26/05/2020

Ο Έλληνας υδροβιολόγος Γιάννης Παπασταματίου ανακαλύπτει τα μυστικά των λευκών καρχαριών τον Ιούνιο στο Viasat Nature

Ο Έλληνας καθηγητής υδροβιολογίας Γιάννης Παπασταματίου μάς προσκαλεί στον θαυμαστό και άγριο κόσμο των λευκών καρχαριών, πιο αιμοβόρων αρπακτικών του πλανήτη. Ο οικοδεσπότης του ντοκιμαντέρ «Ο ωκεάνιος λευκός καρχαρίας - Ο καρχαρίας του ναυαγίου» (πρεμιέρα 11 Ιουνίου) καταδύεται ανάμεσά τους χωρίς να λάβει μέτρα...

Ο Έλληνας καθηγητής υδροβιολογίας Γιάννης Παπασταματίου μάς προσκαλεί στον θαυμαστό και άγριο κόσμο των λευκών καρχαριών,  πιο αιμοβόρων αρπακτικών του πλανήτη. Ο οικοδεσπότης του ντοκιμαντέρ «Ο ωκεάνιος λευκός καρχαρίας - Ο καρχαρίας του ναυαγίου» (πρεμιέρα 11 Ιουνίου) καταδύεται ανάμεσά τους χωρίς να λάβει μέτρα προστασίας και τους συναντήσει πρόσωπο με πρόσωπο για να δει πώς ζουν και πώς βρίσκουν επαρκή τροφή στην υδάτινη άβυσσο των ωκεανών.

Ο Ιούνιος στο Viasat Nature είναι αφιερωμένος στα θαυμαστά μυστήρια της Γης. Η σειρά «Μυστηριώδης πλανήτης» κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιουνίου και θα μας παρουσιάσει σε 5 επεισόδια επικές ανά τους αιώνες περιηγήσεις στην άγρια φύση σε όλες τις ηπείρους, για να ανακαλύψουμε τις απαντήσεις στα μυστήρια εκείνα που διαμορφώνουν τη ζωή.

Το δεύτερο μέρος των περιπετειών του Νάιτζελ Μάρβεν στην κεντρική Αμερική γνωρίζουμε καλύτερα την εντυπωσιακή και σπάνια άγρια φύση της περιοχής, ενώ ανακαλύπτουμε την κληρονομία που έχει αφήσει η κληρονομιά των Μάγια στη σχέση που έχουν αναπτύξει οι κάτοικοι των χωρών αυτών με το φυσικό περιβάλλον. Η σειρά «Νάιτζελ Μάρβεν: Άγρια Κεντρική Αμερική» κάνει πρεμιέρα στις 3 Ιουνίου.

Κατηγορία Pay TV News

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.