29/06/2020

Τα μυστικά των πιο ισχυρών δυναστειών τον Ιούλιο στο Viasat History

Τον Ιούλιο στο Viasat History ανακαλύπτουμε τα μεγαλύτερα μυστικά και σκάνδαλα της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου, σε ένα ειδικό αφιέρωμα για το Στέμμα. Με φόντο τα κοινωνικά και πολιτικά γεγονότα κατά τις δεκαετίες 1920, 1930 και 1940, έρχονται για πρώτη φορά στο φως άγνωστες πτυχές της βασιλικής οικογένειας...

Τον Ιούλιο στο Viasat History ανακαλύπτουμε τα μεγαλύτερα μυστικά και σκάνδαλα της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου, σε ένα ειδικό αφιέρωμα για το Στέμμα. Με φόντο τα κοινωνικά και πολιτικά γεγονότα κατά τις δεκαετίες 1920, 1930 και 1940, έρχονται για πρώτη φορά στο φως άγνωστες πτυχές της βασιλικής οικογένειας  Η αρχή γίνεται στις 5 Ιουλίου με τα «Βασιλική οικογένεια: οι χαμένες επιστολές» μια σειρά που φέρνει στο φως άγνωστες πτυχές του Στέμματος με φόντο τα κοινωνικά και πολιτικά γεγονότα κατά τις δεκαετίες 1920, 1930 και 1940.

Μυστικά όμως κρύβουν και άλλες δυναστείες που μεγαλούργησαν χιλιάδες χρόνια στο βασίλειο της Αιγύπτου. Από την Τρίτη 13 Ιούλιου βυθιζόμαστε στα «Μυστήρια της Αιγύπτου» και γνωρίζουμε καλύτερα μια χώρα δολοπλοκίας και θαυμάτων, έναν τόπο εξωτικών πόλεων και αχανών, απέραντων ερήμων που κρύβουν μερικά από τα σημαντικότερα και τα πιο εμβληματικά ευρήματα του αρχαίου κόσμου.

Βασιλικά σκάνδαλα | Viasat History
Διπλό επεισόδιο κάθε Κυριακή από Κυριακή 5 Ιουλίου στις 22:00
Όλοι γνωρίζουν την ιστορία του πατέρα της Βασίλισσας - του άτολμου αλλά ευσυνείδητου Γεώργιου ΣΤ΄ - οι περισσότεροι γνωρίζουν την ιστορία του μεγαλύτερου αδελφού του Εδουάρδου, ο οποίος παραιτήθηκε από τον θρόνο για χάρη του έρωτα, ωστόσο τα τέσσερα αδέλφια τους -Μαρία, Ερρίκος, Γεώργιος και Ιωάννης- βυθίστηκαν στη λήθη. Άγνωστες επιστολές και ημερολόγια που ανήκαν σε μέλη της βασιλικής οικογένειας αποκαλύπτουν την κρυφή ιστορία τους με φόντο κοινωνικά και πολιτικά γεγονότα κατά τις δεκαετίες 1920, 1930 και 1940· πώς κατάφερε να επιβιώσει αυτή η οικογένεια στη διάρκεια πολέμων, παραιτήσεων από τον θρόνο, συγκρούσεων, τραγικών γεγονότων και συστηματικού εξονυχιστικού ελέγχου;

Βασιλική οικογένεια: οι χαμένες επιστολές
Πρεμιέρα Κυριακή 5 Ιουλίου στις 22:00
Όλοι γνωρίζουν την ιστορία του πατέρα της βασίλισσας Ελισάβετ, του άτολμου αλλά ευσυνείδητου Γεώργιου ΣΤ΄· οι περισσότεροι γνωρίζουν την ιστορία του μεγαλύτερου αδελφού του Εδουάρδου, ο οποίος εγκατέλειψε τον θρόνο για χάρη του έρωτα, ωστόσο τα τέσσερα αδέλφια τους -Μαρία, Ερρίκος, Γεώργιος και Ιωάννης- βυθίστηκαν στη λήθη.
Τα τρία επεισόδια αυτής της σειράς αφηγούνται τις αλληλένδετες ιστορίες των πρώτων νεαρών Ουίνδσορ· άγνωστες μέχρι σήμερα επιστολές και ημερολόγια που ανήκαν σε μέλη της βασιλικής οικογένειας αποκαλύπτουν την κρυφή ιστορία τους με φόντο τα κοινωνικά και πολιτικά γεγονότα που διαδραματίστηκαν κατά τις δεκαετίες 1920, 1930 και 1940.
Μέσα από πολέμους, παραίτηση από τον θρόνο και βαθιές οικογενειακές διχόνοιες, η οικογένεια υπέστη πρωτοφανή εξονυχιστικό έλεγχο και ο ρόλος που έπαιξαν τα εν λόγω αδέλφια διαμόρφωσε τη βρετανική μοναρχία δίνοντάς της τη μορφή που έχει σήμερα.

Μυστήρια της Αιγύπτου | Viasat History
Κάθε Δευτέρα με Παρασκευή από Δευτέρα 13 Ιουλίου στις 23:00
Αίγυπτος: μια χώρα δολοπλοκίας και θαυμάτων, τόπος εξωτικών πόλεων και αχανών, απέραντων ερήμων που κρύβουν μερικά από τα σημαντικότερα και τα πιο εμβληματικά ευρήματα του αρχαίου κόσμου.
Γνωρίζουμε για τη μεγάλη πυραμίδα της Γκίζας, όμως τι ξέρουμε για τις υπόλοιπες πυραμίδες που βρίσκονται διάσπαρτες σε ολόκληρη την Αίγυπτο; Παρακολουθήστε τις μοναδικές ανακαλύψεις των αιγυπτιολόγων· θα μπορέσουν να αξιοποιήσουν τις σύγχρονες τεχνολογικές μεθόδους έρευνας για να διαπιστώσουν την αιτία του θανάτου ενός ανθρώπου που έγινε μούμια πριν από 4.000 χρόνια;

Κατηγορία Pay TV News

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.