08/04/2020

Είδηση! Έρχεται η εφαρμογή της COSMOTE TV OTT και για SONY τηλεοράσεις

Γράφτηκε από: N.D

Ένα βήμα ακόμη προχωρά η COSMOTE TV, η οποία παρά την αναστάτωση και τις αντικειμενικές δυσκολίες που έχει φέρει στην καθημερινότητα όλων μας ο κοροναϊός, συνεχίζει με σταθερούς ρυθμούς στην υλοποίηση των πλάνων της. Όπως μαθαίνουμε, η συνδρομητική εταιρεία είναι πολύ κοντά στο να διαθέσει ...

Ένα βήμα ακόμη προχωρά η COSMOTE TV, η οποία παρά την αναστάτωση και τις αντικειμενικές δυσκολίες που έχει φέρει στην καθημερινότητα όλων μας ο κοροναϊός, συνεχίζει με σταθερούς ρυθμούς στην υλοποίηση των πλάνων της. Όπως μαθαίνουμε, η συνδρομητική εταιρεία είναι πολύ κοντά στο να διαθέσει το app της υπηρεσίας COSMOTE TV OTT το οποίο θα παρέχει υποστήριξη σε ακόμη ένα μεγάλο κατασκευαστή τηλεοράσεων της αγοράς, τη SONY.

Οι SMART TV’s τηλεοράσεις της SONY που θα υποστηρίζονται θα είναι αυτές που διαθέτουν τουλάχιστον Android 8.0 έκδοση λογισμικού. 

Συνεχίζονται οι δοκιμές ώστε το επόμενο διάστημα η εφαρμογή να διατεθεί και για τηλεοράσεις της LG.

Παράλληλα, όσον αφορά στην overthetop υπηρεσία, η COSMOTE TV συνεχίζει την έντονη διαφημιστική καμπάνια της (με κεντρικό πρωταγωνιστή τον πιτσιρικά) με τα αποτελέσματα να είναι πολύ ικανοποιητικά.

Κατηγορία Pay TV News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.