Συζητήσεις στο satleo

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
savvas70 | 31-March-2020 | 22:43:31

Δορυφορικές λήψεις γενικά
nektarios 1451 | 31-March-2020 | 22:11:31

Δορυφορικές λήψεις γενικά
nektarios 1451 | 31-March-2020 | 22:04:31

Δορυφορικές λήψεις γενικά
nektarios 1451 | 31-March-2020 | 20:51:31

Δορυφορικές λήψεις γενικά
nektarios 1451 | 31-March-2020 | 20:39:31

Ειδήσεις . Pay TV News
Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020 | 12:12

«Λόγος - Αντίλογος» για τα δημόσια ταμεία υγείας και την αριστεία, στο COSMOTE HISTORY HD

Για το θέμα των δημοσίων ταμείων υγείας «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» φοιτητές από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ) στο νέο επεισόδιο της εκπομπής του COSMOTE HISTORY HD «Λόγος-Αντίλογος». Με την καθοδήγηση των προπονητών τους, οι φοιτητές αναλαμβάνουν να σχεδιάσουν...

Για το θέμα των δημοσίων ταμείων υγείας «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» φοιτητές από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ) στο νέο επεισόδιο της εκπομπής του COSMOTE HISTORY HD «Λόγος-Αντίλογος». Με την καθοδήγηση των προπονητών τους, οι φοιτητές αναλαμβάνουν να σχεδιάσουν, να μελετήσουν, να παρουσιάσουν και να υπερασπιστούν την πλευρά του λόγου ή του αντιλόγου πάνω στο θέμα της υγείας και το κατά πόσο πρέπει να αντιμετωπίζεται ως δημόσιο αγαθό ή το εάν η υιοθέτηση ενός ιδιωτικού μοντέλου ασφάλισης είναι πιο οικονομικά και λειτουργικά ωφέλιμη για ένα κράτος.

Στο επόμενο επεισόδιο της εκπομπής την Πέμπτη 23/1 στις 21.00, πρωταγωνιστές του debate είναι φοιτητές από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ). Επίκεντρο του αγώνα επιχειρηματολογίας είναι η αριστεία και η απάντηση σε ένα διαχρονικό ερώτημα: πρέπει η παιδεία να στοχεύει σε αυτή την κατεύθυνση;

Στο πλαίσιο του μηνιαίου αφιερώματος του COSMOTE HISTORY HD «Το ημερολόγιο του Ιπποκράτη», θα προβληθεί το τρίτο επεισόδιο της ομώνυμης σειράς ντοκιμαντέρ σε συμπαραγωγή COSMOTE TV. Μέσα από συνεντεύξεις, εναέριες λήψεις, τρισδιάστατες αναπαραστάσεις αρχαιολογικών χώρων και την πρωτότυπη μουσική του μουσικοσυνθέτη Νίκου Πλατύραρχου, η σειρά αναβιώνει στη μικρή οθόνη τα επιτεύγματα της αρχαιοελληνικής ιατρικής που έθεσαν τα θεμέλια για την εξέλιξη της ιατρικής επιστήμης παγκοσμίως. Στο νέο επεισόδιο, μαθαίνουμε περισσότερα για την πορεία της αρχαίας ελληνικής χειρουργικής από τις κρανιοαναρτήσεις της νεολιθικής εποχής έως τα επιτεύγματα της κλασικής εποχής και τις κατακτήσεις των Αλεξανδρινών ιατρών (Κυριακή 19/1, 21.00).

Στον νέο κύκλο επεισοδίων της εκπομπής «Τρία λεπτά για την ελληνική γλώσσα», σε παραγωγή COSMOTE TV, ο καθηγητής γλωσσολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Γιώργος Μπαμπινιώτης, μέσα από τρίλεπτα επεισόδια, αναλαμβάνει να αναδείξει τις καταβολές και τον τεράστιο πλούτο της ελληνικής γλώσσας, προσφέροντας χρήσιμα μαθήματα για το πώς να τη χρησιμοποιούμε σωστά. Αυτή την εβδομάδα, ο καθηγητής θα εξηγήσει τα συνήθη λάθη που κάνουμε γύρω από τα ομόηχα, τη δοτική, τη λέξη «επιπτώσεις», αλλά και τη χρήση γνωστών φράσεων. Η εκπομπή προβάλλεται από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 20.50, στο COSMOTE HISTORY HD.

Τέλος, στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα του COSMOTE HISTORY HD ξεχωρίζει και το νέο επεισόδιο της σειράς «Ο Μεγάλος Πόλεμος: Μακεδονικό Μέτωπο (1915-1918)» σε παραγωγή COSMOTE TV (Τετάρτη 22/1, 22.00, COSMOTE HISTORY HD). Το επεισόδιο εστιάζει στην καταστροφική πυρκαγιά που ξέσπασε στις 18 Αυγούστου 1917 στη Θεσσαλονίκη, σε μια περίοδο που στην πόλη πραγματοποιούνταν μεγάλα έργα υποδομών για την κάλυψη των αναγκών των συμμαχικών στρατευμάτων.

Τα επεισόδια όλων των σειρών είναι διαθέσιμα μετά την προβολή τους on demand στη δωρεάν υπηρεσία COSMOTE TV PLUS.

Κατηγορία Pay TV News

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

DST 105

Η αγορά σήμερα

31-03-2020

DST 105

Το DST 105 είναι ένα οικονομικό σύστημα κεντρικής ξενοδοχειακής εγκατάστασης, το οποίο προσφέρει συνολικά έως 10 δορυφορικά κανάλια που προγραμματίζονται από το διαχειριστή σε multiplex εξόδου της επιλογής του, για διανομή τους σε απεριόριστο αριθμό τηλεοράσεων.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 139

Τεύχος 139

17-03-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 139

Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Τα IPTV Boxes είναι μια κατηγορία συσκευών με αξιοσημείωτη δυναμική, καθώς στις μέρες μας κερδίζουν την προτίμηση ολοένα και περισσότερων χρηστών, με αποτέλεσμα η διείσδυσή τους στο σαλόνι του σπιτιού να αυξάνεται με εντυπωσιακό ρυθμό. Χωρίς την ανάγκη να συνδέονται σε κεραία, μεταδίδουν τηλεοπτικό περιεχόμενο χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο του Internet. Έτσι, προσφέρουν στους χρήστες έναν εναλλακτικό τρόπο να παρακολουθούν τηλεόραση, που για τους νεότερους ηλικιακά αποτελεί μάλιστα τον βασικότερο, ή και τον αποκλειστικό τρόπο τηλεθέασης. Ένα νέο TV Box ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.