16/10/2020

Τα Πουλέν Live - To νέα διαδικτυακό ραντεβού των καναλιών Novasports!

Δε γίνεται αγώνας, δε γίνεται μπάλα… χωρίς παρέα! Τα «Πουλέν», Αποστόλης Λάμπος, Μαρία Ζαφειράτου και Βασίλης Μπακάλης μας υποδέχονται....ασφαλώς στο στούντιο των καναλιών Novasports! Μέσα από το Web TV και το YouTube του Novasports.gr συζητάμε μαζί τους την εξέλιξη ενός αγώνα του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, παρακολουθούμε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ και σχολιάζουμε τα εντός αλλά και εκτός των γηπέδων.

Δε γίνεται αγώνας, δε γίνεται μπάλα… χωρίς παρέα! Τα «Πουλέν», Αποστόλης Λάμπος, Μαρία Ζαφειράτου και Βασίλης Μπακάλης μας υποδέχονται....ασφαλώς στο στούντιο των καναλιών Novasports! Μέσα από το Web TV και το YouTube του Novasports.gr συζητάμε μαζί τους την εξέλιξη ενός αγώνα του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, παρακολουθούμε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ και σχολιάζουμε τα εντός αλλά και εκτός των γηπέδων. Σε απευθείας σύνδεση μαθαίνουμε τις τελευταίες εξελίξεις μέσα από το γήπεδο. Μπες στην παρέα για να σχολιάσεις, να παίξεις, να γελάσεις, να πανηγυρίσεις και να κερδίσεις μοναδικά δώρα! Αυτή την Κυριακή 18/10 τα "Πουλέν" και οι καλεσμένοι τους θα είναι Live στις 20:30 και θα παρακολουθήσουν το ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ!

Συντονιστείτε που αλλού; Ασφαλώς στο Web TV και το YouTube του Novasports.gr και δείτε τα "Πουλέν", Λάμπο, Ζαφειράτου και Μπακάλη να παίζουν... διαδικτυακή μπάλα!

Κατηγορία Pay TV News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.