17/03/2020

Αλλαγές στο αθλητικό πρόγραμμα της COSMOTE TV για να ...μείνουμε σπίτι

Γράφτηκε από: N.D

Η COSMOTE TV, μετά τις διακοπές σε πρωταθλήματα και αθλητικές διοργανώσεις διεθνώς προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση του κορωνοϊού, προχωρά σε αλλαγές στο πρόγραμμα των αθλητικών καναλιών COSMOTE SPORT HD και ξεκινά ειδικά αφιερώματα και νέες ζώνες προγράμματος με τους κορυφαίους αγώνες από τη σεζόν 2019-2020 σε όλα τα αθλήματα.

- Για την ψυχαγωγία των συνδρομητών της COSMOTE TV όσο διαρκούν οι διακοπές των πρωταθλημάτων και αθλητικών διοργανώσεων

17 Μαρτίου 2020

Η COSMOTE TV, μετά τις διακοπές σε πρωταθλήματα και αθλητικές διοργανώσεις διεθνώς προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση του κορωνοϊού, προχωρά σε αλλαγές στο πρόγραμμα των αθλητικών καναλιών COSMOTE SPORT HD και ξεκινά ειδικά αφιερώματα και νέες ζώνες προγράμματος με τους κορυφαίους αγώνες από τη σεζόν 2019-2020 σε όλα τα αθλήματα. Με τον τρόπο αυτό, συνεχίζει να προσφέρει αθλητικό περιεχόμενο στους συνδρομητές της, στηρίζοντας την προσπάθεια να «μένουμε σπίτι».

Στο πλαίσιο αυτό, την εβδομάδα 16-22 Μαρτίου, θα προβληθούν στα κανάλια COSMOTE SPORT HD τα ακόλουθα αφιερώματα:

  • Classic Derbies με ταπαραδοσιακά ντέρμπι των μεγαλύτερων Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου (Από Τρίτη 17/3 έως Κυριακή 22/3, καθημερινά στις 20.00, COSMOTE SPORT 1HD).
  • Best of UEFA Champions League με τους καλύτερους αγώνες της κορυφαίας Ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης της σεζόν 2019-2020, από τους Ομίλους μέχρι και τη Φάση των «16» (Από Τρίτη 17/3 έως Κυριακή 22/3, καθημερινά στις 22.00, COSMOTE SPORT 1HD).
  • Ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη με τους σημαντικότερους αγώνες της φετινής αγωνιστικής πορείας του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, από τοChampions League μέχρι την ιστορική πρόκριση απέναντι στην Άρσεναλ στους «16» του UEFA Europa League (Από Δευτέρα 16/3 έως Κυριακή 22/3, καθημερινά στις 21.00, COSMOTE SPORT 2HD).
  • Basketball: Α Love Story, η βραβευμένη σειρά ντοκιμαντέρ, που μέσα από τις ιστορίες των πρωταγωνιστών του χθες και του σήμερα στα αμερικάνικα παρκέ, κάνει μία αναδρομή στην ιστορία του αμερικανικού μπάσκετ (Από Δευτέρα 16/3 έως Σάββατο 21/3, καθημερινά στις 22.00 & στις 23.00 και την Κυριακή 22/3 στις 22.00, COSMOTE SPORT 4HD).

Οι εκπομπές “SPORTSHOW”, “SPORTSHOW Live Action”, “Grand Prix”, “Top Spin”, “Pick N Roll”, οι ειδικές εκπομπές για το UEFA Champions League και το UEFA Europa League, καθώς και οι εκπομπές “Game R1” και “Στο Πλεχτό” διακόπτονται.

Κατηγορία Pay TV News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.