14/06/2021

Η νέα εποχή της Nova είναι εδώ!

Γράφτηκε από: N.D

Δεν περνά απαρατήρητη φυσικά και η νέα εταιρική ταυτότητα της Nova με επανασχεδιασμένο λογότυπο, χρώματα και γραμματοσειρές. Ήδη όπως μαθαίνουμε και κάποια εταιρικά καταστήματα έχουν ήδη ανανεωθεί, περνώντας στη νέα εποχή …Nova.

Το σχεδιασμό τους για τη νέα εποχή της Nova, θα μοιραστούν μέσα από μια ειδική εκδήλωση για τους εκπροσώπους των τύπου, οι επικεφαλής της United Group και της Forthnet/Nova. Θα μοιραστούν το όραμά τους για τον κλάδο των τηλεπικοινωνιών και των μέσων ενημέρωσης στην ελληνική αγορά, καθώς επίσης θα παρουσιάσουν και τις ενέργειες που έχουν υλοποιήσει έως σήμερα για να μεταμορφώσουν την Forthnet/Nova σε μια εταιρεία που προσφέρει σε πελάτες και επιχειρήσεις, νέες τεχνολογίες, μοναδικά προϊόντα, συναρπαστικό περιεχόμενο και αξεπέραστη εμπειρία.

Δεν περνά απαρατήρητη φυσικά και η νέα εταιρική ταυτότητα της Nova, με επανασχεδιασμένο λογότυπο, χρώματα και γραμματοσειρές. Ήδη όπως μαθαίνουμε και κάποια εταιρικά καταστήματα έχουν ήδη ανανεωθεί, περνώντας στη νέα εποχή …Nova.

Κατηγορία Pay TV News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.