κεντρικό θέμα του νέου τεύχους! Η COSMOTE TV λανσάρει στην ελληνική αγορά τη νέα Over The Top υπηρεσία της, την οποία και δοκίμασε πρώτη η Ψηφιακή Τηλεόραση για να σας την παρουσιάσει με κάθε λεπτομέρεια! Η νέα αυτή υπηρεσία είναι σχεδιασμένη στα πρότυπα του Netflix για την πρόσβαση σε On Demand περιεχόμενο, προσφέροντας όμως και Live TV με τα κανάλια της COSMOTE TV, μέσα από το ίδιο περιβάλλον χρήσης. Χρησιμοποιεί Android TV Box που...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.