26/08/2020

Τον Σεπτέμβριο στο Viasat History ακολουθούμε τα ίχνη του Αττίλα και βρισκόμαστε στα σημαντικότερα πεδία μάχης του Β' Π.Π..

Τον Σεπτέμβριο στο Viasat History ακολουθούμε τα ίχνη του Αττίλα, του διαβόητου βασιλιά των Ούννων. Αν και ελάχιστα είναι γνωστά για τη δράση και οι μέχρι τώρα εικασίες μας στηρίζονται σε φήμες και θρύλους, μια πρωτοφανής αρχαιολογική ανακάλυψη ίσως ανασύρει στο φως τα βαθύτερα μυστικά των Ούννων και μιας αχανούς περιοχής - χαμένης βαθιά μέσα στους ερημότοπους του Καζακστάν...
Τον Σεπτέμβριο στο Viasat History ακολουθούμε τα ίχνη του Αττίλα, του διαβόητου βασιλιά των Ούννων. Αν και ελάχιστα είναι γνωστά για τη δράση και οι μέχρι τώρα εικασίες μας στηρίζονται σε φήμες και θρύλους, μια πρωτοφανής αρχαιολογική ανακάλυψη ίσως ανασύρει στο φως τα βαθύτερα μυστικά των Ούννων και μιας αχανούς περιοχής - χαμένης βαθιά μέσα στους ερημότοπους του Καζακστάν- που ονομάζεται Αλτινκαζγκάν. Η σειρά «Στα ίχνη του Αττίλα: ο βασιλιάς των Ούννων» έχει πρεμιέρα στις 14 Σεπτεμβρίου στις 23:00.

Μία εβδομάδα νωρίτερα, στις 7/9 θα περιηγηθούμε στα «Μέτωπα του πυρός». Κάθε επεισόδιο επικεντρώνεται σε ένα εμβληματικό πεδίο μάχης και ξεδιπλώνει στα μάτια μας τη ζοφερή μάχη και τους καθοριστικούς αγώνες που έδωσαν όσοι πολέμησαν υπερασπιζόμενοι αυτό το πεδίο στη διάρκεια του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου.

Τον Σεπτέμβριο έρχεται στο Viasat History ο 6ος κύκλος της σειράς «Απαγορευμένη Ιστορία», η οποία εξετάζει τις αληθινές ιστορίες που αφορούν σπουδαίους θησαυρούς, τις προ πολλού επικρατούσες θεωρίες συνωμοσίας και πολεμικά μυστικά. Αμφισβητεί όσα νομίζουμε ότι γνωρίζουμε - μελετά ενδελεχώς, ερευνά και αναλύει.

Τα μυστικά του πήλινου στρατού της Κίνας (ή αλλιώς του στρατού από τερακότα) έρχονται στο φως στις 13/9. Μέσα από το ντοκιμαντέρ «Τα νέα μυστικά του στρατού από τερακότα» αποκτούμε πρόσβαση στην πρωτοπόρο έρευνα που διεξάγουν το Πανεπιστημιακό Κολέγιο Λονδίνου και το Μουσείο του Στρατού από Τερακότα.
Κατηγορία Pay TV News

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.