Συζητήσεις στο satleo

Αθλητικές Μεταδόσεις
nektarios 1451 | 24-February-2020 | 10:46:24

Εγκαταστάσεις δορυφορικών συστημάτων
stathis | 24-February-2020 | 10:32:24

Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα
giannis 6 | 24-February-2020 | 10:19:24

Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ)
bill82 | 24-February-2020 | 8:08:24

Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2)
arva | 24-February-2020 | 0:42:24

Ειδήσεις . Pay TV News
Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2019 | 10:33

Σημαντική αναβάθμιση του FOX Play στην COSMOTE TV

Σε μια σημαντική αναβάθμιση του περιεχομένου της on demand υπηρεσίας FOX Play, προχώρησε σε συνεργασία με τη FOX Networks Group Greece, η COSMOTE TV. Το FOX Play λανσαρίστηκε στη συνδρομητική πλατφόρμα στα μέσα του 2017 με σκοπό να προσφέρει στους συνδρομητές της COSMOTE TV, δωρεάν πρόσβαση σε μια βιβλιοθήκη με το καλύτερο περιεχόμενο από τις σειρές και τις εκπομπές που προβάλλονται από τα κανάλια FOX και FOX Life.

Γράφτηκε από: N.D

Σε μια σημαντική αναβάθμιση του περιεχομένου της on demand υπηρεσίας FOX Play, προχώρησε σε συνεργασία με τη FOX Networks Group Greece, η COSMOTE TV. Το FOX Play λανσαρίστηκε στη συνδρομητική πλατφόρμα στα μέσα του 2017 με σκοπό να προσφέρει στους "υβριδικούς" συνδρομητές της COSMOTE TV, καθώς και σε όσους παρακολουθούν από φορητές συσκευές, δωρεάν πρόσβαση σε μια βιβλιοθήκη με το καλύτερο περιεχόμενο από τις σειρές και τις εκπομπές που προβάλλονται από τα κανάλια FOX και FOX Life.

Όπως είχαμε θίξει και στο παρελθόν, η προηγούμενη μορφή του FOX Play στην COSMOTE TV ουσιαστικά περιοριζόταν στο να προσφέρει τα νέα επεισόδια των σειρών του FOX & FOX Life, αμέσως μετά την Α’ τηλεοπτική τους προβολή, διατηρώντας τα στη βιβλιοθήκη για διάστημα επτά ημερών. Μετά την προβολή του νέου επεισοδίου, αυτό της προηγουμένης εβδομάδας κατέβαινε από την υπηρεσία παραχωρώντας την θέση του στο νέο κ.ο.κ.

Με τη μορφή που είχε η υπηρεσία, διευκόλυνε μεν έναν συνδρομητή να ανατρέξει στο επεισόδιο της περασμένης εβδομάδας -λειτουργώντας ως ενός τύπου Replay tv επτά ημερών- αλλά δεν επέτρεπε σε κάποιον να ξεκινήσει μια σειρά από την αρχή παρακολουθώντας διαδοχικά επεισόδια μαζί.

Αυτό που με ικανοποίηση παρατηρήσαμε είναι, πως η υπηρεσία FOX Play στη νέα της μορφή έχει αλλάξει σημαντικά προς το καλύτερο.

‘Όχι μόνο φιλοξενεί όλα τα επεισόδια από επιλεγμένους κύκλους σειρών που προβάλλονται αυτή τη σεζόν στην COSMOTE TV, αλλά σε κάποιες ειδικές περιπτώσεις υιοθετεί και τη λογική του binge watching. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της νέας, βασισμένης στο κλασικό μυθιστόρημα του H.G. Wells σειράς «WAR OF THE WORLDS», που έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου στις 21.50. Παρατηρούμε πως και τα οκτώ επεισόδια της νέας σειράς (φωτό) είναι διαθέσιμα για παρακολούθηση on demand, μέσω FOX Play!

Κατηγορία Pay TV News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

NEDIS VSWI2404BK

Η αγορά σήμερα

18-02-2020

NEDIS VSWI2404BK

Συνδέστε 4 διαφορετικές συσκευές με εξόδους RCA και S-Video, όπως το VCR ή άλλες πηγές video/audio, στην τηλεόραση σας και επιλέξτε χειροκίνητα μέσω διακόπτη στο μπροστινό μέρος την πηγή που θέλετε να προβάλλετε στην τηλεόρασή σας. Επίσης, υπάρχει υποδοχή σύνδεσης ακουστικών και...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 138

Τεύχος 138

18-02-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 138

Το νέο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Η παγκόσμια βιομηχανία παραγωγής τηλεοπτικού περιεχομένου έχει αποκτήσει σήμερα γιγαντιαίο μέγεθος, καθώς εταιρίες-κολοσσοί των streaming μεταδόσεων επενδύουν τεράστια ποσά με στόχο να προσφέρουν το καλύτερο προϊόν στους πελάτες τους. Οι τηλεοπτικές σειρές αποτελούν μια κατηγορία περιεχομένου με εκατομμύρια φανατικούς φίλους σε όλον τον πλανήτη κι εμείς συγκεντρώσαμε για να σας παρουσιάσουμε 25 από τις καλύτερες που μπορείτε να παρακολουθήσετε εντός της ελληνικής επικράτειας μέσα από τα Netflix, Apple TV+, Amazon Prime Video και Disney+. Η καναδέζικη Tvi...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.