26/10/2020

Κερδίζει έδαφος το OTT της COSMOTE TV

Γράφτηκε από: N.D

Τη νέα OTT υπηρεσία της πλατφόρμας επιλέγουν ολοένα και περισσότεροι συνδρομητές της COSMOTE TV, για την παρακολούθηση των αγαπημένων τους προγραμμάτων. 

Τη νέα OTT υπηρεσία της πλατφόρμας επιλέγουν ολοένα και περισσότεροι συνδρομητές της COSMOTE TV, για την παρακολούθηση των αγαπημένων τους προγραμμάτων. Αν και η συντριπτική πλειοψηφία των συνδρομητών συνεχίζει να παρακολουθεί μέσω δορυφόρου, εντούτοις αργά αλλά σταθερά η streaming υπηρεσία κερδίζει μερίδιο. Η διαδραστικότητα, οι περισσότερες επιλογές μέσων θέασης καθώς και ο μεγαλύτερος έλεγχος στην επιλογή περιεχομένου αποτελούν ισχυρά κίνητρα επιλογής της νέας OTT υπηρεσίας. Ταυτόχρονα, η δυνατότητα παρακολούθησης 4Κ αθλητικών γεγονότων, καθώς και η ευκολία απόκτησης της νέας υπηρεσίας χωρίς τρυπήματα, κάτοπτρα κ.α. φαίνεται να αποτελεί καθοριστικό παράγοντα επιλογής για σημαντική μερίδα του κοινού. Τη νέα υπηρεσία COSMOTE TV ΟΤΤ έχουν ήδη εμπιστευτεί περίπου 60.000 συνδρομητές.

Κατηγορία Pay TV News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.