17/09/2021

Ώθηση στην COSMOTE TV

Λόγω της Super League

Γράφτηκε από: N.D

Αυξημένη εισροή νέων συνδρομητών καταγράφεται τις τελευταίες εβδομάδες στα καταστήματα και τα τηλεφωνικά κέντρα της COSMOTE TV. 

Αυξημένη εισροή νέων συνδρομητών καταγράφεται τις τελευταίες εβδομάδες στα καταστήματα και τα τηλεφωνικά κέντρα της COSMOTE TV. Η αύξηση αυτή αποδίδεται στην απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων οκτώ ομάδων της Super League. Εφόσον διατηρηθεί αυτή η τάση, δεν αποκλείεται η πλατφόρμα να προσεγγίσει αρκετά σύντομα τους 600.000 συνδρομητές. Αποδεικνύεται και στην πράξη ότι το ελληνικό πρωτάθλημα – παρά τα προβλήματα και τις παθογένειές του- παραμένει το δημοφιλέστερο αθλητικό προϊόν για τον Έλληνα φίλαθλο. Η COSMOTE TV για τη σεζόν που έρχεται, παρουσιάζει το πιο πλούσιο αθλητικό πρόγραμμα με Champions, Europa και Conference League, Premier League, Serie A, NBA και για πρώτη φορά και τους περισσότερους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος.

Κατηγορία Pay TV News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.