21/07/2021

Ήττα της United Group στο διαγωνισμό της Premier League στα Βαλκάνια

Στα Arena Sport η σκυτάλη των μεταδόσεων

Γράφτηκε από: N.D
Η νέα συμφωνία θα είναι διάρκειας έξι σεζόν!

Η Arena Sport, ο ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός συνδρομητικής τηλεόρασης που ανήκει στη Σερβική εταιρεία τηλεπικοινωνιών Telekom Srbija, στέφθηκε νικητής μετά από μια πολύ σκληρή μάχη, αποκτώντας τελικά τα τηλεοπτικά δικαιώματα της αγγλικής Premier League για την περιοχή των Βαλκανίων, σε μια συμφωνία η οποία θα διαρκέσει έξι σεζόν(!).

Η Arena Sport θα αντικαταστήσει λοιπόν στις μεταδόσεις της Premier League τον αντίπαλο συνδρομητικό τηλεοπτικό σταθμό Sportklub (ιδιοκτησίας United Media Group) στην περιοχή των Βαλκανίων.

Η συμφωνία θα διαρκέσει από το 2022-23 έως το 2027-28 αφού η Premier League ζήτησε από τους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς να υποβάλουν προσφορές τόσο για τη διάρκεια τριών όσο και για έξι σεζόν.

Ο Nebojsa Zugic, διευθυντής του ομίλου Arena Channels, δήλωσε: «Η Telekom Srbija, ηγέτης στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και των πολυμέσων σε αυτό το μέρος της Ευρώπης, βρίσκεται σταθερά πίσω από την Arena Channels Group. Πιστεύουμε ότι αυτή είναι μια μεγάλη νίκη για όλους μας. Η Πρέμιερ Λιγκ είναι το κορυφαίο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα και είναι μεγάλο προνόμιο να την έχουμε στην πλατφόρμα μας. "

Η προηγούμενη κάτοχος, Sportklub, απέκτησε τα δικαιώματα της Premier League από το 2019-20 έως το 2021-22 από την IMG. Το πρακτορείο είχε εξασφαλίσει δικαιώματα στην Premier League στα Βαλκάνια απευθείας από το πρωτάθλημα, ως μέρος μιας ευρύτερης συμφωνίας σε όλη την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη και την Κεντρική Ασία.

Κατηγορία Pay TV News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.