26/05/2020

Το αρχιτεκτονικό μεγαλείο της αρχαίας Αθήνας και η πολυτάραχη ζωή του Ερρίκου του Η’ έρχονται τον Ιούνιο στο Viasat History

Τον Ιούνιο στο Viasat History ζωντανεύει μπροστά στα μάτια μας το αρχιτεκτονικό μεγαλείο της αρχαίας Αθήνας και αποκαλύπτονται τα πιο καλά κρυμμένα μυστικά της μέσα από τη σειρά «Μητρόπολη: ο αρχαίος κόσμος αποκαλύπτεται». Η πρεμιέρα της είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 8 Ιουνίου και θα είναι αφιερωμένη στην πόλη της Αθήνας.

Τον Ιούνιο στο Viasat History ζωντανεύει μπροστά στα μάτια μας το αρχιτεκτονικό μεγαλείο της αρχαίας Αθήνας και αποκαλύπτονται τα πιο καλά κρυμμένα μυστικά της μέσα από τη σειρά «Μητρόπολη: ο αρχαίος κόσμος αποκαλύπτεται». Η πρεμιέρα της είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 8 Ιουνίου και θα είναι αφιερωμένη στην πόλη της Αθήνας. Με τη βοήθεια των τελευταίων τεχνολογικών μέσων και την συμβολή διακεκριμένων επιστημόνων θα μάθουμε τα πάντα για το λίκνο της δημοκρατίας.

Μία μέρα νωρίτερα, στις 7 Ιουνίου, θα κάνουμε ένα συναρπαστικό ταξίδι στα έργα και της ημέρες του πιο γνωστού μονάρχη της Βρετανίας, του Ερρίκου του Η’. Στα τρία επεισόδια της σειράς ντοκιμαντέρ «Ερρίκος ο Η’: ο άνθρωπος, ο μονάρχης, το τέρας» θα μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες για την ψυχολογία, τις φιλοδοξίες και τις απεγνωσμένες σχέσεις του διαβόητου μονάρχη.

Τα αρχιτεκτονικά μυστήρια των πιο γνωστών αρχαιολογικών μνημείων του πλανήτη, όπως του Σινικού Τείχους, του Μάτσου Πίτσου ή της Πέτρα θα φέρνου στο φως οι «Υπερκατασκευές της αρχαιότητες» από τις 10 Ιουνίου.  Η πρωτοποριακή σειρά υιοθετεί μια εντελώς διαφορετική μέθοδο προσέγγισης ερευνώντας τα μυστήρια της μηχανικής που κρύβουν οι διασημότερες αρχαίες κατασκευές και τις παρατηρεί από διαφορετικές οπτικές γωνίες και σε διαφορετικές κλίμακες: από τις δορυφορικές απεικονίσεις και τις αεροφωτογραφίες μέχρι την εξέταση σε μακροσκοπικό και μικροσκοπικό επίπεδο.

Κατηγορία Pay TV News

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.