29/06/2020

Ατρόμητοι ψαράδες και θαρραλέοι διασώστες έρχονται τον Ιούλιο στο Viasat Explore

Ο Ιούλιος είναι αφιερωμένος σε σπουδαίες περιπέτειες στο Viasat Explore. Από τις 4 Ιουλίου μαζί με τον δεύτερο κύκλο της «Περιπέτειας του ψαρέματος» θα έχουμε την ευκαιρία στην ειδική «Ζώνη του ψαρέματος» να θυμηθούμε όλες τις περιπλανήσεις ανά των υφήλιο των ατρόμητων ψαράδων. Στις 30 Ιουλίου έρχεται ο δεύτερος κύκλος με τις ιστορίες της αγαπημένης μας ομάδας διασωστών.

Ο Ιούλιος είναι αφιερωμένος σε σπουδαίες περιπέτειες στο Viasat Explore. Από τις 4 Ιουλίου μαζί με τον δεύτερο κύκλο της «Περιπέτειας του ψαρέματος» θα έχουμε την ευκαιρία στην ειδική «Ζώνη του ψαρέματος» να θυμηθούμε όλες τις περιπλανήσεις ανά των υφήλιο των ατρόμητων ψαράδων.

Στις 30 Ιουλίου έρχεται ο δεύτερος κύκλος με τις ιστορίες της αγαπημένης μας ομάδας διασωστών. Η «Αυστραλιανή ομάδα περισυλλογής και διάσωσης» ομάδα καλείται να διαχειριστεί κρίσιμες από άποψη χρόνου και επικίνδυνες αποστολές διάσωσης όπου ένα και μόνο λάθος αρκεί για να προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό ή οικονομική καταστροφή.

Ζώνη ψαρέματος
Κάθε Σάββατο από Σάββατο 4 Ιουλίου στις 22:00

Με τα νέα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της Περιπέτειας του Ψαρέματος, ακολουθήστε τους ατρόμητους ψαράδες μας σε περιπέτειες ανά την υφήλιο καθώς αναζητούν τα μεγαλύτερα, σπανιότερα και τρομακτικότερα πλάσματα της θάλασσας!

Αυστραλιανή ομάδα περισυλλογής και διάσωσης
Πρεμιέρα Πέμπτη 30 Ιουλίου στις 22:00

Ετοιμαστείτε για νέες περιπέτειες της αγαπημένης μας ομάδας περισυλλογής και διάσωσης νότια του ισημερινού! Με έδρα το Ουιτσάντεϊ στο βόρειο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας, η ομάδα καλείται να διαχειριστεί κρίσιμες από άποψη χρόνου και επικίνδυνες αποστολές διάσωσης όπου ένα και μόνο λάθος αρκεί για να προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό ή οικονομική καταστροφή.

Κατηγορία Pay TV News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.