Συζητήσεις στο satleo

Υπολογιστές - Διαδίκτυο - Τηλεφωνία - Παιχνιδομηχανές
TRONIX | 10-April-2020 | 12:45:10

Λήψη HellasSat (39° East)
gewrgios | 10-April-2020 | 9:55:10

Λήψη Αραβικών Δορυφόρων (26° Εast, 30.5° East, 7° West)
nektarios 1451 | 10-April-2020 | 4:12:10

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
nektarios 1451 | 10-April-2020 | 1:44:10

Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ)
fasma | 9-April-2020 | 23:37:09

Ειδήσεις . Pay TV News
Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2020 | 11:34

Χ. Μπρουμίδης (Vodafone Eλλάδας): #μαζί_συνεχίζουμε με δράσεις για την κοινωνία και τις επιχειρήσεις

Η εξάπλωση του COVID-19 σε ολόκληρο τον κόσμο έχει ήδη τεράστιες επιπτώσεις στην οικονομία, την κοινωνική ζωή και την καθημερινότητα όλων. Το πιο σημαντικό στο επόμενο διάστημα θα είναι όχι μόνο να ανταπεξέλθουμε στις προκλήσεις υγιείς και ασφαλείς, αλλά μαζί να συνεχίσουμε τη ζωή και τα σχέδιά μας για το μέλλον.

Η εξάπλωση του COVID-19 σε ολόκληρο τον κόσμο έχει ήδη τεράστιες επιπτώσεις στην οικονομία, την κοινωνική ζωή και την καθημερινότητα όλων. Το πιο σημαντικό στο επόμενο διάστημα θα είναι όχι μόνο να ανταπεξέλθουμε στις προκλήσεις υγιείς και ασφαλείς, αλλά μαζί να συνεχίσουμε τη ζωή και τα σχέδιά μας για το μέλλον.

Η Vodafone, θέλοντας να είναι μαζί με την κοινωνία, τις επιχειρήσεις, τους πολίτες και τους εργαζόμενους της στην αντιμετώπιση του σήμερα και στη συνέχεια για το αύριο, έχει εκπονήσει ένα σχέδιο δράσεων με έξι βασικούς άξονες

  • Τη διασφάλιση της απρόσκοπτης επικοινωνίας ιδιωτών και επιχειρήσεων
  • Την παροχή λύσεων για την εργασία και την εκπαίδευση από απόσταση
  • Τη συμπαράσταση σε επιχειρήσεις που πλήττονται από τους περιορισμούς λειτουργίας
  • Τη στήριξη της κοινωνίας αλλά και τη διευκόλυνση και βοήθεια για τη συνέχιση της καθημερινής ζωής, επικοινωνίας και ψυχαγωγίας, τώρα που όλοι μένουμε σπίτι
  • Την προστασία και ασφάλεια των εργαζομένων της
  • Τη συμβολή στο έργο για την ελαχιστοποίηση της εξάπλωσης και αντιμετώπιση της πανδημίας με την χρήση καινοτόμου τεχνολογίας και τη συνεργασία όπου απαιτείται με την πολιτεία

Για κάθε ένα από αυτά, έχουμε ήδη ξεκινήσει συγκεκριμένες ενέργειες και πρωτοβουλίες. Οι πρώτες δράσεις που αναλαμβάνουμε είναι:

1 Η διασφάλιση ποιότητας δικτύων και η δυναμική αύξηση χωρητικότητας.

2 H αλλαγή των όρων πληρωμής για τους μικρούς προμηθευτές με την πληρωμή τιμολογίων στις 15 μέρες από την έκδοση.

3 Η δωρεάν τρίμηνη χρήση του πακέτου Vodafone Smart Working για επιχειρήσεις.

4 Οι άμεσες αναβαθμίσεις συνδέσεων επιχειρήσεων για την υποστήριξη εργασίας από απόσταση.

5 Ο δωρεάν χρόνος ομιλίας από σταθερά προς κινητά και διεθνείς προορισμούς και μειωμένες στο μισό τιμές πακέτων δεδομένων για οικιακούς και εταιρικούς πελάτες συμβολαίου.

6 Η δωρεάν αναβάθμιση στο Family πακέτο για συνδρομητές του βασικού πακέτου Vodafone TV.

7 Η πρόσβαση σε εκπαιδευτικές πλατφόρμες τρίτων για νέους και παιδιά και η περαιτέρω ανάπτυξη και εμπλουτισμός της ψηφιακής εκπαιδευτικής πλατφόρμας Generation Next του Ιδρύματος Vodafone.

8 Η προτεραιότητα, για την κάλυψη θέσεων εργασίας σχετικών με τις υπηρεσίες μας, σε ανθρώπους που η εργασία τους επηρεάστηκε από τα περιοριστικά μέτρα που επιβλήθηκαν για τον έλεγχο της πανδημίας.

9 Η εργασία πλέον από το σπίτι για το 93% των εργαζόμενων της εταιρίας.

10 Η διάθεση της Vodafone big data analytics τεχνολογίας για την προστασία της δημόσιας υγείας και την παροχή βοήθειας στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Αυτές είναι οι πρώτες από τις δράσεις μας, αλλά δεν σταματάμε εδώ. Συνεχίζουμε με νέες πρωτοβουλίες που θα ακολουθήσουν. Σας καλώ να φροντίζετε τον εαυτό σας και τις οικογένειές σας και να ακολουθείτε όλες τις οδηγίες της πολιτείας και συμβουλές των υπηρεσιών υγείας. Από πλευράς μου σας διαβεβαιώνω ότι η ομάδα της Vodafone εργάζεται σκληρά με στόχο να είναι δίπλα σας όσο μένουμε σπίτι, μαζί να συνεχίσουμε και να είμαστε έτοιμοι για το μέλλον που έρχεται και θα είναι καλύτερο για όλους.

Κατηγορία Pay TV News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

TL-WN725N - Το μόνο wireless USB adapter που υποστηρίζεται από τα νέα MAG420

Η αγορά σήμερα

07-04-2020

TL-WN725N - Το μόνο wireless USB adapter που υποστηρίζεται από τα νέα MAG420

Το μόνο wireless USB adapter που συνεργάζεται με τα νέα MAG420 από όσα έχουν δοκιμαστεί στα γραφεία μας μέχρι σήμερα. Το TP-Link 150Mbps Wireless N Nano USB, TL-WN725N επιτρέπει στους χρήστες να συνδέσουν ένα επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή σε ένα ασύρματο δίκτυο σε 150Mbps. Αυτός ο μικροσκοπικός προσαρμογέας...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 139

Τεύχος 139

17-03-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 139

Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Τα IPTV Boxes είναι μια κατηγορία συσκευών με αξιοσημείωτη δυναμική, καθώς στις μέρες μας κερδίζουν την προτίμηση ολοένα και περισσότερων χρηστών, με αποτέλεσμα η διείσδυσή τους στο σαλόνι του σπιτιού να αυξάνεται με εντυπωσιακό ρυθμό. Χωρίς την ανάγκη να συνδέονται σε κεραία, μεταδίδουν τηλεοπτικό περιεχόμενο χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο του Internet. Έτσι, προσφέρουν στους χρήστες έναν εναλλακτικό τρόπο να παρακολουθούν τηλεόραση, που για τους νεότερους ηλικιακά αποτελεί μάλιστα τον βασικότερο, ή και τον αποκλειστικό τρόπο τηλεθέασης. Ένα νέο TV Box ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.