08/11/2019

Σημαντική αναβάθμιση του FOX Play στην COSMOTE TV

Γράφτηκε από: N.D

Σε μια σημαντική αναβάθμιση του περιεχομένου της on demand υπηρεσίας FOX Play, προχώρησε σε συνεργασία με τη FOX Networks Group Greece, η COSMOTE TV. Το FOX Play λανσαρίστηκε στη συνδρομητική πλατφόρμα στα μέσα του 2017 με σκοπό να προσφέρει στους συνδρομητές της COSMOTE TV, δωρεάν πρόσβαση σε μια βιβλιοθήκη με το καλύτερο περιεχόμενο από τις σειρές και τις εκπομπές που προβάλλονται από τα κανάλια FOX και FOX Life.

Σε μια σημαντική αναβάθμιση του περιεχομένου της on demand υπηρεσίας FOX Play, προχώρησε σε συνεργασία με τη FOX Networks Group Greece, η COSMOTE TV. Το FOX Play λανσαρίστηκε στη συνδρομητική πλατφόρμα στα μέσα του 2017 με σκοπό να προσφέρει στους "υβριδικούς" συνδρομητές της COSMOTE TV, καθώς και σε όσους παρακολουθούν από φορητές συσκευές, δωρεάν πρόσβαση σε μια βιβλιοθήκη με το καλύτερο περιεχόμενο από τις σειρές και τις εκπομπές που προβάλλονται από τα κανάλια FOX και FOX Life.

Όπως είχαμε θίξει και στο παρελθόν, η προηγούμενη μορφή του FOX Play στην COSMOTE TV ουσιαστικά περιοριζόταν στο να προσφέρει τα νέα επεισόδια των σειρών του FOX & FOX Life, αμέσως μετά την Α’ τηλεοπτική τους προβολή, διατηρώντας τα στη βιβλιοθήκη για διάστημα επτά ημερών. Μετά την προβολή του νέου επεισοδίου, αυτό της προηγουμένης εβδομάδας κατέβαινε από την υπηρεσία παραχωρώντας την θέση του στο νέο κ.ο.κ.

Με τη μορφή που είχε η υπηρεσία, διευκόλυνε μεν έναν συνδρομητή να ανατρέξει στο επεισόδιο της περασμένης εβδομάδας -λειτουργώντας ως ενός τύπου Replay tv επτά ημερών- αλλά δεν επέτρεπε σε κάποιον να ξεκινήσει μια σειρά από την αρχή παρακολουθώντας διαδοχικά επεισόδια μαζί.

Αυτό που με ικανοποίηση παρατηρήσαμε είναι, πως η υπηρεσία FOX Play στη νέα της μορφή έχει αλλάξει σημαντικά προς το καλύτερο.

‘Όχι μόνο φιλοξενεί όλα τα επεισόδια από επιλεγμένους κύκλους σειρών που προβάλλονται αυτή τη σεζόν στην COSMOTE TV, αλλά σε κάποιες ειδικές περιπτώσεις υιοθετεί και τη λογική του binge watching. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της νέας, βασισμένης στο κλασικό μυθιστόρημα του H.G. Wells σειράς «WAR OF THE WORLDS», που έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου στις 21.50. Παρατηρούμε πως και τα οκτώ επεισόδια της νέας σειράς (φωτό) είναι διαθέσιμα για παρακολούθηση on demand, μέσω FOX Play!

Κατηγορία Pay TV News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.