15/07/2021

Η «κούπα» του Super Cup Βελγίου κρίνεται αποκλειστικά στο Novasports!

Ο πρώτος τίτλος της χρονιάς στο Βέλγιο θα κριθεί στο γήπεδο του Novasports! Το Σάββατο 17 Ιουλίου στις 21:45 οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στο Novasports1HD τον αγώνα του Super Cup ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Κλαμπ Μπριζ και στην Κυπελλούχο Γκενκ που θα διεξαχθεί...

Ο πρώτος τίτλος της χρονιάς στο Βέλγιο θα κριθεί στο γήπεδο του Novasports! Το Σάββατο 17 Ιουλίου στις 21:45 οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στο Novasports1HD τον αγώνα του Super Cup ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Κλαμπ Μπριζ και στην Κυπελλούχο Γκενκ που θα διεξαχθεί στο «Jan Breydel Stadium» στη Brugge. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Ισίδωρος Πρίντεζης.

Οι πρωταθλητές της Κλαμπ Μπριζ και πολυνίκες του θεσμού του Super Cup, θα επιδιώξουν να κατακτήσουν το 16ο τρόπαιο, απέναντι στους Κυπελλούχους της Γκενκ που μετράει δύο τίτλους Super Cup και είναι η κάτοχος της διοργάνωσης.

Κατηγορία Pay TV News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.