Συζητήσεις στο satleo

Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2)
tasoskonst | 8-April-2020 | 1:50:08

Λήψη Αραβικών Δορυφόρων (26° Εast, 30.5° East, 7° West)
nektarios 1451 | 8-April-2020 | 0:03:08

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
studio76 | 7-April-2020 | 23:55:07

IPTV Γενικά
deepbluesky | 7-April-2020 | 21:59:07

Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ)
geoavlonitis | 7-April-2020 | 21:28:07

Ειδήσεις . Pay TV News
Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου 2020 | 11:26

Είδηση: Έρχεται το app της COSMOTE TV OTT για τηλεοράσεις

Μήνας εξελίξεων όπως φαίνεται είναι ο Φεβρουάριος, με τις συνδρομητικές πλατφόρμες να ξεδιπλώνουν τις στρατηγικές τους και να παρουσιάζουν σταδιακά στο κοινό, τα νέα τους προϊόντα και υπηρεσίες.

Γράφτηκε από: N.D

Μήνας εξελίξεων όπως φαίνεται είναι ο Φεβρουάριος, με τις συνδρομητικές πλατφόρμες να ξεδιπλώνουν τις στρατηγικές τους και να παρουσιάζουν σταδιακά στο κοινό, τα νέα τους προϊόντα και υπηρεσίες.

Λίγους μήνες μετά τo λανσάρισμα της νέας Over The Top (OTT) υπηρεσίας της, η COSMOTE TV θα προχωρήσει όπως όλα δείχνουν και στη διάθεση της εφαρμογής (app) για smart TV’s. Αρχικά, η εφαρμογή θα υποστηρίζει τα μοντέλα τηλεοράσεων της Samsung (από το 2017 και μετά) ενώ αργότερα θα υπάρξει υποστήριξη και για άλλους κατασκευαστές τηλεοράσεων (LG, Sony). Εκτιμάται ότι μέσα με τέλη Φεβρουαρίου η εφαρμογή θα διατεθεί εμπορικά στο κοινό. Να αναφέρουμε εδώ πως η εφαρμογή θα προσφέρει εκτός των άλλων πρόσβαση και στο COSMOTE SPORTS 4K κανάλι.

Ακόμη, αλλαγές και βελτιώσεις θα έρθουν με τις νέες εκδόσεις firmware που ετοιμάζει το τεχνικό τμήμα της COSMOTE TV. Αλλαγές που θα κάνουν και πιο εύκολη και ευχάριστη την πλοήγηση στα μενού της υπηρεσίας, ενώ θα διορθώσουν και κάποια προβλήματα όπως αυτό με τη μη απενεργοποίηση του HDR.

Τέλος, θα προστεθεί και η εφαρμογή της streaming υπηρεσίας Amazon Prime σε εμφανές σημείο στα μενού, προκειμένου όποιος συνδρομητής επιθυμεί, να τη δοκιμάσει, με το αντίστοιχο τίμημα φυσικά.

Κατηγορία Pay TV News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

TL-WN725N - Το μόνο wireless USB adapter που υποστηρίζεται από τα νέα MAG420

Η αγορά σήμερα

07-04-2020

TL-WN725N - Το μόνο wireless USB adapter που υποστηρίζεται από τα νέα MAG420

Το μόνο wireless USB adapter που συνεργάζεται με τα νέα MAG420 από όσα έχουν δοκιμαστεί στα γραφεία μας μέχρι σήμερα. Το TP-Link 150Mbps Wireless N Nano USB, TL-WN725N επιτρέπει στους χρήστες να συνδέσουν ένα επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή σε ένα ασύρματο δίκτυο σε 150Mbps. Αυτός ο μικροσκοπικός προσαρμογέας...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 139

Τεύχος 139

17-03-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 139

Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Τα IPTV Boxes είναι μια κατηγορία συσκευών με αξιοσημείωτη δυναμική, καθώς στις μέρες μας κερδίζουν την προτίμηση ολοένα και περισσότερων χρηστών, με αποτέλεσμα η διείσδυσή τους στο σαλόνι του σπιτιού να αυξάνεται με εντυπωσιακό ρυθμό. Χωρίς την ανάγκη να συνδέονται σε κεραία, μεταδίδουν τηλεοπτικό περιεχόμενο χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο του Internet. Έτσι, προσφέρουν στους χρήστες έναν εναλλακτικό τρόπο να παρακολουθούν τηλεόραση, που για τους νεότερους ηλικιακά αποτελεί μάλιστα τον βασικότερο, ή και τον αποκλειστικό τρόπο τηλεθέασης. Ένα νέο TV Box ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.