Συζητήσεις στο satleo

Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα
ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ | 19-February-2020 | 13:26:19

Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB)
arva | 19-February-2020 | 12:16:19

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
panos456 | 19-February-2020 | 12:04:19

COSMOTE TV
paksat | 19-February-2020 | 11:12:19

Αθλητικές Μεταδόσεις
nektarios 1451 | 19-February-2020 | 11:12:19

Ειδήσεις . Pay TV News
Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου 2020 | 11:26

Είδηση: Έρχεται το app της COSMOTE TV OTT για τηλεοράσεις

Μήνας εξελίξεων όπως φαίνεται είναι ο Φεβρουάριος, με τις συνδρομητικές πλατφόρμες να ξεδιπλώνουν τις στρατηγικές τους και να παρουσιάζουν σταδιακά στο κοινό, τα νέα τους προϊόντα και υπηρεσίες.

Γράφτηκε από: N.D

Μήνας εξελίξεων όπως φαίνεται είναι ο Φεβρουάριος, με τις συνδρομητικές πλατφόρμες να ξεδιπλώνουν τις στρατηγικές τους και να παρουσιάζουν σταδιακά στο κοινό, τα νέα τους προϊόντα και υπηρεσίες.

Λίγους μήνες μετά τo λανσάρισμα της νέας Over The Top (OTT) υπηρεσίας της, η COSMOTE TV θα προχωρήσει όπως όλα δείχνουν και στη διάθεση της εφαρμογής (app) για smart TV’s. Αρχικά, η εφαρμογή θα υποστηρίζει τα μοντέλα τηλεοράσεων της Samsung (από το 2017 και μετά) ενώ αργότερα θα υπάρξει υποστήριξη και για άλλους κατασκευαστές τηλεοράσεων (LG, Sony). Εκτιμάται ότι μέσα με τέλη Φεβρουαρίου η εφαρμογή θα διατεθεί εμπορικά στο κοινό. Να αναφέρουμε εδώ πως η εφαρμογή θα προσφέρει εκτός των άλλων πρόσβαση και στο COSMOTE SPORTS 4K κανάλι.

Ακόμη, αλλαγές και βελτιώσεις θα έρθουν με τις νέες εκδόσεις firmware που ετοιμάζει το τεχνικό τμήμα της COSMOTE TV. Αλλαγές που θα κάνουν και πιο εύκολη και ευχάριστη την πλοήγηση στα μενού της υπηρεσίας, ενώ θα διορθώσουν και κάποια προβλήματα όπως αυτό με τη μη απενεργοποίηση του HDR.

Τέλος, θα προστεθεί και η εφαρμογή της streaming υπηρεσίας Amazon Prime σε εμφανές σημείο στα μενού, προκειμένου όποιος συνδρομητής επιθυμεί, να τη δοκιμάσει, με το αντίστοιχο τίμημα φυσικά.

Κατηγορία Pay TV News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

NEDIS VSWI2404BK

Η αγορά σήμερα

18-02-2020

NEDIS VSWI2404BK

Συνδέστε 4 διαφορετικές συσκευές με εξόδους RCA και S-Video, όπως το VCR ή άλλες πηγές video/audio, στην τηλεόραση σας και επιλέξτε χειροκίνητα μέσω διακόπτη στο μπροστινό μέρος την πηγή που θέλετε να προβάλλετε στην τηλεόρασή σας. Επίσης, υπάρχει υποδοχή σύνδεσης ακουστικών και...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 137

Τεύχος 137

22-01-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 137

Το νέο τεύχος Φεβρουαρίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Οικονομικοί, εύχρηστοι και πάντοτε επίκαιροι, οι δέκτες MAX είναι προσαρμοσμένοι στις σύγχρονες ανάγκες του μέσου χρήστη. Ο MAX T2 H.265 είναι ένας Full HD επίγειος ψηφιακός δέκτης που μόλις κυκλοφόρησε, ο οποίος εξοπλίζεται με DVB-T2 tuner και υποστηρίζει αποκωδικοποίηση H.265/HEVC. Διαθέτει πανεύκολο μενού και συνοδεύεται από τηλεχειριστήριο εκμάθησης για κοινό έλεγχο δέκτη και τηλεόρασης, αποτελώντας έτσι ιδανική επιλογή ακόμα και για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Στην καθημερινότητα μας πλέον διαπιστώνουμε ότι ο μέσος χρήστης online υπηρεσιών, είτε αυτές α...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.