03/03/2021

2011-2020 : συνεχής ανοδική πορεία για την COSMOTE TV

Γράφτηκε από: Νίκος Δρικάκης
Με θετικό πρόσημο τα 35 απο τα 37(!) οικονομικά τρίμηνα της COSMOTE TV το διάστημα 2011-2020.

Τα οικονομικά αποτελέσματα του Δ΄τριμήνου του 2020, ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες ο όμιλος ΟΤΕ. Ολοκληρώθηκε έτσι μια δύσκολη και απρόβλεπτη χρονιά που η πρωτοφανής υγειονομική κρίση έπληξε καίρια την οικονομία και τους πολίτες της χώρας μας. Ωστόσο, παρά τον αρνητικό αντίκτυπο της πανδημίας, ο όμιλος ΟΤΕ έκλεισε τη χρονιά με θετικό πρόσημο, καταγράφοντας ανθεκτικές επιδόσεις σε σημαντικές κατηγορίες.

Όσον αφορά στο τηλεοπτικό κομμάτι του ομίλου ΟΤΕ, την COSMOTE TV, αυτή έκλεισε ακόμη μια χρονιά με θετικά αποτελέσματα, συγκεντρώνοντας 575.282 συνδρομητές. Διαβάζοντας τα οικονομικά αποτελέσματα των τελευταίων δέκα οικονομικών ετών, διαπιστώνεται ένα ακόμη σημαντικό επίτευγμα.

Αξίζει να σημειωθεί λοιπόν, πως από τις 17 Οκτωβρίου του 2011, που ο ΟΤΕ παρουσίασε τη δορυφορική συνδρομητική πλατφόρμα του OTE TV, μέχρι και τα τέλη του 2020, η συνδρομητική πλατφόρμα της COSMOTE TV καταγράφει κάθε χρόνο ανοδικά αποτελέσματα. Η επίτευξη τους μάλιστα έχει γίνει και σε δύσκολες και απαιτητικές χρονιές με ανταγωνισμό, οικονομικές δυσκολίες, υγειονομικές κρίσεις.

Όπως φαίνεται και στο παραπάνω γράφημα, η COSMOTE TV που ξεκίνησε στα τέλη του 2011 με 59.944 (κυρίως ευρυζωνικούς πελάτες) συνέχισε χρονιά με τη χρονιά «χτίζοντας» τη συνδρομητική της βάση, ώστε στα τέλη του 2020 να έχει φθάσει τους 575.282 συνδρομητές.

Κατηγορία Pay TV News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.