26/11/2020

Σε ρυθμούς ανάπτυξης η Vodafone TV

Γράφτηκε από: N.D

Συνεχίζει και το Νοέμβριο τη διαφημιστική της καμπάνια στα ραδιοτηλεοπτικά μέσα η Vodafone TV. Τα μηνύματα της επικοινωνίας της δεν επικεντρώνονται στις αθλητικές διοργανώσεις που διαθέτει η πλατφόρμα αλλά σε σειρές και ταινίες, αφού ξεκάθαρος στόχος της εταιρείας είναι να γνωρίζει το κοινό, πως η Vodafone TV αποτελεί το «σπίτι της HBO».

 

 

Συνεχίζει και το Νοέμβριο τη διαφημιστική της καμπάνια στα ραδιοτηλεοπτικά μέσα η Vodafone TV. Τα μηνύματα της επικοινωνίας της δεν επικεντρώνονται στις αθλητικές διοργανώσεις που διαθέτει η πλατφόρμα αλλά σε σειρές και ταινίες, αφού ξεκάθαρος στόχος της εταιρείας είναι να γνωρίσει το κοινό, πως η Vodafone TV αποτελεί το «σπίτι της HBO».

Γεγονός είναι πως η τηλεοπτική πρόταση της Vodafone έχει τραβήξει το ενδιαφέρον της αγοράς, διότι συνδυάζει δυνατό περιεχόμενο σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή(6,30Ε/μήνα). Η εταιρεία -όχι άδικά- επενδύει πολλά στη συνεργασία της με την HBO. Μήνα με το μήνα ολοένα και περισσότερες ώρες προγράμματος προστίθενται στην ταινιοθήκη της πλατφόρμας, με παλαιότερες αλλά και νέες ταινίες και σειρές της HBO. Αρκετές σειρές εξ αυτών ήδη συγκεντρώνουν σπουδαίες κριτικές και έρχονται στις οθόνες μας λίγες ώρες μετά την Αμερική!

Παρά το γεγονός πως το 1ο lockdown ανέκοψε τη φόρα της, η Vodafone TV συνεχίζει, καταγράφοντας σημαντική ανάπτυξη. Εκτιμάται ότι έως σήμερα έχει ξεπεράσει τις 145.000 συνδρομές, ενώ περισσότεροι από 6.500 νέοι χρήστες μηνιαίως, κάνουν χρήση των δωρεάν 30 ημερών προκειμένου να δοκιμάσουν και να γνωρίσουν τη Vodafone TV.

Έχει καθυστερήσει όμως αρκετά να διαθέσει εφαρμογές για Smart Tv΄s, μια δυνατότητα που θα προσέλκυε ακόμη περισσότερους συνδρομητές στην πλατφόρμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία προγραμματίζει σχετικά σύντομα να διαθέσει την εφαρμογή της Vodafone TV σε Android boxes καλύπτοντας έτσι ένα σημαντικό κομμάτι της αγοράς. Εν συνεχεία θα ακολουθήσουν εφαρμογές για κατασκευαστές τηλεοράσεων όπως Samsung & Sony και τέλος η LG. Στα βραχυπρόθεσμα πλάνα της εταιρείας αναμένεται να ανακοινωθεί μια νέα μεγάλη συνεργασία καθώς και η προσθήκη νέων καναλιών.

φωτό αρχείου

Κατηγορία Pay TV News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.