26/05/2020

Η αφρόκρεμα των μεταφορικών εταιρειών και τα πιο τρομακτικά πλάσματα του βυθού έρχονται τον Ιούνιο στο Viasat Explore

Τον Ιούνιο στο Viasat Explore μάς περιμένουν οι πιο ασυνήθιστες μεταφορές. Μπορεί να πηγαίνει καν το μυαλό μας, ωστόσο υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να μεταφέρουν με ασφάλεια τα πιο παράξενα αντικείμενα, από μία τέντα τσίρκου μέχρι ένα μπαρ-αεροπλάνο. Η σειρά ντοκιμαντέρ «Η αφρόκρεμα των μεταφορικών εταιρειών» θα μας...

Τον Ιούνιο στο Viasat Explore μάς περιμένουν οι πιο ασυνήθιστες μεταφορές. Μπορεί να πηγαίνει καν το μυαλό μας, ωστόσο υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να μεταφέρουν με ασφάλεια τα πιο παράξενα αντικείμενα, από μία τέντα τσίρκου μέχρι ένα μπαρ-αεροπλάνο. Η σειρά ντοκιμαντέρ «Η αφρόκρεμα των μεταφορικών εταιρειών» θα μας παρουσιάσει τις πιο επίλεκτες ομάδες μεταφορών στη Βρετανία, ξεκινώντας από την Παρασκευή 5 Ιουνίου.

bf9ef0c9 8577 4389 9077 ebbf3ee6253d IMGP0590

Από τις 13 Ιουνίου ανακαλύπτουμε και εξερευνούμε τη «Ζώνη Ψαρέματος». Ο νέος δεύτερος κύκλος της σειράς «Η περιπέτεια του ψαρέματος», αλλά και τα επεισόδια άλλων γνωστών σειρών του Viasat Explore σχετικών με το ψάρεμα καταγράφουν τις περιπέτειες ανά την υφήλιο ατρόμητων ψαράδων καθώς αναζητούν τα μεγαλύτερα, σπανιότερα και τρομακτικότερα πλάσματα της θάλασσας!

Κατηγορία Pay TV News

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.