02/09/2020

Μεγάλο αφιέρωμα «Βad Boys» & Πρεμιέρα για το «Bad Boys for Life» αποκλειστικά στη Nova!

Με αφορμή τη μεγάλη πρεμιέρα «Bad Boys for Life», με τους μοναδικούς Γουίλ Σμιθ και Μάρτιν Λόρενς, που θα προβληθεί αποκλειστικά και σε Α’ τηλεοπτική προβολή, την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου, στις 22:00, από το Novacinema1HD, η Nova έχει ετοιμάσει τον Σεπτέμβριο ένα μεγάλο αφιέρωμα στα πιο «κακά παιδιά» του κινηματογράφου. Από την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου και κάθε Πέμπτη του μήνα, στις 22:00...

Με αφορμή τη μεγάλη πρεμιέρα «Bad Boys for Life», με τους μοναδικούς Γουίλ Σμιθ και Μάρτιν Λόρενς, που θα προβληθεί αποκλειστικά και σε Α’ τηλεοπτική προβολή, την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου, στις 22:00, από το Novacinema1HD, η Nova έχει ετοιμάσει τον Σεπτέμβριο ένα μεγάλο αφιέρωμα στα πιο «κακά παιδιά» του κινηματογράφου. Από την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου και κάθε Πέμπτη του μήνα, στις 22:00, από το Novacinema2HD, οι συνδρομητές της Nova θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν δύο ταινίες back to back με ατελείωτη δράση και περιπέτεια και πρωταγωνιστές τα πιο αχτύπητα δίδυμα του σινεμά.

Το αφιέρωμα συμπεριλαμβάνει ολόκληρη την τριλογία των ταινιών «Βad Boys», με αποκορύφωμα την τρίτη και τελευταία ταινία «Bad Boys for Life», η οποία ξεπέρασε σε εισπράξεις εισιτηρίων τα 424 εκατομμύρια δολάρια, ενώ θεωρείται η πιο επιτυχημένη εισπρακτικά ταινία του 2020 και η πιο επιτυχημένη εισπρακτικά ταινία από ολόκληρη την τριλογία. Αυτή τη φορά ο Μάρκους και ο Μάικ επιστρέφουν ως μέλη μιας επίλεκτης ομάδας του αστυνομικού τμήματος του Μαϊάμι και στην τελευταία δουλειά τους έρχονται αντιμέτωποι με εκδικητικά φαντάσματα από το παρελθόν.

Παράλληλα, με τα «Bad Boys» οι συνδρομητές θα απολαύσουν και άλλα απίθανα ανδρικά δίδυμα, όπως το εξαιρετικό blockbuster «Τα δύο πρόσωπα του νόμου» με τους Μελ Γκίμπσον και Βινς Βον, αλλά και τις ξεκαρδιστικές αστυνομικές κωμωδίες «Stuber», με τους Ντέιβ Μπαουτίστα και Κουμαϊλ Ναντζιάνι, «Σέρλοκ Χολμς & Δρ. Γουάτσον» με τους Γουίλ Φέρελ και Τζον Σι Ράιλι και «Εγώ ο κατάσκοπος», με τους Έντι Μέρφι και Όουεν Γουίλσον.

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα:

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020

  • 22:00 «Τα κακά παιδιά» («Bad boys»)
  • 00:05 «Stuber»

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

  • 22:00 «Τα κακά παιδιά 2» («Bad boys 2»)
  • 00:30 «Σέρλοκ Χολμς & Δρ. Γουάτσον» («Holmes & Watson»)

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

  • 22:00 «Εγώ, ο κατάσκοπος» («I spy»)
  • 23:45 «Τα δύο πρόσωπα του νόμου» («Dragged across concrete»)

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

  • 22:00 «Bad boys for life»
  • 00:10 «Τα κακά παιδιά» («Bad boys»)
  • 02:10 «Τα κακά παιδιά 2» («Bad boys 2»)

Ολόκληρο το αφιέρωμα, με όλες τις παραπάνω ταινίες, θα είναι διαθέσιμο τον Σεπτέμβριο στην ειδική κατηγορία «Βad Boys» στην υπηρεσία Νova On Demand, έτσι ώστε οι συνδρομητές να έχουν την ευκαιρία να τις παρακολουθήσουν όποτε θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!

Κατηγορία Pay TV News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.