Συζητήσεις στο satleo

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
music_1896 | 31-March-2020 | 21:07:31

Δορυφορικές λήψεις γενικά
nektarios 1451 | 31-March-2020 | 21:01:31

Δορυφορικές λήψεις γενικά
nektarios 1451 | 31-March-2020 | 20:51:31

Δορυφορικές λήψεις γενικά
nektarios 1451 | 31-March-2020 | 20:39:31

Δορυφορικές λήψεις γενικά
nektarios 1451 | 31-March-2020 | 20:13:31

Ειδήσεις . Pay TV News
Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020 | 12:47

Ο «ελληνικός Τιτανικός», το ναυάγιο του πλοίου «Χειμάρρα», στο επίκεντρο του νέου επεισόδιού της «Μηχανής του Χρόνου»

Την υπόθεση του πλοίου «Χειμάρρα», το οποίο βυθίστηκε τον Ιανουάριο του 1947 στον Νότιο Ευβοϊκό, παρασέρνοντας μαζί του 368 ανθρώπους και μένοντας στην ιστορία ως το πιο πολύνεκρο ελληνικό ναυάγιο του 20ού αιώνα, ερευνά ο Χρίστος Βασιλόπουλος στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «Μηχανή του Χρόνου»...

Την υπόθεση του πλοίου «Χειμάρρα», το οποίο βυθίστηκε τον Ιανουάριο του 1947 στον Νότιο Ευβοϊκό, παρασέρνοντας μαζί του 368 ανθρώπους και μένοντας στην ιστορία ως το πιο πολύνεκρο ελληνικό ναυάγιο του 20ού αιώνα, ερευνά ο Χρίστος Βασιλόπουλος στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «Μηχανή του Χρόνου» (Δευτέρα 27/1, 21.00, COSMOTE HISTORY HD).

Το ατμόπλοιο «Χειμάρρα», ο «ελληνικός Τιτανικός» όπως χαρακτηρίστηκε, βυθίστηκε σε μία περίοδο που ο εμφύλιος βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη. Δεδομένης της χρονικής συγκυρίας, αλλά και της έντονης διαφωνίας μεταξύ λιμενικού, πραγματογνωμόνων και επιβατών για τα αίτια της βύθισης του πλοίου, η υπόθεση μετατράπηκε σε δικαστικό θρίλερ. Ο Χρίστος Βασιλόπουλος ρίχνει φως στις θεωρίες συνωμοσίας της εποχής που κέρδιζαν έδαφος, ειδικά μετά την αποκάλυψη ότι ανάμεσα στους επιβάτες υπήρχαν στρατιώτες, αλλά και πολιτικοί κρατούμενοι που οδηγούνταν στην εξορία.

Μέσα από μαρτυρίες ναυαγών που διασώθηκαν, επίσημα έγγραφα αρχείου, αλλά και σπάνια φωτογραφικά ντοκουμέντα, η δημοσιογραφική έρευνα της εκπομπής καταγράφει όλο το χρονικό της βύθισης του πλοίου και παρουσιάζει την επικρατούσα αιτία της τραγωδίας, που σύμφωνα με το επίσημο πόρισμα των αρχών, ήταν η πρόσκρουση στις βραχονησίδες Βερδούγια.

Τέλος, η «Μηχανή του Χρόνου» αναδεικνύει και την υπεράνθρωπη προσπάθεια των ψαράδων στα Νέα Στύρα, οι οποίοι κατάφεραν να σώσουν πολλούς ναυαγούς μεταφέροντας τους με τα καΐκια τους στη στεριά .

Η «Μηχανή του Χρόνου» προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 21.00 και σε επανάληψη κάθε Κυριακή στις 17.00. Όλα τα επεισόδια της εκπομπής, μετά την προβολή τους στο COSMOTE HISTORY HD, είναι διαθέσιμα για δωρεάν, on demand θέαση στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS.

 

 

Κατηγορία Pay TV News

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

DST 105

Η αγορά σήμερα

31-03-2020

DST 105

Το DST 105 είναι ένα οικονομικό σύστημα κεντρικής ξενοδοχειακής εγκατάστασης, το οποίο προσφέρει συνολικά έως 10 δορυφορικά κανάλια που προγραμματίζονται από το διαχειριστή σε multiplex εξόδου της επιλογής του, για διανομή τους σε απεριόριστο αριθμό τηλεοράσεων.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 139

Τεύχος 139

17-03-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 139

Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Τα IPTV Boxes είναι μια κατηγορία συσκευών με αξιοσημείωτη δυναμική, καθώς στις μέρες μας κερδίζουν την προτίμηση ολοένα και περισσότερων χρηστών, με αποτέλεσμα η διείσδυσή τους στο σαλόνι του σπιτιού να αυξάνεται με εντυπωσιακό ρυθμό. Χωρίς την ανάγκη να συνδέονται σε κεραία, μεταδίδουν τηλεοπτικό περιεχόμενο χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο του Internet. Έτσι, προσφέρουν στους χρήστες έναν εναλλακτικό τρόπο να παρακολουθούν τηλεόραση, που για τους νεότερους ηλικιακά αποτελεί μάλιστα τον βασικότερο, ή και τον αποκλειστικό τρόπο τηλεθέασης. Ένα νέο TV Box ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.