Skip to main content
DIABASTE DWREAN DIG 187
TM 498
SECURITY REPORT 149
satpraxis 2022
ImageTech Photovision 2024
now 33 2022

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

26 Απριλίου 2024 08:13
12 Δεκεμβρίου 2019 17:05

Πρώτη δοκιμή της νέας υπηρεσίας Cosmote TV OTT!

Γράφει: Χάρης Ματθαίου
bd6f12f1e8e1ba6b24afd0a14b578d43 XL ab0b6e95

Η COSMOTE TV λανσάρει στην ελληνική αγορά τη νέα Over The Top υπηρεσία της, την οποία και δοκίμασε πρώτη η Ψηφιακή Τηλεόραση για να σας την παρουσιάσει με κάθε λεπτομέρεια! Η νέα αυτή υπηρεσία είναι σχεδιασμένη στα πρότυπα του Netflix για την πρόσβαση σε On Demand περιεχόμενο, προσφέροντας όμως…

Η ολοκαίνουργια Over The Top πλατφόρμα της COSMOTE TV

Η COSMOTE TV λανσάρει στην ελληνική αγορά τη νέα Over The Top υπηρεσία της, την οποία και δοκίμασε πρώτη η Ψηφιακή Τηλεόραση για να σας την παρουσιάσει με κάθε λεπτομέρεια! Η νέα αυτή υπηρεσία είναι σχεδιασμένη στα πρότυπα του Netflix για την πρόσβαση σε On Demand περιεχόμενο, προσφέροντας όμως και Live TV με τα κανάλια της COSMOTE TV, μέσα από το ίδιο περιβάλλον χρήσης. Χρησιμοποιεί Android TV Box που έχει ενσωματωμένο WiFi και δυνατότητα να αποκωδικοποιεί 4K UHD περιεχόμενο, ενώ έρχεται με προ-εγκατεστημένα τα YouTube, Google Play Store και Google Play Movies.

Τρία χρόνια μετά το λανσάρισμα της υβριδικής της πλατφόρμας η COSMOTE TV προχωράει στο επόμενο επίπεδο, προσφέροντας μια πλήρως επανασχεδιαζόμενη υπηρεσία μέσω Internet που στοχεύει ξεκάθαρα στην προσέλκυση μιας νέας κατηγορίας συνδρομητών. Η νέα COSMOTE TV είναι μια OTT τηλεοπτική πλατφόρμα που λειτουργεί μέσω Internet οποιουδήποτε παρόχου και απευθύνεται σε χρήστες εξοικειωμένους με την τεχνολογία που δεν αρέσκονται στον παραδοσιακό τρόπο παρακολούθησης τηλεόρασης, αλλά προτιμούν τον εναλλακτικό τρόπο που προσφέρει το IP streaming. Με δεδομένη μάλιστα τη στασιμότητα που εδώ και χρόνια παρατηρείται στην αγορά της ελληνικής συνδρομητικής τηλεόρασης, η OTT υπηρεσία της COSMOTE TV αποτελεί μια κίνηση που ενδεχομένως να αποτελέσει οδηγό για τη διεύρυνση της πελατειακής βάσης των εταιριών, ώστε να εισέλθουν χρήστες που μέχρι σήμερα είναι αρνητικοί απέναντι στις υπάρχουσες πλατφόρμες.

Χαρακτηριστικά

Η OTT πλατφόρμα της COSMOTE TV λειτουργεί με application για Android TV Box (μοντέλο Kaon KSTB6077) που κατασκευάζεται από την Kaonmedia και χορηγείται από την COSMOTE σε πελάτες συμβολαίου ή μέσω application για tablet/smartphones, ενώ να αναφέρουμε ότι μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2020 θα κυκλοφορήσει και application για Smart TVs, ώστε να είναι εφικτή η θέαση στην τηλεόραση χωρίς την ανάγκη χρήσης αποκωδικοποιητή. Επιπλέον, η πρόσβαση από Mac και windows υπολογιστές θα πραγματοποιείται μέσω web browser. Θα επιτρέπεται η χρήση έως τεσσάρων συνολικά διαφορετικών συσκευών, όμως η ταυτόχρονη θέαση θα περιορίζεται στις δύο από αυτές για όλο το περιεχόμενο πλην του αθλητικού, το οποίο θα είναι διαθέσιμο μόνο σε μία. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι η πλατφόρμα διαθέτει adaptive bitrate, ώστε να προσαρμόζει την ανάλυση της εικόνας ανάλογα με την ταχύτητα του δικτύου. Όμως, για τη βέλτιστη τηλεοπτική εμπειρία του χρήστη η ελάχιστη προτεινόμενη ταχύτητα σύνδεσης στο Internet είναι τουλάχιστον τα 8Mbps.

Ο Kaon KSTB6077 έχει υιοθετήσει έναν κλασσικό σχεδιασμό που συναντάμε σε αρκετά Android TV Box της αγοράς και έρχεται σε μαύρο πλαστικό σασί, με διαστάσεις 135x135x25 χιλιοστών. Η πρόσοψή του διαθέτει δύο ενδεικτικά LED, ένα για τη λειτουργία και ένα για τη σύνδεση στο Internet (σβηστό όταν είναι συνδεδεμένο), ενώ στην επιφάνεια της πάνω πλευράς βρίσκεται το πλήκτρο ON/OFF. Στη δεξιά πλευρά είναι τοποθετημένο μικροσκοπικό πλήκτρο Pairing/Reset για επανασυσχέτιση του Bluetooth τηλεχειριστηρίου και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, ενώ στην αριστερή βρίσκουμε μια USB 2.0 θύρα για σύνδεση περιφερειακών συσκευών. Η πίσω πλευρά εξοπλίζεται με διακόπτη ON/OFF, υποδοχή εξωτερικής τροφοδοσίας 12V/1.5A, οπτική θύρα S/PDIF για σύνδεση ψηφιακού ήχου σε ενισχυτή Home Cinema, θύρα HDMI, θύρα RJ45 Ethernet και υποδοχή ANT IN για σύνδεση επίγειου σήματος που όμως είναι ανενεργή. Στο κουτί της συσκευασίας του αποκωδικοποιητή περιλαμβάνονται Bluetooth τηλεχειριστήριο με δυνατότητα φωνητικών εντολών, 2 μπαταρίες μεγέθους AAA, καλώδιο HDMI, καλώδιο Ethernet, τροφοδοτικό 12V/1.5A και φυλλάδιο γρήγορου οδηγού εγκατάστασης.

Ο Kaon KSTB6077 βασίζει τη λειτουργία του σε λογισμικό Android TV 8.0 Oreo και στο εσωτερικό του φοράει chipset BCM7268 της Broadcom, το οποίο εξοπλίζεται με επεξεργαστή Brahma B53. Ο επεξεργαστής αυτός είναι αρχιτεκτονικής ARMv7 και αποτελείται από τέσσερις πυρήνες που συγχρονίζουν στα 1.6GHz (4×1.6GHz), αποδίδοντας 15.000 DMIPS. Εξοπλίζεται επίσης με επεξεργαστή γραφικών Broadcom VideoCore V HW (V3D-520) που υποστηρίζει το OpenGL ES 3.1 για την υλοποίηση της απόδοσης τρισδιάστατων γραφικών. Έχει ενσωματωμένη μνήμη RAM 2GB LPDDR4 και FLASH 8GB eMMC, από τα οποία τα 4GB διαθέσιμα στον χρήστη.

Έχει δυνατότητα να αποκωδικοποιεί video H.265/HEVC με ανάλυση 4K@60fps, HDR10/HLG, VP9 10-bit, MPEG-2, MPEG-4 Part 10, VC-1 και H.264/AVC με ανάλυση 1080p60. Όμως, όπως συμβαίνει και με τα περισσότερα Android TV Box αυτής της κατηγορίας, έτσι και ο Kaon KSTB6077 μέσω της HDMI 2.0 (με προστασία HDCP 2.2) θύρας του αποδίδει έως 2160p ανάλυση. Σε ότι αφορά τον ήχο, υποστηρίζει Dolby Digital, Dolby Digital Plus, DTS, MPEG-1 Layer I/II και MPEG-4 HE-AAC. Για την πρόσβαση στο Internet εξοπλίζεται με θύρα Ethernet, ενώ έχει και ενσωματωμένο Wi-Fi 2×2, διπλής μπάντας 2.4/5GHZ που δίνει λύση στο πρόβλημα της μακρινής απόστασης από το modem-router, καθώς και Bluetooth 4.1. Επιπλέον, έχει ενσωματωμένο Chromecast που επιτρέπει τη λήψη video από φορητή Android/iOS συσκευή, για προβολή του στην τηλεόραση.

Μενού

Η πλοήγηση στο μενού με τη χρήση του παρεχόμενου τηλεχειριστηρίου είναι πανεύκολη, καθώς λόγω της Bluetooth σύνδεσης που διαθέτει δεν χρειάζεται να στοχεύει απευθείας στον αποκωδικοποιητή. Η αρχική οθόνη του διαθέτει την τυπική εμφάνιση του Android TV 8.0, περιλαμβάνοντας τρεις οριζόντιες στήλες, “Εφαρμογές”, “YouTube” και “Ταινίες Play”. Το κανάλι των αγαπημένων εφαρμογών περιλαμβάνει τις προ-εγκατεστημένες εφαρμογές της συσκευής, δηλαδή τις COSMOTE TV, YouTube, Google Play Movies και Google Play Store, ενώ μπορεί να προστεθεί και οποιαδήποτε άλλη που θα κατεβάσει ο συνδρομητής από το Google Play Store. Τα δύο άλλα κανάλια διαθέτουν προτάσεις επιλογής τίτλων για τις αντίστοιχες εφαρμογές “YouTube” και “Ταινίες Play”, ενώ ο χρήστης μπορεί να προσθαφαιρέσει τα κανάλια που ενδεχομένως διαθέτουν οι εγκατεστημένες εφαρμογές. Στο πάνω δεξί μέρος της κάρτας βρίσκουμε το χαρακτηριστικό γρανάζι που μας οδηγεί στο κλασσικό μενού με τις διάφορες ρυθμίσεις των Android TV Box, ενώ στο αριστερό βρίσκουμε το εικονίδιο της φωνητικής πληκτρολόγησης που χρησιμοποιείται για την αναζήτηση περιεχομένου από εφαρμογές όπως το Youtube, το οποίο λειτουργεί άψογα και προσφέρει μεγάλη ευκολία στο χρήστη.

 

Λειτουργία COSMOTE TV

Η νέα COSMOTE TV ενσωματώνει την τεχνολογία της αντίστοιχης OTT πλατφόρμας της αμερικάνικης εταιρίας Comcast. Διαθέτει ένα εντελώς καινούργιο περιβάλλον πλοήγησης σχεδιασμένο από την ίδια την COSMOTE, στο οποίο έχουν δυνατότητα πρόσβασης έως 5 διαφορετικοί χρήστες με ξεχωριστά προφίλ που μπορούν να δημιουργηθούν αμέσως μετά την είσοδο στην εφαρμογή COSMOTE TV, επιλέγοντας τις κατηγορίες προγραμμάτων που τους ενδιαφέρουν. Η δομή του μενού της πλατφόρμας διαθέτει σχεδιασμό που είναι γνώριμος στους χρήστες που χρησιμοποιούν streaming υπηρεσίες όπως το Netflix ή το Apple TV+. Η πλατφόρμα ενσωματώνει “Recommendation Engine”, προτείνοντας στο χρήστη επιλογές όχι μόνο από το ζωντανό πρόγραμμα των καναλιών, αλλά και από την πλούσια βιβλιοθήκη των ταινιών και σειρών της COSMOTE TV. Η πλοήγηση σε όλα τα υπομενού πραγματοποιείται μέσα από οριζόντιες λωρίδες με posters παρουσίασης διαφορετικών τίτλων, ώστε να γίνεται εύκολος ο εντοπισμός του περιεχομένου όλων των τηλεοπτικών καναλιών, αλλά και να εξασφαλίζεται η γρήγορη μετάβαση σε On Demand περιεχόμενο.

Η κεντρική κάρτα της COSMOTE TV διαθέτει στο αριστερό μέρος της κάθετη στήλη με επιλογές για πρόσβαση στο περιεχόμενο της υπηρεσίας. Η αρχική σελίδα περιλαμβάνει προτάσεις τηλεθέασης σύμφωνα με το περιεχόμενο που αρέσει στο χρήστη, επιλογές από το ζωντανό πρόγραμμα, δημοφιλή προγράμματα των καναλιών, αλλά και του On Demand περιεχομένου, νέες αφίξεις και παραγωγές της COSMOTE TV. “Η λίστα μου” περιλαμβάνει τα αγαπημένα κανάλια του χρήστη, καθώς και τα bookmark του περιεχομένου που ξεκινήσαμε να βλέπουμε. Η επιλογή “Live TV” εμφανίζει κάρτα που περιλαμβάνει τα ζωντανά προγράμματα όλων των καναλιών ανά κατηγορία, καθώς και τα ζωντανά και παρελθοντικά προγράμματα (Replay TV) που μπορεί να αρέσουν στο χρήστη. Το πάνω μέρος αυτής της κάρτας διαθέτει επιλογές εμφάνισης προηγμένου οδηγού προγραμμάτων που προβάλλονται από όλα τα κανάλια έως τις επόμενες επτά ημέρες και πρόσβασης στο Replay TV για τη θέαση επιλεγμένων προγραμμάτων που προβλήθηκαν από τα κανάλια έως και επτά ημέρες πίσω. Οι “Ταινίες/Σειρές” εμφανίζουν κάρτα με προτάσεις και πρεμιέρες ταινιών και σειρών, δημοφιλείς σειρές, κύκλους σειρών, το FOX Play με σειρές από τα κανάλια FOX και FOX Life, καθώς όλες τις κατηγορίες περιεχομένου που διαθέτει το COSMOTE TV Plus. Μέσα από το “Movies Club” ο χρήστης μπορεί να νοικιάσει τις ταινίες που επιθυμεί σε HD και SD ανάλυση, επιλέγοντας μέσα από ένα πλούσιο περιεχόμενο με πρεμιέρες ταινιών και νέες κυκλοφορίες που είναι ταξινομημένο σε κατηγορίες. Τέλος, μέσα από τα “Αθλητικά”, τα “Ντοκιμαντέρ” και τα “Παιδικά”, ο χρήστης αποκτάει εύκολη πρόσβαση στο σχετικό περιεχόμενο είτε είναι από τα κανάλια της COSMOTE TV είτε είναι από τους καταλόγους ή On Demand.

Κατά τη διάρκεια θέασης ενός προγράμματος, πατώντας προς τα κάτω το στρογγυλό πλήκτρο κατεύθυνσης του τηλεχειριστηρίου, εμφανίζεται στο κάτω μέρος της οθόνης το λογότυπο του καναλιού με το poster του προγράμματος και τους τίτλους του τρέχοντος και επόμενου. Πατώντας την αριστερή ή δεξιά κατεύθυνση μπορούμε να περιηγούμαστε ανάμεσα στα κανάλια και να εμφανίζουμε την αντίστοιχη κάρτα πληροφοριών τους. Πατώντας δύο φορές προς τα κάτω το πλήκτρο εμφανίζονται επιλογές για παύση του ζωντανού προγράμματος, μετάβαση στην αρχή του, εμφάνιση της περίληψης, εμφάνιση του προηγμένου οδηγού προγραμμάτων όλων των καναλιών και εμφάνιση ρυθμίσεων που προβάλουν τη γλώσσα, την ποιότητα Βίντεο και διαγνωστικά του τρέχοντος προγράμματος (π.χ. την ανάλυση). Πατώντας περισσότερες φορές την κάτω κατεύθυνση εμφανίζονται αντίστοιχες οριζόντιες λωρίδες από posters, με προτάσεις που μπορεί να αρέσουν στο χρήστη και με τα τρέχοντα και επόμενα προγράμματα όλων των καναλιών.

Η ποιότητα της εικόνας σε όλα τα κανάλια είναι εξαιρετική, ενώ ειδική αναφορά αξίζει το κανάλι COSMOTE SPORT 4K που περιλαμβάνεται αποκλειστικά στην OTT πλατφόρμα της COSMOTE TV και μεταδίδει ζωντανά επιλεκτικούς ποδοσφαιρικούς αγώνες από την Premier League, τη La Liga Santander, το Champions League και το Europa League, με ποιότητα εικόνας ανώτερη από την αντίστοιχη των καναλιών COSMOTE SPORT της δορυφορικής πλατφόρμας.

Δοκιμή εφαρμογών

Για τη σύνδεση στο τοπικό μας δίκτυο χρησιμοποιήσαμε το Wi-Fi. Το YouTube λειτούργησε άριστα, καθώς η αναζήτηση των τίτλων και η αναπαραγωγή των video εκτελέστηκαν άψογα, ενώ παρέχεται η δυνατότητα στο χρήστη να επιλέξει ποιότητα εικόνας με μέγιστη τιμή ανάλυσης 2160p 4K. Δοκιμάσαμε επίσης τη λειτουργία Chromecast, μεταδίδοντας με άριστα αποτελέσματα live video υψηλής ανάλυσης από iPad για προβολή του στην τηλεόραση. Από το Google Play Store μπορεί ο συνδρομητής να αναζητήσει και να κατεβάσει αρκετά από τα δημοφιλή applications που χρησιμοποιεί σε άλλες συσκευές του, όπως το Facebook, το VLC, ή το Amazon Prime Video, όχι όμως και το Netflix. Για τις ανάγκες των δικών μας δοκιμών κατεβάσαμε και χρησιμοποιήσαμε εφαρμογές που διευρύνουν σημαντικά το πεδίο λειτουργικότητας του αποκωδικοποιητή της COSMOTE TV. Ο Puffin Browser είναι μία από αυτές, παρέχοντας στο χρήστη τη δυνατότητα να σερφάρει στο διαδίκτυο. Για καλύτερη εμπειρία, προτείνεται η χρήση ποντικιού. Οι σελίδες ανοίγουν γρήγορα, ενώ η πλοήγηση μέσα σε αυτές με τη χρήση του τηλεχειριστηρίου είναι άψογη! Ο Kodi είναι μια άλλη, ο οποίος διατίθεται στην έκδοση 18.5 Leia και λειτουργεί εξαιρετικά, επιτρέποντας την αναπαραγωγή ταινιών από FAT32 & NTFS. Η αναπαραγωγή όλων των 4K UHD video που επιλέξαμε πραγματοποιήθηκε με άνεση, ενώ ο DTS ήχος και οι εξωτερικοί ελληνικοί υπότιτλοι των αποθηκευμένων ταινιών μας λειτούργησαν χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς την ανάγκη καμίας ρύθμισης!

{gallery}29062{/gallery}

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

  • Τα νέα της Mistral – Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση: Ενισχυτής κεραίας U20

    Τα νέα της Mistral – Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση: Ενισχυτής κεραίας U20

    Συνεχίζοντας την περιγραφή των προϊόντων της Mistral, στο τεύχος που κρατάτε στα χέρια σας προχωράμε σε περιγραφή των ενισχυτών κεραίας. Οι ενισχυτές κεραίας χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: 1) Οι...
  • Φωτοβολταϊκό πάνελ & ηλεκτρική γεννήτρια Patona

    Φωτοβολταϊκό πάνελ & ηλεκτρική γεννήτρια Patona

    Η εταιρεία AstraSat προσφέρει νέες λύσεις που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες για παροχή ρεύματος, χωρίς την ανάγκη ύπαρξης δικτύου από πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας. Συγκεκριμένα, διατίθενται τα εξ...
  • D-Link DWA-X1850

    D-Link DWA-X1850

    Το Wi-Fi 6 είναι το μέλλον του Wi-Fi! Αναβαθμίστε το δίκτυό σας με την τελευταία λέξη της ασύρματης τεχνολογίας, χάρη στον αντάπτορα USB AX1800 Wi-Fi 6. Απλώς συνδέστε τον στον υπολογιστή σας και ...
  • Ikusi FTD-420

    Ikusi FTD-420

    Οι λύσεις οπτικών ινών – μεταξύ άλλων – είναι ιδανικές για διανομή ραδιοτηλεοπτικών σημάτων σε κεντρικές εγκαταστάσεις, από μία πολυκατοικία έως και ένα μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα. Το πιο σημα...
  • Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024

    Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024

    Η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024 στέφτηκε από μεγάλη επιτυχία, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου 2 & 3 Μαρτίου. Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου, πλήθος επισκεπτών κατέφθασε...
  • devolo Magic 2 WiFi next

    devolo Magic 2 WiFi next

    Το Magic 2 WiFi next της Devolo «ανεβάζει» το Internet στο σπίτι σας σε νέα επίπεδα. Χάρη στην εξαιρετική τεχνολογία Powerline, η πλήρης απόδοση της σύνδεσής σας στο Internet μεταφέρεται με ταχύτη...
  • Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του D-Matrix 4S EVO της ιταλικής Fracarro. Το νέο αυτό Headend διαθέτει 4 ανεξάρτητες δορυφορικές εισόδους DVB-S2 και 4x modulators DVB-T / DVB-C κατ’ ...
  • Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Είναι πλέον διαθέσιμη η τέταρτη και τελευταία ομάδα εκπαιδευτικών video με ελληνική περιγραφή για τα πεδιόμετρα Promax Ranger. Τα συγκεκριμένα video έχουν προστεθεί στην Playlist Πεδιόμετρα RANGER...
  • Meliconi AT 49 USB

    Meliconi AT 49 USB

    Η εσωτερική κεραία Meliconi AT 49 USB με ενσωματωμένο ενισχυτή 49dB, είναι κατάλληλη για τη λήψη ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης (DVB-T), ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης υψηλής ευκρίνεια...
  • Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή νέας σειράς LNB φλάντζας της Engel. Περιλαμβάνει τα single LNB AN7123, twin LNB AN7126 και quattro LNB AN7143, τα οποία διαθέτουν 1x, 2x και 4x εξόδους...
  • Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Οι πιο ισχυρές επίγειες κεραίες της Ikusi είναι τα μοντέλα FlasHD και συγκεκριμένα τα HDTF-C48V & HDTF-C48G σε πράσινο και γκρι χρώμα. Με αξιόλογα χαρακτηριστικά και ισχυρή απόρριψη υψηλότερων...
  • Icy Box IB-LAN301-C3

    Icy Box IB-LAN301-C3

    Απολαύστε το διαδίκτυο χωρίς περιορισμούς: Με ρυθμό μεταφοράς δεδομένων έως και 2,5Gbit, ο αντάπτορας δικτύου IB-LAN301-C3 της Icy Box σάς προσφέρει εξαιρετικά γρήγορη σύνδεση. Αυτό έχει ως αποτέλ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Απριλίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περι...
  • Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    Η TP-Link διευρύνει την οικογένεια των συσκευών Omada, παρουσιάζοντας 3 νέα wireless Access Points. Πρόκειται για τα EAP683 LR, EAP211-Bridge KIT και EAP625-Outdoor HD, τα οποία προσφέρουν αξεπέρα...