26/08/2020

Απόψε το δεύτερο τέστ του Panathinaikos TV

Θα έχουν ξεπεραστεί τα τεχνικά προβλήματα;

Γράφτηκε από: N.D
Δεύτερο τέστ απόψε το βράδυ για το Παναθηναϊκός TV, με τη μετάδοση του φιλικού αγώνα με τον ΟΦΗ στις 21:00 απο το ΟΑΚΑ. Τα προβλήματα που παρατηρήθηκαν στο ντεμπούτο του Panathinaikos TV με τη Μαρκό δυσχέραναν την παρακολούθηση σε πολλούς φιλάθλους του ΠΑΟ σχεδόν για όλο το Α ημίχρονο. 
Δεύτερο τέστ απόψε το βράδυ για το Παναθηναϊκός TV, με τη μετάδοση του φιλικού αγώνα με τον ΟΦΗ στις 21:00 απο το ΟΑΚΑ. Τα προβλήματα που παρατηρήθηκαν στο ντεμπούτο του Panathinaikos TV με τη Μαρκό, δυσχέραναν την παρακολούθηση σε πολλούς φιλάθλους του ΠΑΟ σχεδόν για όλο το Α ημίχρονο. Στο διάστημα που μεσολάβησε, οι αρμόδιες ομάδες του «Παναθηναϊκός TV» εργάστηκαν ώστε να επιλυθούν τα τεχνικά ζητήματα ,ώστε στο σημερινό τηλεοπτικό ραντεβού με το «Παναθηναϊκός TV», στις 26 Αυγούστου στο φιλικό με τον ΟΦΗ, να κυλήσουν όλα ομαλά.  Αναμένεται όπως είναι φυσικό να υπάρξει μεγαλύτερη κίνηση σήμερα στους servers των πρασίνων σε σχέση με την προηγούμενη μέτάδοση.  Οι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα είναι διαδικτυακά μέσα από το paotv.gr, το επίσημο website του «Παναθηναϊκός TV» η τηλεοπτικά με αναμετάδοση από το COSMOTE SPORT1.
Κατηγορία Pay TV News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.