25/05/2021

Στην Cosmote TV οι ελληνικοί επαγγελματικοί αγώνες πυγμαχίας

Με ανακοίνωση του ο πρόεδρος του Συνδέσμου Επαγγελματικής Πυγμαχίας κ. Στεφανόπουλος ενημέρωσε τους φιλάθλους ότι στο εξής και οι ελληνικοί επαγγελματικοί αγώνες πυγμαχίας θα μεταδίδονται από την Cosmote TV. Κατά συνέπεια οι Έλληνες θεατές θα έχουν πια την ευκαιρία να απολαμβάνουν τηλεοπτικά τους συναρπαστικούς...

Με ανακοίνωση του ο πρόεδρος του Συνδέσμου Επαγγελματικής Πυγμαχίας κ. Στεφανόπουλος ενημέρωσε τους φιλάθλους ότι στο εξής και οι ελληνικοί επαγγελματικοί αγώνες πυγμαχίας θα μεταδίδονται από την Cosmote TV.

Κατά συνέπεια οι Έλληνες θεατές θα έχουν πια την ευκαιρία να απολαμβάνουν τηλεοπτικά  τους συναρπαστικούς αγώνες επαγγελματικής πυγμαχίας που διεξάγονται στην Ελλάδα.

Οι Έλληνες επαγγελματίες πυγμάχοι είναι ιδιαίτερα έμπειροι και θεαματικοί. Αγωνίζονται τα τελευταία χρόνια εντός και εκτός Ελλάδος και είναι έτοιμοι να προσφέρουν δυνατό θέαμα και στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό μέσω της Cosmote TV.

Πηγή: zougla.gr

Κατηγορία Pay TV News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.