21/11/2020

Είδηση! Διαθέσιμη και σε τηλεοράσεις LG η υπηρεσία COSMOTE TV OTT

Γράφτηκε από: N. D
Οι ιδιαιτερότητες του ιδιοκτησιακού λογισμικού της LG, η επιμονή της COSMOTE TV για βέλτιστη εμπειρία θέασης του συνδρομητή καθώς και οι απαιτήσεις των υπευθύνων της νοτιοκορεάτικης πολυεθνικής για απόλυτη συμβατότητα του app με τα έξυπνα χειριστήρια και τις τεχνολογικές καινοτομίες της LG, είχαν ως αποτέλεσμα την σημαντική καθυστέρηση της εφαρμογής.

 Οι ιδιαιτερότητες του ιδιοκτησιακού λογισμικού της LG, η επιμονή της COSMOTE TV για βέλτιστη εμπειρία θέασης του συνδρομητή καθώς και οι απαιτήσεις των υπευθύνων της νοτιοκορεάτικης πολυεθνικής για απόλυτη συμβατότητα του app με τα έξυπνα χειριστήρια και τις τεχνολογικές καινοτομίες της LG, είχαν ως αποτέλεσμα την σημαντική καθυστέρηση της εφαρμογής. Όμως, η αναμονή έλαβε τέλος αφού η νέα εφαρμογή της COSMOTE TV  είναι έτοιμη!

Οι κάτοχοι τηλεοράσεων LG μπορούν να την κατεβάσουν στις smart TV's τους και να δοκιμάσουν τις δυνατότητες της. Τα μοντέλα της εταιρείας που υποστηρίζονται είναι απο το 2018 και μετά. Λογικά απο εβδομάδα θα υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις της συνδρομητικής πλατφόρμας. Σύντομα η εφαρμογή θα προστεθεί και στο launcher bar των τηλεοράσεων, για άμεση πρόσβαση στο περιβάλλον και στο περιεχόμενο της COSMOTE TV. Επίσης, θα τρέξουν και προωθητικές ενέργειες σε συνεργασία με την LG, για δωρεάν χρήση της υπηρεσίας για κάποιους μήνες με την αγορά νέας τηλεόρασης. Καλό Σαββατοκύριακο!

Κατηγορία Pay TV News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.