07/04/2020

Μεγάλη άνοδος θέασης της COSMOTE TV

Έρχεται και νέο κανάλι

Γράφτηκε από: N.D

Σχεδόν διπλασιασμό της κίνησης στην τηλεθέαση των καναλιών της COSMOTE TV έχει επιφέρει ο εγκλεισμός που έχει επιβληθεί στο κοινό, απόρροια των μέτρων που έχουν ληφθεί από την κυβέρνηση για την καταπολέμηση εξάπλωσης της πανδημίας. Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν από τη συνδρομητική πλατφόρμα, τον Μάρτιο τα νούμερα θέασης ήταν εντυπωσιακά.

Σχεδόν διπλασιασμό της κίνησης στην τηλεθέαση των καναλιών της COSMOTE TV έχει επιφέρει ο εγκλεισμός που έχει επιβληθεί στο κοινό, απόρροια των μέτρων που έχουν ληφθεί από την κυβέρνηση για την καταπολέμηση εξάπλωσης της πανδημίας. Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν από τη συνδρομητική πλατφόρμα, τον Μάρτιο τα νούμερα θέασης ήταν εντυπωσιακά. Συγκεκριμένα, υπήρξε αύξηση κατά 30% για το COSMOTE HISTORY HD και κατά 40% για τα κινηματογραφικά κανάλια COSMOTE CINEMA HD. Υψηλότερο ποσοστό καταγράφηκε +70% (!) στα παιδικά κανάλια της πλατφόρμας, που δικαιολογείται από την παραμονή των παιδιών εκτός σχολείων, ποσοστό το οποίο αναμένεται να ανέβει ακόμη περισσότερο στη συνέχεια, αφού η κατηγορία ενισχύθηκε περαιτέρω με το πρόσφατο λανσάρισμα του pop up καναλιού COSMOTE CINEMA Disney Princess.

Νέο pop up κανάλι σειρών

Σύμφωνα με πληροφορίες του digitaltvinfo.gr, σχεδιάζεται από την COSMOTE TV η δημιουργία ενός ακόμη pop up καναλιού που θα προσφέρεται για ατέλειωτο binge watching, αφού θα προβάλλει μαραθωνίους επιλεγμένων σειρών της πλατφόρμας. Ιδιαίτερα σημαντική προσθήκη για τους μη υβριδικούς συνδρομητές της COSMOTE TV που δεν έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS. Το νέο κανάλι προγραμματίζεται να προστεθεί κατά τα τέλη Απριλίου.

Χρήση υπηρεσιών on demand

Οι ενοικιάσεις ταινιών, μέσω της υπηρεσίας Movies Club, έχουν διπλασιαστεί, ενώ η θέαση περιεχομένου μέσω της δωρεάν on demand υπηρεσίας COSMOTE TV Plus, όπου οι συνδρομητές μπορούν να βρουν ταινίες, ντοκιμαντέρ, παιδικά προγράμματα, 200 τίτλους σειρών & πάνω από 90 ολοκληρωμένους κύκλους σειρών (box sets), έχει ανέβει κατά 70%, μέσα στον Μάρτιο. Συνολικά, αυτή την περίοδο, οι συνδρομητές της υπηρεσίας, πραγματοποιούν πάνω από 8 εκατ. ενέργειες/μήνα (ενοικίαση ταινίας, θέαση ταινίας/σειράς, χρήση της υπηρεσίας REPLAY TV για ετεροχρονισμένη θέαση περιεχομένου) μέσω των on demand υπηρεσιών.

Σημαντικά έχει ανέβει και η κίνηση στο κανάλι της COSMOTE TV στο YouTube, όπου υπάρχει διαθέσιμο περιεχόμενο από εκπομπές, όπως «Στο Πλεχτό», «Game R1» και φυσικά το COSMOTE HISTORY @ YouTube, που προβάλλει ντοκιμαντέρ και εκπομπές για την Ελλάδα.

Γνωρίστε τη νέα COSMOTE TV με μόλις 0,01€

Μπορείτε τώρα να γνωρίσετε την υπηρεσία COSMOTE TV OTT πολύ γρήγορα και εύκολα και μάλιστα από την ασφάλεια του σπιτιού σας. Αποκτήστε τα ευέλικτα πακέτα Documentaries & Kids Mini Packs , τα οποία η COSMOTE TV προσφέρει -με τη συμβολική τιμή των 0,01€/πακέτο για ένα μήνα . Τα ευέλικτα πακέτα Documentaries και Kids παρέχουν πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο με ντοκιμαντέρ και παιδικό πρόγραμμα της COSMOTE TV, μέσα από την εφαρμογή (app) της νέας streaming υπηρεσίας για Samsung smart TVs και φορητές συσκευές (smartphones, tablets) ή μέσα από ή από υπολογιστή/laptop στο www.cosmotetvott.gr.

Με την ενεργοποίηση των πακέτων, οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν το περιεχόμενο που τους ενδιαφέρει, ζωντανά ή on demand, όποιο δίκτυο σταθερής ή κινητής και αν διαθέτουν. Με το συμβολικό ποσό των 0,01€, οι χρήστες μπορούν να αποκτήσουν και το πακέτο των extra συσκευών, με την ενεργοποίηση του οποίου παρέχεται η δυνατότητα για ταυτόχρονη παρακολούθηση σε δυο ακόμη συσκευές.

Κατηγορία Pay TV News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.