12/03/2020

Διαθέσιμη η εφαρμογή Novaflix και για android box!

Γράφτηκε από: N.D

Στη μάχη του iptv streaming σε μεγάλη οθόνη εισέρχεται από σήμερα και η Nova, ξεκινώντας τη διάθεση της εφαρμογής Novaflix για χρήση μέσω android boxes. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που συνοδεύουν το κείμενο, αναζητήσαμε και εγκαταστήσαμε με ευκολία την εφαρμογή της Forthnet, μέσα από ένα XIAOMI MI Box που διαθέταμε.

Στη μάχη του iptv streaming σε μεγάλη οθόνη εισέρχεται από σήμερα και η Nova, ξεκινώντας τη διάθεση της εφαρμογής Novaflix για χρήση μέσω android boxes. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που συνοδεύουν το κείμενο, αναζητήσαμε και εγκαταστήσαμε με ευκολία την εφαρμογή της Forthnet, μέσα από ένα XIAOMI MI Box που διαθέταμε. Με δυνατό χαρτί το κινηματογραφικό κομμάτι της Nova, που διαθέτει συμφωνίες με τα κορυφαία κινηματογραφικά studio του Hollywood και τις σειρές που δημιουργούν τάσεις και που παρακολουθούνται φανατικά από εκατομμύρια θεατές ανά τον κόσμο, η Nova δημιουργεί και προσφέρει ένα πακέτο που σίγουρα θα πρέπει να εξετάσετε.

Το περιβάλλον πλοήγησης του χρήστη θα είναι διαφορετικό σε σχέση με το Novaflix που γνωρίσαμε στα κινητά και tablets, ενώ ο συνδρομητής θα έχει τις επιλογές θέασης μεταξύ live και on demand περιεχομένου, ενώ θα υπάρχουν και δυνατότητες start over , offline θέασης κλπ.

Στην παρούσα φάση τουλάχιστον, στην υπηρεσία Novaflix δεν θα συμπεριλαμβάνεται το αθλητικό περιεχόμενο των καναλιών Novasports.

H συνδρομητική πλατφόρμα σε δεύτερο χρόνο θα διαθέσει εμπορικά την υπηρεσία Novaflix και σε τηλεοράσεις LG.

Η υπηρεσία Novaflix προσφέρεται με δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών, ενώ στην συνέχεια η τιμή της διαμορφώνεται στα 12,90€/μήνα ή στα 9,90€/μήνα για συνδρομητές Nova.

Δοκιμάστε το στο www.novaflix.gr

Κατηγορία Pay TV News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.