12/12/2020

Βόμβα με τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Primera Division!

COSMOTE TV ή NOVA ;

Γράφτηκε από: Ν. Μποζιονέλος

Το τηλεοπτικό τοπίο στη συνδρομητική αλλάζει.  Δεδομένα λοιπόν η Forthnet, μετά την αλλαγή ιδιοκτησίας, κινείται με πολύ διαφορετικό και με… φρέσκο χρήμα. Και στοχεύει να ανακτήσει ό,τι είχε προ ετών, ήτοι σχεδόν… όλα, μέχρι και το γιγάντωμα της Cosmote TV.

Το τηλεοπτικό τοπίο στη συνδρομητική αλλάζει. 

Δεδομένα λοιπόν η Forthnet, μετά την αλλαγή ιδιοκτησίας, κινείται με πολύ διαφορετικό και με… φρέσκο χρήμα. Και στοχεύει να ανακτήσει ό,τι είχε προ ετών, ήτοι σχεδόν… όλα, μέχρι και το γιγάντωμα της Cosmote TV.

Η πρώτη «μάχη» της νέας εποχής αφορούσε τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Primera Division και υπερθεματιστής του διαγωνισμού αναδείχθηκε η Nova.

Η Nova έχει ήδη πάρει εδώ και μια διετία τα δικαιώματα της Serie A, μεταδίδει και τη γαλλική Ligue και στα top πρωταθλήματα το σκορ γίνεται εκ νέου… 3-2 υπέρ της – και με την Cosmote TV να διατηρεί προς ώρας την αγγλική Premier League και τη Bundesliga.

Συν, φυσικά, η Nova κατέχει το ελληνικό πρωτάθλημα, έχοντας και τις 14 ομάδες της Super League. Ευλόγως η συνέχεια, με τα τηλεοπτικά του Champions League, του Europa League και του Conference League, αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

dailymedia.com.gr

Κατηγορία Pay TV News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.