01/03/2021

Μάρτιος στο Viasat Nature: Αναζητούμε τους ιπποπόταμους του Εσκομπάρ και γνωρίζουμε την άγρια φύση της Ουαλίας

Ένα ντοκιμαντέρ που φωτίζει τις λιγότερο γνωστές του διαβόητου Πάμπλο Εσκομπάρ έρχεται στο Viasat Nature την Πέμπτη 4 Μαρτίου στις 20:00. Το «Αναζητώντας τους ιπποπόταμους του Εσκομπάρ» αποκαλύπτει πώς τέσσερις ιπποπόταμοι από την Αφρική βρέθηκαν στο πασίγνωστο ράντσο του εγκληματία.
Ένα ντοκιμαντέρ που φωτίζει τις λιγότερο γνωστές του διαβόητου Πάμπλο Εσκομπάρ έρχεται στο Viasat Nature την Πέμπτη 4 Μαρτίου στις 20:00. Το «Αναζητώντας τους ιπποπόταμους του Εσκομπάρ» αποκαλύπτει πώς τέσσερις ιπποπόταμοι από την Αφρική βρέθηκαν στο πασίγνωστο ράντσο του εγκληματία. Οι ιπποπόταμοι επιδεικνύονταν ως «πρωτοφανές θέαμα» για να εντυπωσιάζουν και να ψυχαγωγούν τους συνεργάτες του ναρκέμπορους. Με αυτή την πράξη του ο Εσκομπάρ άθελά του προκάλεσε την εισβολή ενός ξένου ζώου στην Κολομβία, κάτι που είχε τρομακτικές συνέπειες. Αφού γκρέμισαν τους φράχτες και διέφυγαν από το κτήμα του, οι ιπποπόταμοι έχουν πλέον εισχωρήσει στην άγρια φύση της Κολομβίας και προφανώς αναπαράγονται με διπλάσιο ρυθμό απ' ό,τι τα αφρικανικά ξαδέλφια τους.

Την Κυριακή 21 Μαρτίου στις 14:00 έρχεται το δεύτερο μέρος του ντοκιμαντέρ «Ουαλία: ο τόπος της άγριας φύσης», στο οποίο κάμερες εξαιρετικής ευαισθησίας που συλλαμβάνουν νυχτερινές έγχρωμες σκηνές αποκαλύπτουν τα μυστικά των ασβών, των νυχτοπεταλούδων, των σκαντζόχοιρων, των φρύνων και των κουκουβάγιων.

Αναζητώντας τους ιπποπόταμους του Εσκομπάρ / Viasat Nature
Πέμπτη 4 Μαρτίου στις 20:00
Αριθμός επεισοδίων: 1 x 60 λεπτά
Πρωτότυπος τίτλος: The Hunt for Escobar's Hippos
Έτος: 2020
Ο διαβόητος βαρόνος ναρκωτικών Πάμπλο Εσκομπάρ διέταξε τα πρωτοπαλίκαρά του να οργανώσουν το κυνήγι τεσσάρων ιπποπόταμων στην Αφρική και την αερομεταφορά τους στο πασίγνωστο ράντσο του. Οι ιπποπόταμοι επιδεικνύονταν ως «πρωτοφανές θέαμα» για να εντυπωσιάζουν και να ψυχαγωγούν τους συνεργάτες του ναρκέμπορους.

Ουαλία: ο τόπος της άγριας φύσης
Πρεμιέρα νέων επεισοδίων Κυριακή 21 Μαρτίου από 14:00
Copyright © Magnify Media
Κύκλος: 2
Αριθμός επεισοδίων: 2 x 60 λεπτά
Πρωτότυπος τίτλος: Wales: The Land of the Wild
Έτος: 2020
Στο δεύτερο μέρος του ντοκιμαντέρ «Ουαλία: ο τόπος της άγριας φύσης», σηκώνουμε το πέπλο της νύχτας καθώς τα πιο εξελιγμένα τεχνολογικά μέσα αποκαλύπτουν τα μυστικά της νυχτερινής άγριας φύσης που απαντάται στην Ουαλία. Αυτή είναι η Ουαλία, όπως δεν την έχετε ξαναδεί ποτέ...
Κατηγορία Pay TV News

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.